Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

adwokat Łukasz Ostrowski Kancelaria Adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 97-300 Piotrków Trybunalski Tkacka 15
Telefon: 44 6459149 Kom. 602745845
Adres e-mail: lukasz77ostrowski(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://kancelaria-ostrowski.firmy.net/
NIP:
7712580925
Opis działalności: porady prawne, zastępstwo procesowe, prawo karn, cywilne, pracy Słowa kluczowe: porady prawne, prawo karne, rozwody, odszkodowania, rodzinne prawo, ubezwłasnowolnienia

Ocena: 100% pozytywna 28x

Jakość usług: 100% wysoka 28x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 27x
Ceny usług: 84% niskie 11x 12x 2x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 12414
Data utworzenia profilu: 2009-07-06 22:11:08
Data ostatniej aktualizacji: 2016-11-29 19:59:09 

Opinie o adwokat Łukasz Ostrowski Kancelaria Adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat bronił mnie w sprawie karnej o wypadek ze skutkiem śmiertelnym. Dzięki jego staraniom, wiedzy z zakresu rekonstrukcji wypadków drogowych i ogólnej znajomości motoryzacji, udało się podważyć niekorzystne dla mnie opinie tutejszych biegłych sądowych a następnie doprowadzić do powołania przez Sąd opinii Instytutu Sehna w Krakowie, która rozwiała wszystkie procesowe wątpliwości. Polecam tego obrońcę. Nie zdarł ze mnie "ostatniej koszuli", rozłożył mi honorarium na raty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie ma
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2019-06-14 14:33:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywna współpraca i zaangażowanie. Realizm w ocenie sytuacji i ewentualnego przebiegu sprawy. Pan Ostrowski profesjonalnie i skutecznie poprowadził sprawę do końca. Choć z mojej oceny nie spodziewałam się tak korzystnego rozstrzygnięcia. Uzyskałam to na czym mi zależało. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2019-05-08 11:34:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za moją sprawę rozwodową, którą powierzyłem p. Łukaszowi Ostrowskiemu. Jestem zadowolony, jak profesjonalnie Pan Adwokat podszedl do tematu. Moje oczekiwania co do rezultatu zostały spełnione pozytywnie.Podczas spotkania uzyskałam bardzo dokładne i szczegółowe informacje. Dziekuje że wszystko skonczylo się na jednej sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian S. dnia: 2019-02-05 23:16:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest bardzo konkretnym człowiekiem i obrazowo wyjaśnia wszystkie sporne kwestie. Zawsze znajdzie dobre rozwiązanie dla klienta. Polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-29 13:53:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna osoba na konkretnym stanowisku zawsze pomoże i wie na czym wszystko polega pomógł mi w kilku sprawach i jeśli kiedyś będą kolejne napewno znów skorzystam z pomocy Pana Łukasza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew Kusiński dnia: 2018-04-04 19:52:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Ostrowskiego. Swietny w swoim zawodzie, konkretny i jasny obraz sytuacji, cena niska. Prowadzil moja trudna sprawe rodzinna, dotyczaca opieki nad synem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra Loszek dnia: 2018-04-04 16:51:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam. Mecenas prowadził moją sprawę bardzo konsekwentnie, skrupulatnie i z powodzeniem. Jestem bardzo zadowolona, że wreszcie trafiłam do fachowca, który sprawą zajął się od a do z i jestem mu za to wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka Piechut dnia: 2018-01-08 20:57:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyłączam się do wszystkich pozytywnych komentarzy o Mecenasie Ostrowskim. Pan Mecenas podjął się prowadzenia sprawy mojej mamy (zakończonej wynikiem pozytywnycm) i wg mojej opinii jest to fachowiec na najwyższym poziomie z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Zawsze na bieżąco otrzymywałyśmy wszystkie informacje dotyczące sprawy a Pan Mecenas zawsze znalazł czas aby rozwiać wszystkie nasze wątpliwości. Poza tym jest to uczciwy, otwarty i przemiły człowiek traktujący drugiego człowieka z szacunkiem i zwyczajnie "po ludzku" podchodzący do każdego problemu, z którym się do Niego przychodzi. Dziękuję za okazaną pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: A. R. dnia: 2017-12-21 16:55:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Skorzystałem z pomocy mecenasa Ł.Ostrowskiego w sprawie karnej i jestem bardzo zadowolony. Sprawa poprowadzona od początku do końca bardzo fachowo i co najważniejsze skutecznie. Jestem bardzo zadowolony z całości współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2017-10-29 20:50:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia adwokat. Działa szybko konkretnie i na temat. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2017-01-04 13:48:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowy profesjonalista do spraw karnych i niektórych, jest to mecenas zaliczany do najwyższej półki, polecam go do poważnych spraw.Jest konkretny, bezpośredni i z klasą.To jest prawnik bardzo uczciwy i porządny wobec Klientów, sprawy bierze z przekonania, bo uważa, że każdy ma prawo się bronić.Mogę z ręką na sercu polecić.Prawnik wart swojej ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta J. dnia: 2016-03-02 17:24:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomicie znający i biegle posługujący się prawem adwokat. Z zaangażowaniem wyciągnął mnie z poważnej sprawy karnej. Łatwy kontakt z Panem Łukaszem. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2015-05-25 22:41:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lepiej mieć go przy sobie w sądzie. Może nie błyskotliwy ale kompetentny, wyważony, rzeczowy. Mówi dokładnie to co trzeba. Widać że świetnie obraca się w środowisku sądu i prokuratury... no i wyciągnął mnie z poważnej opresji. Obym więcej nie potrzebował jego usług ale jeśli tak to na pewno do niego wrócę. Nie mam pojęcia czy jest drogi. Zapłaciłem dokładnie tyle ile wspólnie ustaliliśmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-02 19:58:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzasadnienie: Mecenas Łukasz Ostrowski prowadził moja sprawę , obciążająca mnie zarzutami. W mojej sprawie Pan Łukasz wykazał się dużym profesjonalizmem i skutecznością, wzbudza zaufanie - wysoki poziom kompetencji merytorycznych. Posiada prawdziwą wiedzę, a nie wyssane z palca "ecie-pecie", czego następnie nie da się zastosować, posiada niesamowite umiejętności dokonywania właściwej oceny sytuacji oraz coś co ja nazywam "Zdolnościami strategicznymi". Zdolność poruszania się w określonym stanie faktycznym i swobodnym stosowaniu przepisów prawa w taki sposób aby osiągnąć zamierzony i przewidziany skutek. Opanowany, asertywny, posiada doskonała pamięć, która pozwala mu na swobodne poruszanie się w przepisach prawa oraz wśród wszystkich istotnych szczegółów, umiejętność logicznego myślenia i kojarzenia szczegółów oraz łatwość wypowiadania się. Jest to też osoba bardzo cierpliwa, wytrwała, inteligentna, niesamowity realizm w ocenie sytuacji i praktyczna biegłość w stosowaniu prawa.Polecam wszystkim osobą Pana Adwokata Łukasza Ostrowskiego ,jest godny zaufania ,wiedza ogromna .Jest to wszystko prawdą,ponieważ przekonaliśmy się że Pan Łukasz Ostrowski jest GODNYM ZAUFANIA.DZIĘKUJEMY .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: starawieśołka dnia: 2013-12-16 07:58:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Łukasz Ostrowski prowadził moja sprawę (karna) wspomnę ze sprawa była poważna, obciążająca poważnymi zarzutami. W mojej sprawie Pan Łukasz wykazał się dużym profesjonalizmem i skutecznością, wzbudza zaufanie - wysoki poziom kompetencji merytorycznych. Posiada prawdziwą wiedze a nie wyssane z palca "ecie-pecie", czego następnie nie da się zastosować, posiada niesamowite umiejętności dokonywania właściwej oceny sytuacji oraz coś co ja nazywam "Zdolnościami strategicznymi". Zdolność poruszania się w określonym stanie faktycznym i swobodnym stosowaniu przepisów prawa w taki sposób aby osiągnąć zamierzony i przewidziany skutek. Opanowany, asertywny, posiada doskonała pamięć, która pozwala mu na swobodne poruszanie się w przepisach prawa oraz wśród wszystkich istotnych szczegółów, umiejętność logicznego myślenia i kojarzenia szczegółów oraz łatwość wypowiadania się. Jest to też osoba bardzo cierpliwa, wytrwała, inteligentna, niesamowity realizm w ocenie sytuacji i praktyczna biegłość w stosowaniu prawa. Potrafi przekonywać słuchaczy o słuszności swego stanowiska, odznacza się także umiejętnością słuchania, dociekliwością i odpornością psychiczną. Dla Pana Łukasza ,co rzadkość w dzisiejszych czasach nie liczą się tylko pieniądze, najważniejszy jest człowiek ,to aby doprowadzić wszystko godnie z prawdą do pozytywnego końca. Rzetelny człowiek i adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-11-21 12:53:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim...Jeśli teoretycznie masz przegraną sprawę to P.Łukasz sprawi ze będzie ona napewno wygrana!Koszty rozsądne milo przyjemnie i bez stresu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-05 09:58:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelnie, fachowo, super kontakt. Pracuję w Niemczech i z Panem Łukaszem kontaktowałem się mailowo oraz telefonicznie. Żadnych zastrzeżeń,polecam wszystkim zainteresowanym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czare Styrnik dnia: 2013-08-06 22:45:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajomosc prawa,poprostu w sprawach rozwodowych polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hes dnia: 2013-07-18 23:18:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2013-05-27 12:59:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam adwokata Ostrowskiego. Pomógł mi w sprawie karnej. Godny zaufania, dotrzymuje terminów, wnikliwie traktuje sprawę prowadząc ją do końca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2013-04-19 09:34:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobra kancelaria. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pan anonim dnia: 2013-04-18 22:45:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pomimo że sprawa zakończyła się dopiero co, mam wiele wątpliwości co do jej przebiegu, ale uważam że pan Łukasz potrafi w fachowy sposób podejść do problemu i pomóc go rozwiązać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wojtek dnia: 2013-02-23 15:31:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAMY WRAZ Z MĘZEM ADWOKATA OSTROWSKIEGO W 100 % JEŚLI CHODZI O SPRAWY KARNE, nie wyciąga pieniędzy ,jest KONKRETNY I SŁOWNY ADWOKAT.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie było reklamacji
Opinia dodana przez: A. i R. S.... dnia: 2012-09-26 22:04:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia adwokat. Terminowy, sumienny i oddany sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-24 18:53:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja sprawa dotyczyła posiadania marihuany, udzielania i sprzedaży nieletnim. Pan Łukasz podszedł do sprawy profesjonalnie i bardzo mi pomógł. Dokładnie i rzetelnie poprowadził sprawę do samego końca, o wszystkim informując mnie na bieżąco. Dzięki staraniom P. Łukasza skończyło się tylko na zawiasach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-04 08:13:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POMOGL MI W SPRAWIE RODZINNEJ
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DOMINIK MONETA dnia: 2012-08-27 15:02:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowiec,rozumiejący prawo a nie uczący się go na pamięć
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2012-05-18 17:58:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry i solidny adwokat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: do uzgodnienia
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2009-07-06 22:11:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją