Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Mariusz Cieślik

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-004 Lublin Narutowicza 27/3
Telefon: 814420050 Kom. 502 710 166 Fax: 814420050
Adres e-mail: adwokat.cieslik(małpa)wp.pl
Strona internetowa: http://adwokat-cieslik.info.pl/
NIP:
564 170 81 90
Opis działalności: adwokat Słowa kluczowe: adwokat

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1270
Data utworzenia profilu: 2016-11-06 17:15:37
Data ostatniej aktualizacji: 2016-11-06 17:15:37 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Mariusz Cieślik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dokładny, sympatyczny profesjonalista ! Z każda sprawa zgłaszam sie do Pana Mariusza . Adwokat godny polecenia - lepszego nie ma ! :) POLECAM !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Angel dnia: 2018-02-09 17:49:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mariusz jest mistrzem w swoim fachu. Poprostu najlepszy Adwokat jakiego można sobie wyobrazić. W 100 procentach profesjonalista. Polecam każdemu kto potrzebuje pomocy w sprawach dużych oraz tych mniejszych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emda dnia: 2018-01-22 09:55:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Mecenasem to czysta przyjemność. Konkretny, inteligentny, profesjonalny, sumienny i co najważniejsze skuteczny fachowiec. Pan Mariusz do każdej sprawy podchodzi indywidualnie oraz angażuje się w nią. Wszystkim, którzy potrzebują pomocy prawnej, z czystym sumieniem polecam usługi Pana Mecenasa Mariusza Cieślika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Bojarska dnia: 2018-01-17 21:35:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat...miałem już z Panem Mariuszem do czynienia i jestem w pełni zadowolony z jego pracy. Wybronił mnie z niejednej sytuacji gdzie byłem oskarżony... Dzięki niemu jestem na wolności a nie po drugiej stronie....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Kowalewski dnia: 2017-12-04 16:30:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdemu szukającemu adwokata do sprawy karnej.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mateusz Remiszewski dnia: 2017-11-09 15:03:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,polecam z czystym sumieniem Pana Mariusza,to co przekonało mnie aby wybrać właśnie tego adwokata,to podejście z jakim spotkałem się po raz pierwszy w niełatwe drodze wyboru.Mianowicie już w pierwszej rozmowie tel.udzielil mi wyczerpujących informacji bezpłatnie,podczas gdy inni nie chcieli podać ręki bez ustalenia sumy.Dzis wiem,że lepiej trafić nie mogłem,sprawa rozwodowa bardzo się skomplikiwała z mojej winy i wyglądała na przegraną.Dziś zapadł wyrok baaardzo korzystny dla mnie,mieszkam poza granicami Pl,była żona uniemożliwiła mi kontakrt z 3 letnią córką,teraz nareszcie mam ustalony nakaz widzeń i rozmów,był to dla mnie priorytet,który dzięki Panu mariuszowi dziś jest już rzeczywistością jestem szczęśliwy niemal tak jak w dniu jej narodzin,bo do tej pory praktycznie ją straciłem.W tym wszystkim Pan Mariusz wykazał się nie tylko ogromnym zaangażowaniem i profesjonalizmem,ale też ludzkim podejściem,o co teraz niestety trudno.Wyrok jest po całej linii korzystny dla mnie.Polecam Pana Mariusza z czystym sumieniem jako fachowca w swoim zawodzie,jak i człowieka życzliwiego,uczciwego,dla którego Wasza sprawa nie będzie tylko jedną z wielu lecz sprawą ważną nie mniej niż dla Was samych .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Arkadiusz Sławiński dnia: 2017-10-20 17:26:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Mecenasa, chociaż moja sprawa odszkodowawcza była bardzo skomplikowana i niejednoznaczna. Została zakończona pozytywnie dzięki ogromnemu wkładowi pracy i wiedzy Pana Mecenasa. Dziękuję za kulturę i fachowość. Polecam z całą odpowiedzialnością. Ewa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ewa Bijata dnia: 2017-01-31 18:59:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Panie Mecenasie! Dzięki Panu odzyskałem wiarę w to, że są jeszcze uczciwi a przy tym kulturalni i życzliwi ludzie w środowisku adwokackim.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Pracownia Kuśnierska i Krawiecka Janusz Kowalski Garbów tel. 602794997 dnia: 2017-01-26 14:42:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecić tego adwokata. Mieszkam za granicą i zajmował się moim rozwodem. Sprawa zakończyła się sukcesem pomimo absurdalnych żądań mojej byłej żony.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 2017-01-25 18:28:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwy gość i dobry prawnik - pomógł mojemu bratu w sprawie karnej.pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2016-12-22 08:37:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni polecam. Naprawdę bardzo życzliwy człowiek i zaangażowany w prowadzone sprawy - tak było w moim przypadku.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monika Kołodziej dnia: 2016-11-06 17:22:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją