Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Konrad Kozioł

Zawód: Adwokat 
Adres: Małopolskie, 33-100 Tarnów Cegielniana 5/9
Telefon: Kom. 790 869 469
Adres e-mail: kancelaria(małpa)konradkoziol.pl
Strona internetowa: www.konradkoziol.pl
NIP:
873-297-83-30
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka kompleksowo świadczy pomoc prawną na rzecz osób fizycznych oraz przedsiębiorców, w tym spółek prawa handlowego. Słowa kluczowe: adwokat Tarnów, prawo cywilne, rodzinne, karne, administracyjne, kancelaria adwokacka Tarnów, porady prawne

Ocena: 100% pozytywna 25x

Jakość usług: 100% wysoka 25x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x
Ceny usług: 100% niskie 19x 4x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 4288
Data utworzenia profilu: 04.11.2016 22:58:35
Data ostatniej aktualizacji: 04.11.2016 22:58:35 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Konrad Kozioł

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowa porada, za którą dziękuje Panie Mecenasie. Adwokat zawsze dostępny pod telefonem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 15.04.2020 14:31:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno byłem na poradzie i polecam. Daje mu pozytywną opinie, bo się należy za podejście do mnie i do mojej sprawy. Mecenas był rzeczowy i przygotowany. Pozytywna opinia jak najbardziej uzasadniona. Relacja ceny, do jakości zdecydowanie mnie zadowala. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 05.02.2020 19:20:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług Mecenasa i oceniam tą współpracę dobrze. Widać było zaangażowanie w to co robi oraz znajomość przedmiotu sprawy. Do tego duże doświadczenie przed sądem sprawiły,że wygrałem sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 26.01.2020 13:02:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetencja, oraz zrozumienie klienta to spotkało w czasie kiedy ten adwokat prowadził moją sprawę
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 16.01.2020 17:21:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tym , którzyposzukują dobrego adwokata do rozwodu. Jest bardzo rzeczową i konkretną osobą. proponuje konkretny i rzeczowy sposób podejścia do problemu. Z jednej strony pełny profesjonalizm a z drugiej ludzkie podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 18.12.2019 22:43:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia ze względu na swoją wiedzę doświadczenie i zaangażowanie w sprawę. Dość zajęty, ale warto bo facet zna się na tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 09.07.2019 21:25:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat prowadził moją sprawę o odszkodowanie po wypadku. Udało mu się sprawnie i szybko uzyskać odszkodowanie, które dla mnie było bardzo ważne. Konkretny fachowiec, rzetelny. Polecam bo to adwokat, który zna się na tym co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof P. dnia: 05.02.2019 13:18:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jako eksperta do rozwodow i wywalczenia godnych alimentow dla dzieci
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Mikulska dnia: 17.01.2019 11:40:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny i zaangażowany w sprawę. Poleciła mi znajoma, ktora rownież byla zadowolona z prowadzenia spraey przez tego adwokata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 09.01.2019 20:58:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam tego adwokata. Jest skuteczny i profesjonalny. Sprawa dotyczyła alimentów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 11.06.2018 15:15:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z takim adwokatem walka o alimenty nie byla taka straszna. Rzetelny, konkretny, profesjonalny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 16.04.2018 19:16:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana adwokata. Jest rzetelny, kompetentny, terminowy, no i przede wszystkim skuteczny. Sprawa dotyczyla rozwodu i podziału majątku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 15.04.2018 19:44:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Rzetelny,zawsze przygotowany do sprawy. A do tego jeszcze czułem, że moja sprawa jest dla pana mecenasa naprawdę ważna. Godny polecenia!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 05.02.2018 22:12:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Pan Mecenas prowadził moją sprawe o rozwod i alimenty.przede wszystkim skuteczny, profesjonalista w każdym szczególe no i bardzo zaangażowany w sprawę. Panie Konradzie-dziękuję !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 25.11.2017 10:56:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pomocy adwokata Konrada Kozioła udało mi się zakończyć z sukcesem sprawę rodzinną, z którą nie mogłam sobie poradzić o kilku lat. Ma fachowe podejście, a przede wszystkim w sprawę maksymalnie się angażuje. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 23.10.2017 11:13:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pomoc i prowadzenie mojej sprawy karnej. Dzięki Panu adwokatowi udało się wyprostować moją sytuację. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Staszek dnia: 15.09.2017 17:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ze względu na profesjonalizm,rzetelność i szybkość w działaniu. Nie spotkałem się jeszcze z takim zaangażowaniem w czyjeś sprawy. Traktuje je jak własne. Polecam pana adwokata Konrada Kozioł każdemu potrzebującemu profesjonalnej pomocy prawnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Boryczko dnia: 04.07.2017 18:45:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe podejście do spraw, obsługa na najwyższym poziomie.Bardzo dobry, skrupulatny, rzeczowy i kontaktowy człowiek. Pan Mecenas zawsze jest pod telefon i odznacza się dużą kulturą osobistą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Żołądź dnia: 30.06.2017 14:12:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Kozioł doradza mi w różnych kwestiach od dłuższego czasu. Nie spotkałem się jeszcze z takim zaangażowaniem w czyjeś sprawy. Traktuje je jak własne. poza tym terminy załatwienia spraw są krótkie. Czuję się komfortowo mając takiego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 16.04.2017 14:08:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ze względu na profesjonalizm,rzetelność i szybkość w działaniu.Pan Mecenas wykazywał zaangażowanie zarówno podczas spotkań jak i w czasie całej prowadzonej mojej sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 20.03.2017 19:51:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata.Konkretny,terminowy,zaangażowany w sprawę. Z sukcesem poprowadził moją sprawę o odszkodowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 21.02.2017 21:42:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry, skrupulatny, rzeczowy i kontaktowy człowiek. Pan Mecenas zawsze jest pod telefon i odznacza się dużą kulturą osobistą i wiedzą merytoryczną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 31.01.2017 12:37:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe podejście do spraw, obsługa na najwyższym poziomie. Wysoki poziom szkoleń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zarząd DFUP dnia: 05.01.2017 16:31:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana adwokata Konrada Kozioł każdemu potrzebującemu profesjonalnej pomocy prawnej.Posiada duże doświadczenie i jest w pełni zaangażowany w sprawę klienta.Prowadził moją sprawę dotyczącą odszkodowania za wypadek.Podczas całego procesu wszystko dokładnie tłumaczył jak również pozostawał ze mną w stałym kontakcie telefonicznym i mailowym.Wszystko zakończyło się szybko i pozytywnie dla mnie.Bardzo dziękuję raz jeszcze Panu Konradowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 01.12.2016 19:57:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata, przeprowadził bardzo sprawnie moją sprawę rozwodową, jest terminowy, dyspozycyjny, fachowy, ceny niskie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 04.11.2016 23:06:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją