Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KENIO Łukasz Kenio

Zawód: budowlane usługi i remonty Stolarz 
Adres: Dolnośląskie, 53-025 Wrocław Skarbowców 4
Telefon: 71 79 03 999
Adres e-mail: kenio(małpa)kenio.com.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: podłogi,parkiety, cyklinowanie, układanie, renowacja, deski podłogowe, intarsje, szlifowanie, panele, Słowa kluczowe: bambusy, parkiety, deski dębowe, cyklinowanie, renowacja, układanie, montaż , listwy przypodłogowe.

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 100% niskie 8x 12x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 6586
Data utworzenia profilu: 2011-03-08 14:06:25
Data ostatniej aktualizacji: 2016-11-03 16:11:48 

Opinie o KENIO Łukasz Kenio

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma KENIO, została mi polecana przez znajomą. Usługi oraz materiał jest najwyższej klasy, nie wspominając o jakości wykonania! Ekipa bardzo dokładna, schludna i kulturalna. Pozostawili po sobie porządek. Polecam firmę KENIO i na pewno będę korzystał z ich usług!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Wszystko jest do dogadania. Jeżeli przestrzegamy zaleceń producenta i wykonawcy, reklamacje są oczywiście przyjmowane bez problemowo. Reszta to kwestia dogania i jestem ogromnie zadowolony!
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2016-11-10 15:11:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługa wykonana bez zastrzeżeń. Dobrzy fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-05-09 13:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takich fachowców to ze świeczką szukać. Pelen profesjonalizm w obsłudze klienta, bardzo fachowe doradztwo i rzetelność w wykonywaniu zlecenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-07 13:53:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam, nie jestem pierwsza i na pewno nie ostatnia w dodawaniu pozytywnego komentarza dla tej firmy.jednak podzielę się swoich zachwytem i opinia.Panie Łukaszu jestem niezmiernie wdzięczna i pełna podziwu dla Pana pracy i mistrzowskiej precyzji, nie mogę sie powstrzymać żeby opisać jak bardzo widocznie odgradzacie sie od innych ekip które u mnie pracowały. Schludność ! dokładność ! precyzja! musze powiedzieć ze to beda moje najlepsze święta w tym roku Bede Panstwa polecać wszystkim znajomym i życzę wszystkiego najlepszego w te święta. pozdrawiamy dziękujemy ps. piszac to spoglądam na moja piękna podłogę i sie uśmiecham ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-17 21:42:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez zastrzezen - ok -polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-22 22:00:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porzadnie wykonana podloga. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2014-06-15 19:35:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny wykonawca. Jakość usług bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Właściciel służy dobrą radą i w pełni wywiązuje się z umowy. Ekipa montażowa bardzo dokładna, dbająca o porządek w miejscu pracy. Szczerze polecam usługi tej firmy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Malatyński dnia: 2014-02-02 09:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzadko trafiam na firmę, co do pracy której nie mam się do czego przyczepić. Firma "Kenio" jest jedną z nich. Szczerze polecam. Wywiązali się ze wszystkiego w 100% i zgodnie z ustaleniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz W dnia: 2013-12-19 21:23:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy fachowiec, doskonale zna materiały, dokładny i wywiązuje się z tego co mówi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2013-10-21 19:45:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podłoga w 2 dni ! Szok! Brak mi słów! Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-08 14:04:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, bardzo duży profesjonalizmy który okazał się zbawienny zarówno dla moich wydatków jak i mojej podłogi. Nie sądziłem, że mimo wszystko tak drobne różnice w cenach podawane przez innych wykonawców, tak drastycznie różnią się w sposobie wykonania prac i ich jakości jeśli mamy do czynienia z profesjonalistami. Wciąż jestem zdumiony . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dr. M.D dnia: 2013-08-21 00:39:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mile zaskoczona, szybkoscia i jakoscia wykonania. Warci swojej ceny . polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2013-06-18 11:28:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło mi stwierdzić za Pan Łukasz jest naprawde godną polecenia osoba.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2013-02-08 13:22:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam innym szukającym dobrych wykonawców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: 123456789 dnia: 2012-10-11 12:51:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie moge polecic firme Kenio . Bajeczna podłoga. Mam do wykonania jeszcze dwa pokoje, napewno nie wezne innych parkieciarzy! Polecam ! pozdrawiam ! Licze na jakis rabacik ; ) Biały Dąb - Ołtaszyn
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra A . dnia: 2012-07-12 16:48:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podpisuje sie pod opiniami. Wszystko to prawda. Bardzo punktualnie fachowo solidnie. Cięzko dziś o takich dobrych wykonawców. moge tylko polecić.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-03 15:25:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidny Pan. Widać, że ma fach w ręku a praca, którą wykonuje wręcz go pasjonuje. Cena za usługę jest adekwatna do wykonanej pracy. A cuda jakie potrafi zrobić z najprostszą klepką parkietową w głowie się nie mieszczą. Drodzy Państwo serdecznie polecam Pana Łukasza w temacie podłóg! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-16 19:32:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bo warto. Bez zastrzeżeń, bez jakiś ukrytych dodatkowych kosztów. Nie jak u niektórych .... Od razu robią kalkulacje na 100% rzeczywista. Jeszcze dostałam rabacki ;]
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-01 16:19:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajni ludzie. Robota ok. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: *-* dnia: 2011-11-21 12:24:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok, szybko sprawnie solidnie , bardzo dobre wykonczenie żona piszczy z radosci. ;p
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr K. dnia: 2011-05-05 15:32:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry parkieciarz, powala siłą wiedzy i pasji. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: bambus dnia: 2011-04-28 16:58:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko sprawnie, długie kolejki oczekujących! ale wszystko gra Gitara! pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: LOL dnia: 2011-03-16 12:20:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ! podloga jak ze snu wszyscy mi jej zazdroszcza. prawdziwy profesjonalista,mila obsluga szybkie wykonanie. jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2011-03-08 14:07:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją