Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

adwokat Anna Łyczyńska, Adwokat Konin, Adwokat Poznań Anna Łyczyńska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 62-510 Konin Energetyka 3/24
Telefon: 632335021 Kom. 609-501-986
Adres e-mail: lyczynska(małpa)kl-adwokaci.pl
Strona internetowa: www.lyczynska.pl
NIP:
972-119-54-29
Opis działalności: Kancelaria zajmuje się kompleksową obsługą osób fizycznych i prawnych Słowa kluczowe: prawo cywilne, gospodarcze, karne, rodzinne, spadkowe

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 100% niskie 16x 3x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 2987
Data utworzenia profilu: 11.03.2016 15:40:09
Data ostatniej aktualizacji: 02.11.2016 15:12:06 

Opinie o adwokat Anna Łyczyńska, Adwokat Konin, Adwokat Poznań Anna Łyczyńska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług kancelarii, fachowość, rzetelność i zaangażowanie. Polecam Panią Mecenas Annę Łyczyńską, która jest skuteczna i pomocna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.W. dnia: 26.11.2020 12:44:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadziła pani mecenas sprawe o zachowek sprawa wygrana polecam adw. Anne Łyczyńską
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K K dnia: 28.08.2020 14:21:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe doradztwo i prowadzenie mojej sprawy która przebiegła szybko i bez komplikacji
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAX dnia: 24.01.2020 10:36:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI MECENAS PROWADZIŁA MOJĄ SPRAWĘ O ROZDZIELNOŚĆ MAJĄTKOWĄ, BARDZO POZYTYWNIE OCENIAM PANIĄ MECENAS ANNĘ ŁYCZYŃSKĄ I POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: EWKA PA dnia: 22.10.2019 13:42:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług Pani Mecenas Anny Łyczyńskiej. Polecam usługi kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: E.S. dnia: 16.09.2019 15:13:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje adwokat Annie Łyczyńskiej za wygranie sprawy o zapłatę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: I.W. dnia: 31.07.2019 14:48:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsługa. Wszystko na czas zgodnie z umówionym terminem. Brak ukrytych opłat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kamel dnia: 11.05.2019 16:48:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia. Pani mecenas jest osobą rzetelną, służy radą i pomocą. Zawsze otrzymywałam pełne informacje. Współpraca przebiegała w sposób wzorowy. Pani Mecenas była zawsze dostępna. Duże zaangażowanie, wszechstronna fachowa wiedza. Sprawa zakończona pomyślnie. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.T dnia: 03.04.2019 12:16:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem kierowcą ciężarówki, organy Brytyjskie niesłusznie wymierzyły mi karę 3 mln funtów. Pani adwokat Anna Łyczyńska reprezentowała mnie przed organami polskimi i brytyjskimi i nie muszę płacić żadnej kary! Polecam usługi Pani adw. Anny Łyczyńskiej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.K. dnia: 14.12.2018 14:41:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Anna Łyczyńska z Konina pomogła mi w sprawie uzyskania alimentów na syna Mariusza. Jestem zadowolona z pracy i zaangażowania p. Mecenas Anny Łyczyńskiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: B.B. dnia: 28.04.2018 15:03:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nieprzeciętna wiedza i zaangażowanie. Prawnik od spraw beznadziejnych z pozytywnym zakończeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Buszko dnia: 18.12.2017 10:14:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy zadowoleni z usług Pani adwokat. Polecamy innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JANINA dnia: 28.11.2017 11:00:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Była prowadzona sprawa o zapłatę przeciwko bankowi. Jestem zadowolona: miło, fachowo, konkretnie, szybko. Sprawa świetnie załatwiona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia K. dnia: 17.10.2017 11:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 02.06.2017 21:26:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas Annę Łyczyńską, bardzo dobrze załatwiła mi sprawę spadkową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: G.S. dnia: 29.12.2016 14:33:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas, jako dobrego fachowca, sympatyczną i komunikatywną. Bardzo wysoka kultura osobista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Józef S. dnia: 02.11.2016 15:24:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moją sprawę, pomysł na jej załatwienie sprawił, że została pomyślnie i szybko rozstrzygnięta. Polecam usługi świadczone przez Panią Mecenas, ponieważ jest osobą bardzo zaangażowaną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona A. dnia: 29.07.2016 13:48:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowe doradztwo w każdej sprawie. W każdej chwili można się zwrócić z pomocą w której nigdy mi nie odmówiono. Pomoc można uzyskać w każdej chwili bez żadnego problemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona P. dnia: 11.05.2016 11:05:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo miła i profesjonalna, świetnie załatwiła mi sprawę rozwodową.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KS dnia: 27.03.2016 13:03:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo skuteczna i potrafi walczyć o klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.03.2016 14:24:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją