Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

adwokat Anna Łyczyńska, Adwokat Konin, Adwokat Poznań Anna Łyczyńska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 62-510 Konin Energetyka 3/24
Telefon: 632335021 Kom. 609-501-986
Adres e-mail: lyczynska(małpa)kl-adwokaci.pl
Strona internetowa: www.lyczynska.pl
NIP:
972-119-54-29
Opis działalności: Kancelaria zajmuje się kompleksową obsługą osób fizycznych i prawnych Słowa kluczowe: prawo cywilne, gospodarcze, karne, rodzinne, spadkowe

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1690
Data utworzenia profilu: 2016-03-11 15:40:09
Data ostatniej aktualizacji: 2016-11-02 15:12:06 

Opinie o adwokat Anna Łyczyńska, Adwokat Konin, Adwokat Poznań Anna Łyczyńska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Anna Łyczyńska z Konina pomogła mi w sprawie uzyskania alimentów na syna Mariusza. Jestem zadowolona z pracy i zaangażowania p. Mecenas Anny Łyczyńskiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: B.B. dnia: 2018-04-28 15:03:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nieprzeciętna wiedza i zaangażowanie. Prawnik od spraw beznadziejnych z pozytywnym zakończeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Buszko dnia: 2017-12-18 10:14:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy zadowoleni z usług Pani adwokat. Polecamy innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JANINA dnia: 2017-11-28 11:00:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Była prowadzona sprawa o zapłatę przeciwko bankowi. Jestem zadowolona: miło, fachowo, konkretnie, szybko. Sprawa świetnie załatwiona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia K. dnia: 2017-10-17 11:55:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-06-02 21:26:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas Annę Łyczyńską, bardzo dobrze załatwiła mi sprawę spadkową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: G.S. dnia: 2016-12-29 14:33:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas, jako dobrego fachowca, sympatyczną i komunikatywną. Bardzo wysoka kultura osobista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Józef S. dnia: 2016-11-02 15:24:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moją sprawę, pomysł na jej załatwienie sprawił, że została pomyślnie i szybko rozstrzygnięta. Polecam usługi świadczone przez Panią Mecenas, ponieważ jest osobą bardzo zaangażowaną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona A. dnia: 2016-07-29 13:48:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowe doradztwo w każdej sprawie. W każdej chwili można się zwrócić z pomocą w której nigdy mi nie odmówiono. Pomoc można uzyskać w każdej chwili bez żadnego problemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona P. dnia: 2016-05-11 11:05:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo miła i profesjonalna, świetnie załatwiła mi sprawę rozwodową.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KS dnia: 2016-03-27 13:03:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest bardzo skuteczna i potrafi walczyć o klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-17 14:24:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją