Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

GLAZURNIK

Zawód: budowlane usługi i remonty Płytkarz 
Adres: Lubuskie, Zielona góra
Telefon: Kom. 697286343
Adres e-mail: kafelkarz123(małpa)interia.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: ukladanie glazury, gresu, terakoty, mozaiki, kamien ozdobny, doradztwo techniczne, pomoc w zakupie materialow Słowa kluczowe: glazura, terakota, gres, mozaiki, plytkarz, kafelkarz, fliziarz, plytki, wykonczenia, bialy montaz

Ocena: 91% pozytywna 11x 1x

Jakość usług: 91% wysoka 11x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 1x
Ceny usług: 100% niskie 5x 7x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1120
Data utworzenia profilu: 2015-12-08 21:55:35
Data ostatniej aktualizacji: 2016-10-19 13:50:25 

Opinie o GLAZURNIK

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jesteśmy bardzo zadowoleni. obiecaaliśmy opinie to i jest:) będziemy polecać. napewno. pozrawiamy i polecamy bo warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Magda i Tomek dnia: 2017-08-16 22:45:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam. Przejrzyste ceny, dobra robota, kultura.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek K. dnia: 2017-04-26 08:14:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o wykonanie położenia płytek w łazience na pierwszy rzut oka ok. Niestety po miesiącu czasu od położenia glazury miejsca ,które były zaspoinowane silikonem zamiast fugą odchodzą. Tak samo jak i listwy wykończeniowe krzywo podocinane. Mimo obietnicy tego Pana ,iż obiecał ,że glazura będzie cięta maszyną na mokro niestety gdy silikon odpadł doznaliśmy szoku-glazura była niemalże krzywo przycięta to jeszcze na dodatek poszarpana i uszczerbiona.Nie polecam również innych prac tego pana np.położenie paneli podłogowych-szpary widoczne na pierwszy rzut oka(miejsca łączenia paneli podłogowych poniszczone)Z przykrością muszę stwierdzić że to była żenada ta Pańska robota. Nie piszę po to negatywnej opinii ,aby zrobić panu Marcinowi na złość lecz po to by wiedział ,że materiał ,który zakupiliśmy na remont łazienki czy tez pokoju nie spadł nam z nieba lecz zapłaciliśmy za niego pokażną jak na nasze wydatki i zarobki sumę-tym bardziej iż poprawki też nas kosztowały. Jaką zatem obiecywał Pan gwarancję 2-letnią,skoro nie raczył Pan nawet przyjść i poprawić tego co Pan ZNISZCZYŁ,NAJLEPIEJ NIE ODBIERAC TELEFONU PRAWDA I ZWIAĆ DO INNEGO MIASTA!!!Jesteśmy bardzo zawiedzeni Panie Marcinie!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zleceniodawca dnia: 2017-03-21 04:34:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny fachowiec. Fachowo, szybko i sprawnie wykonał moją łazienke. Nie wiedzialem czego ile i za ile kupic a Pan Marcin słuzył mi pomocą, pojechał ze mną, doradził i razem wybralismy materiał. Przyjemny, kulturalny i niedrogi fachowiec. Nie dziwie sie, ze ma zajete terminy. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antoni B. dnia: 2017-01-23 16:45:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Marcin wykonywał u nas remont niewielkiej łazienki. Poszło sprawnie i wcale nie kosztowało nas to nie wiem ile. A poprzefnich dwóch glazurników jak byli na wycenie to sumy z kosmosu. Nam bardzo się podoba i z pewnością latem zgosimy się ba remont kuchni:) pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Tak
Opinia dodana przez: Darek i Beata dnia: 2017-01-11 12:20:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie, szybko i sprawnie. Fachowiec w temacie płytek! Bardzo rzeczowy i sympatyczny. Polecam usługi Pana Marcina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda J. dnia: 2016-11-27 14:05:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawie półroczna współpraca. Świetny człowiek i konkretny fachowiec. Wie o co chodzi w temacie płytek do tego stopnia że już w pierwszy dzień po analizie rysunkow które wykonywała nasza projektantka ( współpracująca z salonem z którego braliśmy płytki na cały dom) wiedział czego mamy za dużo a czego nam braknie. A dotyczyło to dwóch lazienek, dwóch tarasów, salonu, holu, garażu, pralni, kotłowni, kuchni, kamieni ozdobnych w salonie, tynków strukturalnych na klatce schodowej i korytarzu! Cały garaż towaru dla uświadomienia ile tego było. Dla nas to magik jeśli chodzi o płytki;) szkoda tylko że już nie z naszych okolic.. Ale zapraszamy nie tylko na dobrą kawę jeśli kiedyś tu zawitasz. Pozdrawiamy gorąco. Monika i Pawel
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika i Paweł dnia: 2016-10-19 14:03:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mała robota co prawda, ale solidnie i czysto zrobiona. Miałem do wymiany kilkanaście starych płytek i od roku nie mogłem nikogo znaleźć kto by się podjął, bo to się nikomu nie opłacało. Aż trafiłem z ulotki na Marcina. Polecam. Jestem zadowolony z usługi, Janek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-05 10:28:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kontaktowy glazurnik. Nie usłyszałam ani jednego ,,nie da się". Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona K. dnia: 2016-03-19 14:27:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo czysto wykonana praca! Jestem zadowolony w 100%. Jakość kosztuje, ale w moim przypadku nie żałuję ani złotówki. Świetny fachura! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-22 23:33:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super wykonanie. W końcu fachowiec przez duże F:)) przy remoncie łazienki ogarnia praktycznie każdy temat i nie było biegania od osła do posła, a to po elektryka, a to hydraulika. No i fachowa wiedza w temacie. Super! Pozdrawiam i na wiosnę widzimy się na tarasie;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2016-01-10 10:27:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra współpraca, świetne, fachowe podejście, dobrze wykonana praca! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zaastrzezen
Opinia dodana przez: J. M. dnia: 2015-12-14 23:45:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją