Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Kinga Henzel Janowska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 30-040 Kraków Królewska 11/3
Telefon: Kom. 506-101-936
Adres e-mail: khenzel(małpa)bhs-adwokaci.pl
Strona internetowa: www.bhs-adwokaci.pl
NIP:
945-202-81-60
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: rozwód, spadek, podział majątku, prawo karne, prawo rodzinne, prawo cywilne, prawo międzynarodowe, sprawy zagraniczne

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 93% niskie 14x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 1303
Data utworzenia profilu: 2015-10-01 15:40:33
Data ostatniej aktualizacji: 2016-10-17 21:58:46 

Opinie o Adwokat Kinga Henzel Janowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo szczęsliwa, że trafiłam do mecenas henzel. Polecam Państwu ją w sprawach spadkowych. Adwokat z prawdziwego zdarzenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2017-02-14 11:10:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do mecenas henzel z polecenia znajomej. Jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy przy sprawie o podział spadku. Wytłumaczyła mi dość skomplikowane obliczenia matematyczne i pomogła sformułować stanowisko tak bym nie była stratna za remonty które zrobiłam. Okazało się ze wszystko da się zrobić w tej samej sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2017-01-24 20:25:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pomocą pani mecenas przeszedłem przez bardzo trudny okres w moim życiu. Wybitna, widać ze jej się chce i ze lubi to co robi. Trudno o lepszego adwokata!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teddy dnia: 2016-12-10 18:08:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Państwu tą Adwokat! Przeprowadziła mi z sukcesem rozwód i podział majątku. Od początku czuć, że zna się na rzeczy i wie co robi. Zdecydowana, rzeczowa i odpowiedzialna. Gdybym miał jeszcze raz przez to przechodzić, na pewno chciałbym żeby to ona prowadziła moje sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogdan dnia: 2016-11-14 20:41:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u niej na poradzie rozwodwej, bardzo kompetentna i mila kobieta. Wszystko mi wyjaśniła, teraz wiem na czym stoje. Warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ona39 dnia: 2016-10-17 11:50:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziś wygrała mi apelację karną!!! Nie idę siedzieć!!! Dziękuję! :) :) :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorian dnia: 2016-06-21 22:57:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Kinga Henzel to jak dla mnie bardzo skuteczny i solidny prawnik. Ma bardzo dużą wiedzę i potrafi ją bardzo kreatywnie wykorzystać...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin K dnia: 2016-06-03 12:33:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do niej z polecenia kolezanki, ktorej pomogla w sprawie dlugow po zmarlej mamie. Mnie prowadzi sprawy firmowe, windykacje, umowy, KRSy. Przystepna cenowo, mila i z inicjatywa.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2016-05-16 00:11:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić z czystym sumieniem adwokat Kingę Henzel, specjalistka w swoim fachu, kompetentna, szczera, sympatyczna i co najważniejsze skuteczna. Mnie b. pomogła w niełatwej sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2016-04-25 22:36:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiła mi rozwód i podział majątku, wszystko poszło świetnie! Na początku wydawało mi się, że poradzę sobie bez adwokata, ale dobrze się stało, że pani mecenas była przy mnie, inaczej żona zostawiłaby mnie w samych skarpetkach :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AD dnia: 2016-04-15 13:07:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalistka w sprawach rozwodowych! Cierpliwie wszystko tłumaczy, umie słuchać, czułam prawdziwe zaangażowanie po jej stronie. Moim zdaniem warta swojej ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Misia84 dnia: 2016-02-15 11:36:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług pani adwokat. Fachowa, uprzejma i skrupulatna. Warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kosek dnia: 2016-02-13 00:10:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Henzel reprezentuje mnie w sprawie odszkodowania za wypadek samochodowy. Prowadzi mi zarówno sprawę z ubezpieczycielem jak i sprawę karną. Wcześniej miałam bardzo złe doświadczenia z firmami odszkodowawczymi, które chciały dorobić się moim kosztem niczym hieny. Natomiast Pani adwokat od razu mi się spodobała ze względu na swoje podejście, chęć pomocy i jasne warunki finansowe. Moim zdaniem bardzo dobrze zna się na tym co robi. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-29 13:24:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwa, uprzejma i bardzo kompetentna. Warta swojej ceny. Jestem bardzo zadowolona, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teresa P. dnia: 2016-01-21 13:11:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Kingę Henzel poznałam kilka lat temu, gdy zajmowała się moją sprawą z Konwencji Haskiej. Dzięki biegłej znajomości niemieckiego pomogła mi odzyskać dziecko, które wywiózł do Niemiec mój konkubent. Od tamtej pory jestem z nią w stałym kontakcie, bo ciągle mam nowe sprawy dotyczące córki - alimenty, kontakty, zgoda na paszport, opieka. Jestem bardzo zadowolona z jej usług, profesjonalistka w każdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marika dnia: 2015-12-21 11:32:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Kinga Henzel mogę polecić z czystym sumieniem. Wygrywa nawet przegrane sprawy :) przyszłam do niej ze sprawą już po wyroku, napisała apelację i wyrok został zmieniony. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rita76 dnia: 2015-11-29 17:09:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzi od dwóch lat obsługę mojej firmy, sprawy sądowe, egzekucje, umowy, KRS - zawsze wszystko terminowo i dobrze zrobione. Fajne jest to, ze można z nią wszystko przegadać i umie prosto wytłumaczyć. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2015-11-17 23:16:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat bardzo mi pomogła w skomplikowanej sprawie karnej. Rewelacyjna na sali rozpraw, zawsze świetnie przygotowana, prokuratorka nie miała z nią żadnych szans. Jestem ogromnie wdzięczny, odzyskałem dobre imię, firmę i majątek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marwin dnia: 2015-11-08 23:58:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godna polecenia w sprawach rozwodowych. Prawdziwa profesjonalistka. Warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2015-10-21 19:24:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Henzel polecam wszystkim, jest profesjonalna, uczciwa i rzetelna. Jestem jej klientem już po raz trzeci, najpierw robiła mi rozwód, później podział majątku a teraz załatwia mi sprawy spadkowe po siostrze. Zawsze mogę liczyć na jej zaangażowanie a co najważniejsze nie wysyła na sprawy aplikantów, tylko sama chodzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-10-13 18:06:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją