Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Bartłomiej Marzec

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Małopolskie, 31-515 Kraków Bandurskiego 22/2
Telefon: (12) 314 61 82 Kom. 784 583 058
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.bartlomiejmarzec.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: prawnik, radca prawny, radca prawny Kraków, Bartłomiej Marzec, rozwody, alimenty

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 12x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 4133
Data utworzenia profilu: 2012-12-26 22:48:15
Data ostatniej aktualizacji: 2016-09-22 12:20:31 

Opinie o Bartłomiej Marzec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartek to świetny prawnik, byłam bardzo zadowolona z tego jak przeprowadził mój rozwód. Ma super wiedzę i widać, że po prostu siedzi w rozwodach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-02 16:24:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super prawnik! Pan Bartek jest naprawdę profesjonalny i wyrozumiały co bardzo mi pomogło w przejściu przez całą sprawę rozwodową. Dodatkowo pan Bartek uwzględnił moją ciężką sytuację finansową przy ustalaniu wynagrodzeniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2018-02-19 13:25:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Marzec i jego zespół w tym Mecenas Cichosz to profesjonaliści na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam ich do do prowadzenia spraw rodzinnych, osobiście miałam u nich sprawy o rozwód, a później również kontakty i alimenty. Polecałam ich również moim koleżankom, które były bardzo zadowolone z przebiegu spraw rozwodowych, ponieważ przebiegły bardzo szybko i z dobrym rezultatem. Pani Cichosz prowadzi również sprawę spadkową po moim ojcu, póki co negocjacje przebiegają bardzo korzystnie, a bałam się, że zostanę z niczym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena Sadowska dnia: 2018-02-07 15:51:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas pomógł mi w najtrudniejszym okresie w moim życiu, ciężki rozwód, walka o alimenty. Na szczęście wszystko się udało. Podpowiedział mi wiele rozwiązań, na które sama bym się nie zdecydowała. Zawsze miał czas na konsultacje a zdaję sobie sprawę, że nie zawsze byłam "łatwym" klientem. Opłaty rozłożył mi na korzystne raty dla kobiety z trójką dzieci w wieku szkolnym. Polecam zawsze doradza sensownie i na sali rozpraw radzi sobie nawet z najgorszym przeciwnikiem jakim był mój były mąż.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2017-03-15 15:40:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużo czytałam na forach, że mec. Marzec jest najlepszy od spraw rodzinnych w Krakowie i się zdecydowałam by powierzyć mu swój rozwód i sprawy o kontakty z dziećmi, alimenty, podział majątku. I szczerze mogę polecić, na prawdę widać duże doświadczenie w tego typu sprawach, ale również bardzo normalne, ludzkie podejście do problemów. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata_39 dnia: 2016-12-07 10:45:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa w sprawach rozwodowych i dziękuję za pomoc przy mojej sprawie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta K. dnia: 2016-09-12 15:50:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Panie Mecenasie za pomoc przy rozwodzie. Mam nadzieję, że to już koniec naszych problemów. Będę Pana polecać i jeszcze raz dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna_Wieliczka dnia: 2016-07-20 15:58:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny specjalista od rozwodów, będę polecać. Zaangażowany w sprawę i z nieszablonowym podejściem do rozwiązywania problemów. Dziękuję za pomoc!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr_p dnia: 2016-03-29 14:24:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za pomoc przy mojej sprawie rozwodowej! Będę Pana mecenasa polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2016-03-07 16:10:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny radca. Polecam do spraw rodzinnych, przeprowadził mnie przez rozwód i wszystkie problemy z nim związane. Na prawdę zna na się na tym co robi i ma bardzo ludzkie podejście, a tego często w tym zawodzie brakuje. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2015-04-15 13:11:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam radcę prawnego Bartłomieja Marca. Podchodzi do klientów indywidualnie i profesjonalnie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-31 13:30:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybitny jeśli chodzi o rozwody! Szczególnie te, które zapowiadają się na ciężkie przeprawy! Świetnie i szybko myśli, znajdzie rozwiązanie do każdej sytuacji. Po własnych doświadczeniach na prawdę mogę go polecić każdemu kto znalazł się w tak przykrej sytuacji rodzinnej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AnnaKrakuska dnia: 2014-07-09 11:00:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Bartłomieja Marca jako radcę prawnego. Jest on najlepszym wyborem jeżeli chodzi o rozwód i alimenty. Moja sprawa była dość skomplikowana ale zawsze znalazł dla mnie chwilę czasu żeby wyjaśnić, pocieszyć, uspokoić - podchodzi do klientów "po ludzku" i indywidualnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-21 12:29:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją