Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

sklep zoologiczny dziki zwierz i psi fryzjer ciach ciach Paula Paczka

Zawód: Groomer 
Adres: Dolnośląskie, 51-136 wrocław 51-136 Kasprowicza 5a
Telefon: 713255047 Kom. 713255047 Fax: 713255047
Adres e-mail: sklepdzikizwierz(małpa)gmail.com
Strona internetowa: Kasprowicza, 5a
NIP:
911-196-42-14
Opis działalności: Strzyżenie i pielęgnacja psów oraz SKLEP zoologiczny Słowa kluczowe: Groomer Psi fryzjer Strzyżenie psów Wrocław Ciach Ciach Dziki Zwierz zoologiczny

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1856
Data utworzenia profilu: 2014-07-15 14:35:13
Data ostatniej aktualizacji: 2016-09-01 15:17:49 

Opinie o sklep zoologiczny dziki zwierz i psi fryzjer ciach ciach Paula Paczka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie .Moja Tea pięknie ostrzyżona czysta i pachnąca :D Przy okazji można zrobić zakupy w sklepie który jest fantastycznie wyposażony .W pobliżu znajdują się lokale z pysznym jedzenie ,gdzie można sobie miło spędzić czas podczas wizyty naszego pupila w salonie :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nell dnia: 2016-02-24 23:49:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Rewelacja ! Jestem bardzo zadowolona w porównaniu do konkurencji. Bezstresowe strzyżenie. Super fryzjer z niesamowitym podejściem do czworonogów, Paula to wspaniała osoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia Miś dnia: 2014-09-11 15:34:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% polecam. Warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rafal dnia: 2014-07-24 20:10:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko elegancko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2014-07-16 01:06:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój włochacz Ami i jego Pani są bardzo zadowoleni ze strzyżenia w wykonaniu Pauli. Atmosfera jak zawsze przemiła, piesek wystrzyżony fachowo a ceny konkurencyjne :) Na pewno regularnie będziemy odwiedzać Ciach Ciach ! W 100% polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ami i Ania dnia: 2014-07-15 19:17:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Pauli moje psy polubiły wizyty u fryzjera :) szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Wawrzynów dnia: 2014-07-15 15:45:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją