Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Wella Professionals

Zawód: Fryzjer 
Adres: Śląskie, 42-500 Będzin Kniewskiego 5
Telefon: 534161670 Kom. 534161670
Adres e-mail:
Strona internetowa: https://www.facebook.com
NIP:
625-215-55-21
Opis działalności: Salon fryzjerski Wella Professionals Studio Stylizacji Paznokci Słowa kluczowe: Fryzjer Będzin, Stylizacja paznokci, dobry fryzjer syberka

Ocena: 100% pozytywna 37x

Jakość usług: 100% wysoka 37x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 37x
Ceny usług: 100% niskie 35x 1x
Ilość opinii w serwisie: 37
Ilość odsłon profilu firmy: 5112
Data utworzenia profilu: 2014-07-02 20:34:44
Data ostatniej aktualizacji: 2016-08-27 15:05:50 

Opinie o Wella Professionals

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim serdecznie polecam. Bardzo ładny lokal, wszystko na widoku. Widać jakimi farbami i na jakich środkach dziewczyny pracują. Zero ściemy. Czuję za każdym razem jak tam idę że oddaję się w dobre ręce. Wella to wella, a nie jakieś nie wiadomo co .... Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tatiana O. dnia: 2017-06-16 10:40:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam paznokcie u Natalii. W wielu miejscach robiłam, ale to tutaj to mistrzostwo. Zero odpadania i jakichś grubaśnych kulfonów. Wszystko wygląda i trzyma się profesjonalnie. Super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agniesza W. dnia: 2017-05-31 22:08:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kocham kocham kocham. Najlepsza miejscówka w mieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek klient dnia: 2017-05-18 22:13:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy z najlepszych w Będzinie. Salon mieści się w Będzinie ul. Kniewskiego 5. Polecam wszystkim zainteresowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda J. dnia: 2017-05-13 20:20:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po sosnowieckim salonie trafiłam do nich. Uratowały mi życie. Powinnam napisać jaki to był wspaniały salon w Sosnowcu, ale sami się załatwią swoją pracą i tym, co mi ten amator, a niby zawodowiec zrobił z włosami. Dziewczyny bardzo dziękuję. Ania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania Dziękuję dnia: 2017-05-08 20:18:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciężko o terminy, ale warto. Dziewczyny zwiększcie siły przerobowe, bo jesteście najlepsze. Mega plus dla kosmetyki - rewelacja. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-04-28 17:23:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon w mieście na 100 procent. Wszystkim bardzo serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2017-04-17 23:15:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon w mieście. Wszystkim bardzo serdecznie polecam. Ciężko z terminami, ale warto poczekać. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2016-09-25 21:34:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam Was dziewczyny. Pełna metamorfoza i fantastycznie spędzony czas w miłej atmosferze. Pozdrowienia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Madzia dnia: 2016-08-27 15:08:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Natalia jest the best.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2016-08-06 15:42:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, czysty salon, miła obsuga.Byłam pierwszy raz i na pewno wrócę.Bardzo dobrze odcięła i zmieniła kolor !!! SUPER SALON˘
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka Wella dnia: 2016-07-13 09:35:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjemna obsługa i nigdy mnie tak szybko nikt nie obciął :), dobrze podkreślam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient salonu Wella dnia: 2016-07-12 18:27:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon i extra dziewczyny. Spróbowałam i jestem szczęśliwa, że trafiłam do tego salonu, bo pracują tam rzeczywiście profesjonalistki. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2016-06-06 18:49:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze powiedziawszy nie byłam w lepszym salonie w Będzinie. Bardzo gorąco polecam wszystkim wymagającym klientkom. Warto iść, zobaczyć, spróbować i samemu się przekonać. Za przyzwoite pieniądze można wyjść zachwyconym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2016-05-13 15:11:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzedniczką. Mój synek wyszedł z salonu z mega fajnym wzorkiem na boku - ale spiderman. Rewelacja !!! Zrobił niezłe show w szkole. Wszyscy koledzy mu zazdrościli. Bardzo fajny salon i robią najnowsze trendy. Super sprawa. Polecam wszystkim, a do tego nie wariują z cenami stąd mają mega ruch.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2016-05-10 21:37:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym ten salon. Moje dziecko nie chce już chodzić do innego salonu, tylko mnie ciągnie do tego. Dziewczyny mają bardzo fajne podejście do dzieci. Dziękuję bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamilek mój synek dnia: 2016-05-04 19:52:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie dziękuję za bardzo miłą i profesjonalną obsługę. Jestem zachwycona !!!!! Wyszłam z innego salonu z zielonymi włosami i wstyd było się pokazać na ulicy.(Powinnam podać nazwę tamtego salonu, ale już nie będę wredna, na szczęście nie musiałam zapłacić za zielone włosy). Do czego zmierzam - po dzisiejszej koloryzacji mam piękny blond i jestem zachwycona. Co Wella, to Wella. Dlatego dziewczyny jak chcecie wyglądać jak człowiek to polecam serdecznie ten salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Naprawiona klientka :) dnia: 2016-04-27 16:56:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo piękny i czysty salon. Aż miło!!! , co bywa rzadkością w Będzinie. Na 100 procent polecam. Byłem pierwszy raz i na pewno wrócę. Pozdrawiam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2016-04-26 12:57:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim szukającym dobrego salonu serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2016-02-06 14:05:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PIĘKNY SALON, PEŁEN PROFESJONALIZM. FIRMOWY SALON WELLA ZOBOWIĄZUJE. POLECAM SERDECZNIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: MARIANNA dnia: 2016-01-19 13:59:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super profesjonalny salon, jestem mega zadowolona. Pozdrawiam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mega zadowolona dnia: 2015-08-31 20:50:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozdrawiam serdecznie panią Natalię, zdziałała cuda z moją cerą, której nawet lekarze nie potrafili wyleczyć. Super i dziękuję bardzo. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka salonu dnia: 2015-07-28 23:11:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo mocno. REWELACJA !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna - klientka dnia: 2015-06-22 22:43:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Elegancki salon, przepiękny wystrój - salon urządzony ze smakiem, ale przy tym konkretna i profesjonalna usługa. Opinii dużo w internecie pozytywnych, dlatego sprawdziłam. Kochane polecam Wam, bo w 100% się zgadzam. Super !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zgadzam się z opiniami dnia: 2015-06-19 16:33:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze chodziłam do innego salonu. Ostatnio byłam tutaj i już nie zmienię. Jestem zachwycona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zachwycona klientka dnia: 2015-06-18 16:01:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kosmetyczka jest super, dziewczyny także. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2015-04-27 15:33:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Natalia robi boskie paznokcie. Super neonki. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-04-17 16:58:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoka jakość usług i produktów. Bardzo ładny salon fryzjerski i kosmetyczny. Polecam wszystkim szukających profesjonalnego salonu. Dziewczyny są w stanie zdziałać cuda!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona 100% dnia: 2015-04-09 16:34:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najładniejszy salon w jakim byłam. Kompleksowa oferta (fryzjerstwo, kosmetyka). Dziewczyny są wspaniałe. PS lepiej się zapisać w przypadku damskiego, bo duży ścisk.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2015-04-08 09:29:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam ten salon. Polecam wszystkim, bo warto. !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2015-03-23 19:10:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Super!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stała klientka dnia: 2015-03-02 19:28:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę tu od samego początku i jestem bardzo zadowolona. Zmieniłam salon, bo w ostatnim spalili mi włosy. Polecam wszystkim, którzy szukają profesjonalnego salonu i cenią sobie jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna G. dnia: 2015-02-28 16:57:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-20 19:29:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelka. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2015-02-14 18:36:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-02-12 14:35:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na koloryzacji i jestem zachwycona. Salon z prawdziwego zdarzenia - nowoczesny, czysty i obsługa na wysokim poziomie. Polecam. Umówiłam się na 13.00, ale musiałam poczekać 5 minut, ale nic się nie dzieje. P.S. Lepiej się umawiać, bo ciężko się wbić z ulicy taki mają ruch.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie zgłaszam
Opinia dodana przez: Agnieszka M dnia: 2015-02-05 10:31:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowo otwarty salon w Będzinie przy ul. Kniewskiego 5 w pasażu sieci Lewiatan. Serdecznie wszystkim polecam, dziewczyny są genialne i profesjonalne. Ceny niższe niż w jakimś podrzędnym zakładziku (pewnie tylko na początku, ale dla mnie bomba).Wystrój mega i pracują tylko na Welli, a tylko te farby trzymają mi się na moich włosach, poza tym zaraz po koloryzacji poszłam sobie zrobić pedicure i manicure, też super. Koleżanki były zachwycone moją metamorfozą (jak na polsacie:) ). Gorąco polecam. Byłam tam 2 razy i już się musiałam umówić, mimo to, że są dopiero miesiąc, to już są kolejki. POLECAM. Ania. A na wtorek idę tam z moim chłopakiem do obcięcia. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: 2 klientki dnia: 2014-07-02 20:42:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją