Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka dr Karina Chodań

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-013 Katowice Dyrekcyjna 4/4
Telefon: Kom. +48500282887
Adres e-mail: karina.chodan(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokat24.co
NIP:
9541437865
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Dr Karina Chodań specjalizuje sie w sprawach rodzinnych, gospodarczych, z zakresu prawa autorskiego, ubezpieczeniowego, pomoc w uzyskaniu odszkodowania, kompleksowa obsługa firm i instytucji Słowa kluczowe: adwokat, rozwód, prawo rodzinne, alimenty, separacje, apelacja, uregulowanie kontaktów, tworzenie pozwów, rozwody

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 5411
Data utworzenia profilu: 2013-12-17 13:41:18
Data ostatniej aktualizacji: 2016-08-15 21:36:46 

Opinie o Kancelaria Adwokacka dr Karina Chodań

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przebywam aktualnie w Holandii, moje małżeństwo niestety nie przetrwało tej próby, wszystkimi formalnościami związanymi z rozwodem zajęła się bardzo dobrze. 100% Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michał Romanowski dnia: 2018-07-28 23:44:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna, rzetelna, zna się na sprawach rodzinnych, mi pomogła uregulować sprawy spadkowe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Renia dnia: 2017-10-03 17:37:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, dobry i sprawdzony adwokat, przed decyzją robiłam rekonesans, pytałam znajomych, mecenas Chodań jest świetna, sprawa o podział majątku zakończyła się sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joanna Wieczorek dnia: 2017-04-14 13:06:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat od rozwodów i podziału majątku, korzystałam z usług i polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2017-03-16 11:42:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług Pani mecenas w sprawie o podział majątku, wszystko poszło sprawnie i gdyby nie oczekiwanie na rozprawę to bardzo szybko.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Eugeniusz dnia: 2016-09-10 17:19:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto skorzystać z usług dr Chodań, puściła mojego niewiernego męża w skarpetach, polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2016-08-15 13:26:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duża pomoc w skąplikowanej sprawie rodzinnej - bardzo dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: tadato dnia: 2015-02-06 09:36:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Karina Chodań specjalizuje się w sprawach cywilnych, rozwody i alimenty oraz podział majątku bardzo dobry fachowiec polecam Anna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anna dnia: 2015-02-04 20:42:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas pomogła mi odzyskać dzieci i mieć z nimi więcej kontaktu.bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2015-02-04 20:28:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani dr Chodań to adwokat pełnej krwi, perfekcyjna profesjonalistka, wygrała dla mnie sprawę rozwodową i pomogła uregulować kontakty z dziećmi, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2015-01-28 17:03:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pania mecenas Karine Chodan, ktora bardzo sprawnie przeprowadzila moj rozwod
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2014-03-02 15:33:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i rzetelna Pani Adwokat, szybko i skutecznie rozwiązała moje problemy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2014-02-09 09:48:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją