Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

GABO BOGUSŁAW GAŁECKI

Zawód: dekarskie usługi Dekarz 
Adres: Mazowieckie, 05-400 OTWOCK
Telefon: 22 7792044 Kom. 501205380
Adres e-mail: gabo.dachy(małpa)interia.pl
Strona internetowa: www.gabodachy.pl
Opis działalności: blacharstwo-dekarstwo-cisielstwo Słowa kluczowe: dachy eternit blacharstwo podbitka dachowa kominy ciesielstwo rynny obróbki blacharskie

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 12x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 5x 6x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 4878
Data utworzenia profilu: 10.10.2010 22:27:18
Data ostatniej aktualizacji: 08.08.2016 19:10:38 

Opinie o GABO BOGUSŁAW GAŁECKI

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dach wykonany terminowo solidnie i z zachowaniem BHP I sztuki budowlanej. Duża wiedzą Pana Bogusława Gałeckiego. Pracownicy zdyscypinowani. Prace dopilnowane. Polecam Firmę GABO Pana Bogusława Gałeckiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna W. dnia: 08.03.2019 08:57:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen zakres robót blacharsko-dekarskich, wszystko wykonane dokładnie, profesjonalnie i rzetelnie. Fachowcy służą radą i pomagają w wyborze materiałów. Ogromne doświadczenie i odpowiedzialność. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: HanWo dnia: 14.07.2018 13:13:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Gabo przeprowadziła w sposób rzetelny i profesjonalny przebudowę całego dachu mojego budynku, który został źle wykonany przez poprzednią ekipę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gibuka dnia: 23.09.2016 21:15:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca wykonana szybko i fachowo. Kontakt z właścicielem bardzo dobry. Czas oczekiwania na wycenę i wykonanie prac bardzo krótki. Pomoc w organizacji materiałów. Polecam firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz Wołyniec dnia: 21.08.2016 21:58:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W maju Firma pana Bogusław Gałeckiego wykonywała dach po innych pseudo fachowcach.Dach został zrobiony w należytym porządku w pełni profesjonalnie z doradzeniem moich oczekiwań.Jestem bardzo zadowolona.Polecam firmę GABO i życzę powodzenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wertowska dnia: 06.07.2016 19:22:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt, fachowe doradztwo, szybka i sprawna realizacja. Gorąco polecam, 100% profesjonalizmu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.K. dnia: 20.10.2015 11:34:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna firma . Polecam innym klientom dobre ceny .
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Quartana dnia: 13.09.2015 18:19:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Gabo wykonała demontaż u mnie na domu o pow. ok. 150m.kw. istniejącego pokrycia dachowego i pokryła dach blacha wraz z izolacja. Pracownicy firmy Gabo w sposób szybki i profesjonalny wykonali prace, zachowując przy tym porządek! Dużym ułatwieniem było dla mnie, iz szef Firmy służył rada zarówno na etapie wyboru materiałów jak i realizacji prac. Prace wykonane zostały bardzo starannie, z dbałością nawet o najdrobniejsze szczegóły! Jestem bardzo zadowolona z wykonanej pracy:-) Polecam Państwu usługi firmy GABO :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.05.2015 07:37:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma GABO wykonywała dach, który był wcześniej źle zrobiony przez dwie inne ekipy. Firma pana Bogusława GAŁECKIEGO jako jedyna wykonała prace prawidłowo, zgodnie ze sztuką budowlaną.Dach wreszcie nie cieknie, jestem pełna uznania dla tej ekipy. Polecam ponieważ są szybcy, dokładni i profesjonalni.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Beata PLATA dnia: 09.12.2013 17:57:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przepraszam za pomyłke właściciela Firmy Gabo poniewaz w poprzedniej mojej opini wybrałem złe oceny a przecież jakośc pracy tej profesjonalnej firmy oceniam bardzo wysoko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karol Wojda dnia: 28.11.2013 08:17:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takich firm potrzeba nam więcej, jest to firma z ogromnym doświadczeniem , właściciel firmy Pan Gałecki potrafi również udzielić cennych porad z zakresu innych prac budowlanych , nie koncentruje sie tylko na wykonaniu dachu. Polecam firmę jako wyjątkowo rzetelną. Usługa wykonania skomplikowanego pokrycia dachu na moim budynku przebiegała bez żadnych zastrzeżen i została wykonana terminowo. Tak trzymać Panie Bogusławie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Karol Wojda dnia: 25.11.2013 09:47:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W lipcu został wykonany dach, wszystko na wysokim poziomie,terminy dotrzymane, jak najbardziej polecam firmę Pana Bogusława Gałeckiego!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 17.11.2013 20:38:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam GABO DACHY.Proesjonalne wykonanie, bardzo dobry kontakt i porady przy doborze matriałów oraz wykończeniach blacharskich. Oby więcej takich wykonawców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: Filip Ś Otwock dnia: 07.10.2013 21:23:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Pana Gałeckiego. Za normalne ceny usługa wykonana bardzo dobrze.Firma podjęła się wykonania skomplikowanego dachu , którego bały się inne pseudo-firmy. Usługa została wykonana terminowo , bez zastrzeżeń. Polecam tą firmę. Oby więcej takich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Reklamacji nie było.
Opinia dodana przez: Robert Kicek dnia: 28.07.2013 05:27:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją