Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AK LEGAL Kancelaria Adwokacka adwokat Aneta Kołodziejczyk

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-425 Łódź Piotrkowska 111
Telefon: Kom. 694759627
Adres e-mail: aneta.kolodziejczyk(małpa)onet.eu
Strona internetowa: www.ak-legal.eu
NIP:
7311718453
Opis działalności: działalność prawnicza Słowa kluczowe: adwokat, rozwód, separacja, alimenty, podział majątku, błędy lekarskie, odszkodowania, obsługa firm, opiniowanie umów, zachowek, dział spadku, sprawy karne, prawo pracy, prawo budowlane, prawo administracyjne

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 4x 3x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1251
Data utworzenia profilu: 2016-03-01 11:20:48
Data ostatniej aktualizacji: 2016-08-04 11:20:50 

Opinie o AK LEGAL Kancelaria Adwokacka adwokat Aneta Kołodziejczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym tą drogą wyrazić swoje podziękowanie za zaangażowanie jakie Pani Mecenas włożyła w rozwiązanie mojej kłopotliwej i powikłanej ( przez innych adwokatów)sytuacji rozwodowo-majątkowej. Była skłonna wysłuchać każdego szczegółu , nawet jeśli zdarzyło mi się zadzwonić poza godzinami pracy kancelarii. Na pierwszą konsultację poświęciła mi aż 3 godziny , tłumacząc ,że tego wymaga pełne zaangażowanie. To osoba o dużej kulturze osobistej i ( co najważniejsze) widocznym doświadczeniu w tego typu sprawach. Dzięki niej nie doszło do "wojny rodzinnej", nadal mam super kontakt z dziećmi i bez problemu dogaduję się z byłą już żoną na temat ich wychowania oraz tematy natury finansowej. Poprzednia prawniczka , na pierwszym spotkaniu zaproponowała mi tylko taktykę walki na śmierć i życie , a po 3 dniach zadzwoniła " z prośbą o KASĘ!!! ". Właśnie tak się wyraziła-KASĘ!!!. Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-29 16:50:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług mecenas Anety Kolodziejczyk.Pani mecenas posiada dużą wiedzę,ma fachowe podejście do sprawy,o każdej porze dnia służy pomocą (również przez telefon).Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2016-10-26 16:06:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Kołodziejczyk prowadziła sprawę o odszkodowanie za błędy lekarskie, jakich dopuścił się szpital w którym rodziłam. Pomimo tak delikatnych kwestii udało się przebrnąć przez cały proces bez większych stresów. Bardzo dobry adwokat, świetny kontakt. Polecam, Iwona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-07 13:31:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Aneta Kołodziejczyk prowadziła dwie moje sprawy firmowe - o zapłatę. Na bieżąco informowała mnie o ich stanie, więc nie musiałem sam dopraszać się o informacje na ich temat. Polecam i dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2016-08-02 15:13:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki profesjonalnemu podejściu pani mecenas wygrałam sprawę rozwodową, która była od początku do końca poprowadzona bardzo dobrze. Stawki bardzo konkurencyjne przy wysokiej jakości usług. Nie żałuję że zdecydowałam się na skorzystanie z pomocy Kancelarii AK Legal. Gorąco polecam wszystkim, którym zależy na fachowym podejściu do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2016-07-28 22:45:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług kancelarii AK LEGAL w sprawie o rozwód. Pomimo zaciętości mojej żony i czujności mecenas Kołodziejczyk udało się zakończyć sprawę już na pierwszym terminie, z orzeczeniem o winie żony. Spędziliśmy w sądzie pół dnia, ale opłaciło się i pani mecenas zaoszczędziła mi sporo stresu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-23 16:18:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ciągu ostatnich kilkunastu miesięcy miałem do rozwiązania tak dużo problemów natury prawnej , wynikających ze zmiany sytuacji rodzinnej, że sam już się pogubiłem i nie wiedziałem co robić i w jakiej kolejności. Staranność ,poukładanie , wiedza fachowa i przede wszystkim UMIEJĘTNOŚĆ I CHĘĆ WYSŁUCHANIA mnie (również przez telefon , niemal o każdej porze) przez Panią Mecenas sprawiły ,że mogłem wreszcie normalnie i z nadzieją funkcjonować. Serdecznie dziękuję i bardzo polecam. Krzysztof
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-19 16:22:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją