Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

naprawek

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp. Monter 
Adres: Śląskie, Sosnowiec
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: montaż, naprawa okien Słowa kluczowe: serwis, naprawa okien

Ocena: 42% pozytywna 3x 4x

Jakość usług: 60% wysoka 3x 2x
Terminowość: 60% bez zastrzeżeń 3x 1x 2x
Ceny usług: 25% niskie 1x 2x 3x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1456
Data utworzenia profilu: 2016-07-13 12:55:10
Data ostatniej aktualizacji: 2016-07-13 12:55:10 

Opinie o naprawek

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem rozczarowana i rozgoryczona poziomem usługi. Fachowiec na terenie Gliwic miał naprawić piekarnik. Na początek wymontował go, mając dać następnego dnia informację co do rodzaju wady i możliwości naprawy.Takiej informacji nie było, więc kolejnego dnia zadzwoniłam i dowiedziałam się, że piekarnik jest na warsztacie, cele diagnozowania. Wszystko byłoby może w granicach normy, gdyby wraz z odłączeniem piekarnika nie pozbawiono mnie dostępu do płyty grzewczej, a tym samym możliwości jakiegokolwiek kucharzenia. Bo niby się nie dało...( jednak się dało, bo poprosiłem innego fachowca, który potrafił to zrobić:)mało tego wszystkie kable niezabezpieczone zostały jak je ściana "wydalała"...i tym też musiał zając się inny fachowiec) Po czterech dniach okazało się, że mechanizm, który należy wymienić kosztuje 600 zł, a pieniądze należy przedpłacić na podane konto, co oczywiście było podejrzane, bo jak tu płacić za usługę jeszcze nie wykonaną? Na decyzję, że taki koszt naprawy jest nieopłacalny, usłyszałam, że nie zadziała mi płyta bo niby, są zintegrowane... Jakim cudem więc działała, gdy piekarnik był zepsuty, no i ciągle działa?:) Takim cudem, że nie były zintegrowane, a fachowiec - chyba nie powinien tak się nazywać - wykazał się raczej brakiem wszelkiego rodzaju kompetencji, począwszy od umiejętności zawodowych, wiedzowych, skończywszy na odruchach ludzkich, typu zabezpieczenie ...Tak więc bez podziękowań wypada mi zakończyć korzystanie z usług serwisu, a moje doświadczenie wręcz obliguje do przestrzeżenia przed serwisantem aglomeracji śląskiej - panem Opaszowskim.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-24 17:49:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam przed korzystaniem z usług elektryków z firmy Naprawek. Nie posiadają odpowiednich narzędzi,brak drabiny. Po wykonanej usłudze pozostawiają bałagan. Co do ceny za wykonaną usługę brak mi słów. Powiem tyle iż według mojego przeliczenia wychodzi iż za godzinę pracy żądają 300 zł. Szczerze i otwarcie przestrzegam przed korzystaniem z usług firmy Naprawek.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2017-10-05 16:36:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przestrzegam wszystkich przed korzystaniem z usług "tak zwanego fachowca"od naprawy zmywarek z naprawka na terenie Głogowa i okolic. Pan przyjechał żeby usunąć i naprawić błąd pojawiający się w zmywarce w połowie cyklu (zmywarka nie pobierała wody) Co zrobił? Wyciągnął zapach twierdzac że to jest przyczyna awarii, po czym nie zważając na moją prośbę żeby poczekać i sprawdzić czy zmywarka przejdzie cały cykl stwierdził że za czekanie mu nie płacą a on ma innych klientów,skasował 80zł za otwarcie i zamknięcie drzwiczek. Gdy poprosiłam o rachunek stwierdził że nie wystawi bo musiał by zamknąć usługę a on za godzinę zadzwoni i jak dalej będzie to samo to przyjedzie wymienić płaszcz wodny i te 80 zł będzie odliczone od kosztów wymiany płaszcza. 15 minut po wyjściu pana "fachowca" zmywarka stanęła na tym samym błędzie. Pan oczywiście zadzwonił, umówił się na wymianę płaszcza jednak nie raczył się pojawić,rachunku też nie dostałam mimo że mija miesiąc od rzekomej naprawy. Stanowczo nie polecam!!!!
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Dani dnia: 2017-09-05 16:41:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem nieprzyjemność skorzystać z usług firmy Naprawek mając pilną awarię elektryczności w domu, Naprawek skontaktował mnie z elektrykiem który nie miał pojęcia o naprawach, nie umiał zlokalizować usterki, nie posiadał podstawowych narzędzi, części zamiennych, także miał drabiny - twierdząc że to sprawa klienta, rozkręcił tablicę z bezpiecznikami i zostawił, chciał z "fatygę" 50zł a nic nie zrobił, wręcz zostawił instalację w gorszym stanie niż zastał pierwotnie. Wezwałem inna firmę, niezależną i Pan elektryk naprawił wszystko bez problemu, również musiał poprawiać po poprzedniku z Naprawka. Zdecydowanie nie polecam!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie istnieje
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2017-06-17 11:03:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa hydrauliczna w Szczecinie udrożnienie muszli i odpływu z kabiny wykonana wzorowo firma dysponuje profesjonalnym sprzętem, wiedzą. Gorąco polecam właściciel firmy Pan Jacek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2017-02-15 12:43:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis, któremu zleciłem naprawę okna po włamaniu spisał się wzorowo. Zabezpieczył uszkodzone skrzydło, zamówił części i w ciągu kilku dni całość była załatwiona. Przed zimą czeka mnie jeszcze regulacja reszty okien i nie zamierzam szukać innego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Władysław Z. dnia: 2016-07-26 15:42:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny i dobrze pomyślany serwis. Jestem zadowolony z przepowadzonej naprawy. ...i ceny! Fachowiec z dużym doświadczeniem, pomocny i uczciwy. W przypadku nagłych problemów z oknami można śmiało dzwonić. Oceniam na duży plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemek K. dnia: 2016-07-13 12:59:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją