Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Łukasz Buczko

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 52-015 Wrocław, Wałbrzych, Legnica Wrocław Krakowska 180/112
Telefon: Kom. 505828413
Adres e-mail: wroclaw(małpa)kancelariabuczko.pl
Strona internetowa: www.kancelariabuczko.pl
Opis działalności: Kancelaria świadczy profesjonalne usługi prawne klientom indywidualnym oraz podmiotom gospodarczym. Słowa kluczowe: Adwokat, Radca prawny, Wrocław, kancelaria, cywilne, rozwód, podział majątku, windykacja, odszkodowanie, sprawy karne, rodzinne, weksel, pozew, apelacja, wniosek, prawo budowlane, prawo pracy, spadek, zachowek, prawo autorskie, prawo medyczne,

Ocena: 100% pozytywna 38x

Jakość usług: 100% wysoka 38x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 37x 1x
Ceny usług: 100% niskie 34x 4x
Ilość opinii w serwisie: 38
Ilość odsłon profilu firmy: 5884
Data utworzenia profilu: 2015-01-23 22:21:10
Data ostatniej aktualizacji: 2016-07-05 19:40:02 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Łukasz Buczko

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Łukasz Buczko to prawdziwy fachowiec zna się na swojej pracy i jest w tym naprawdę dobry. Ma niesamowite podejście do klienta. Prawdopodobnie tylko dzięki niemu dziś mogę cieszyć się wolnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2017-11-13 14:12:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywna opinia o Panu Mecenasie Łukaszu Buczko za poprowadzenie mojej sprawy karnej! Dziękuję za wszystko Panie Mecenasie i życzę powodzenia i dalszych sukcesów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2017-05-05 16:04:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo dobry adwokat, nie używa wulgarnych słów, pisze szybko i bez błędów ortograficznych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2017-04-02 11:33:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Pana Mecenasa Łukasza Buczko. Prowadził mi podział majątku i nie ukrywam, że żałuję że nie trafiłam do Pana Mecenasa również przy rozwodzie. Jestem bardzo zadowolona z wyniku sprawy. Udało się wywalczyć wszystko na czym mi zleżało. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-02-01 19:00:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat BucZko to król wśród adwokatów. Książę wrocławskiej palestry. Powinien być ministrem sprawiedliwości lub sam pisać kodeksy tak dobrze zna się na prawie. Polecam uczciwie i szczerze. Jeśli sprawa karna o wandalizm to tylko Łukasz buczko adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dered dnia: 2017-01-04 22:26:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem na poradzie przed świętami i polecam pozytywne opinie bo sam mogę taką wystawić. Spotkanie odbyło się terminowo. Pan mecenas był przygotowany i rzeczowy. Nie mam zastrzeżeń. Pozytywna opinia jak najbardziej uzasadniona. Relacja ceny do jakości zdecydowanie na plus. Następnym razem też skorzystam. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2016-12-26 21:00:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pomocy Pana mecenasa Łukasza Buczko przy sprawach związanych z działalnością gospodarczą. Bardzo fachowa obsługa prawna na wysokim poziomie. Z przyjemnością polecam Pana mecenasa Łukasza Buczko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-06 20:55:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam adwokata Łukasz Buczko. Rozwód z nim to sama przyjemność. Chętnie rozwiodę się jeszcze raz gdy tylko zdarzy się ku temu okazja. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kredens dnia: 2016-07-30 23:14:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Pana MEcenasa Łukasza Buczko do ciężkich spraw karnych. Wyciągnął mnie ze sporych tarapatów. Byłem tymczasowo aresztowany i dzięki adwokatowi wyszedłem z aresztu. Jestem wdzięczny za pomoc bo to ponadto bardzo dobry człowiek. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2016-06-10 22:22:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat. Pełen profesjonalizm. Nie mam żadnych zastrzeżeń i szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2016-06-01 21:32:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywny komentarz dla przemiłego, przefajnego i bardzo dobrego adwokata jakim jest Pan Łukasz Buczko. To moja pierwsza sytuacja w życiu kiedy potrzebowałam pomocy adwokata i się nie zawiodłam. Z pomocy korzystałam przy okazji rozwodu. Czytałam, że Pan mecenas to dobry adwokat we Wrocławiu i mogę potwierdzić z autopsji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MalWin dnia: 2016-03-06 21:35:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widziałam Pana Mecenasa w telewizji i w cale się nie zdziwiłam, że prowadzi tak ważne sprawy. Miałam przyjemność być na konsultacji u Pana Mecenasa i mam jak najlepsze o nim zdanie. Bardzo kulturalny i fachowy. Z chęcią polecę. Dziękuję Panie Mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-29 14:34:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super dobry adwokat. Świetny człowiek. Bardzo kulturalny facet. Korzystałem i jestem pod dużym wrażeniem wiedzy i sposobu podejścia do tematu. Pełen komfort jeżeli chodzi o zadawanie pytań. Bez limitu czasu w czasie porady. Na pewno wrócę jak będę jeszcze potrzebował pomocy prawnika. Polecam zdecydowanie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2016-01-01 13:03:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny człowiek i fantastyczny adwokat. Z największą przyjemnością wystawię bardzo pozytywną opinię na temat Pana mecenasa Łukasza Buczko. Duża wiedza, spokój i traktowanie klienta wyjątkowo. Będę korzystać przy następnej okazji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2015-11-21 14:00:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega pozytywna opinia. Super podejście do sprawy i człowieka. Zmieniam zdanie o adwokatach. Polecam Pana Łukasza Buczko. Świetny prawnik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2015-10-29 11:28:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo dobry adwokat. Przyjemny w kontakcie. Duża wiedza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2015-10-07 15:03:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Postanowiłam napisać opinie o Panu adwokacie Łukaszu Buczko, bo szczerze na nią zapracował. Jednakże przed Panem mecenasem moją sprawę, w której to zostałam pokrzywdzona prowadził inny prawnik. Niestety sprawę przegrałam uważam z winy mojego prawnika, który w ogóle się sprawą nie interesował, mylił świadków. Nie składał żadnych wniosków. Chciałam złożyć apelację i przez przypadek trafiłam do Pana Buczko- gdyż znajomy mi polecił. Byłam w szoku jak Pan Łukasz w ogóle się do mnie odnosił, to były bardzo miłe spotkania. Zawsze miał dla mnie czas a jak nie mógł to oddzwaniał. Ale najważniejsze to to, że udało się sprawę mi wygrać. Sąd okręgowy dopatrzył się błędów sądu rejonowego na które zwrócił uwagę Pan mecens Buczko i później było już dużo łatwiej. Z pewnością Pan mecenas nie potrzebuje mojej opinii, ale przynajmniej tak mogę się jakoś odwdzięczyć. Naprawdę bardzo duży pozytyw i polecam wszystkim Pana mecenasa Łukasza Buczko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2015-09-19 14:57:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę bardzo dobry adwokat, dusza człowiek. Pełen zrozumienia i empatii. Pan mecenas Łukasz Buczko prowadził moją sprawę dotyczącą zwrotu pieniędzy przez nieuczciwą firmę. Od pierwszego spotkania byłem bardzo mile zaskoczony podejściem do pracy i do mnie. Mogę polecić bez wątpienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zygmunt dnia: 2015-09-04 09:24:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretny adwokat. Nie tylko widziałem zaangażowanie w udzieloną poradę, ale też po prostu czułem, że przyszedłem do normalnego człowieka, który rozumie moje problemy. Bardzo duża kultura osobista i przygotowanie merytoryczne. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-25 16:51:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjazny Pan adwokat. Byłem na poradzie u Pana mecenasa Łukasza Buczko i mogę polecić. Ponadto bardzo wysoka kultura osobista i życzliwe podejście do klienta. Pierwszy raz korzystałem z pomocy prawnika i gdy następnym razem będę potrzebował pomocy zwrócę się do kancelarii adwokata Buczko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2015-08-17 20:56:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widziałam Pana Mecenasa w telewizji i w cale się nie zdziwiłam, że prowadzi tak ważne sprawy. Miałam przyjemność być na konsultacji u Pana Mecenasa i mam jak najlepsze o nim zdanie. Bardzo kulturalny i fachowy. Z chęcią polecę. Dziękuję Panie Mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria R. dnia: 2015-08-10 21:19:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widziałem ostatnio Pana Mecenasa Buczko w telewizji i postanowiłem wystawić mu bardzo dobrą opinię, gdyż zdecydowanie na to zasłużył. Prowadził moją sprawę cywilną z bardzo dużym zaangażowaniem i pomysłem. Bardzo duża kultura osobista. Miło się współpracowało. Mogę zdecydowanie polecić innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2015-08-08 07:25:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić adw. Łukasza Buczko. Konkretny, z wiedzą. Do sądu przychodzi sam. Bardzo dobrze przygotowany. Bardzo dobry kontakt. Konsultował ze mną pisma czego akurat nie robił mój poprzedni prawnik. Pozytywny komentarz jak najbardziej zasłużony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pozytywnie zaskoczony dnia: 2015-07-18 07:44:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałem się napisać komentarz bo Pan MEcenas Buczko to nie tylko bardzo dobry adwokat ale też niezwykle ciepły i dobry człowiek. Pomógł mi w mojej bardzo ciężkiej sytuacji życiowej kiedy to naprawdę było ze mną źle. Byłem oskarżony o rzeczy których nie zrobiłem i dzięki Panu adwokatowi Łukaszowi Buczko udało się sprawę zakończyć dla mnie bardzo pozytywnie. Cieszę się, że spotkałem Pana Mecenasa w tak trudnej dla mnie chwili. Nie wiem jak sprawa by się skończyła gdyby nie jego praca. Polecam po stokroć!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2015-07-12 20:29:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat w sprawach karnych. Adwokat Łukasz Buczko prowadził moją sprawę w której byłem posądzony o kradzież. Sprawa została umorzona po wniosku Pana Mecenasa. Możliwość częstych spotkań i bardzo dobry kontakt. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2015-06-28 13:11:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie oceniam Pana adwokata Łukasza Buczko. To człowiek z dużą wiedzą i kulturą osobistą. Pan Mecenas prowadził moją sprawę dotyczącą praw autorskich do utworu, który stworzyłem i się nie zawiodłem. Zawsze był terminowy. Miałem pełny kontakt osobisty czy telefoniczny także w sobotę. Mogę zarekomendować Pana adwokata Łukasza Buczko jako bardzo dobrego fachowca od prawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2015-06-24 22:06:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i pozytywny Pan adwokat z dużą wiedzą i kulturą osobistą. Prowadził moją sprawę o zachowek. Chociaż nie mam porównania bo do prawnika ze sprawą udałam się po raz pierwszy, ale Pan mecenas Buczko zrobił na mnie od razu bardzo dobre wrażenie. Taki ludzki i życzliwy człowiek. Na pewno, gdy jeszcze kiedyś będę potrzebowała pomocy prawnej to się zgłoszę do Pana Łukasza Buczko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2015-06-03 07:53:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z chęcią opiszę o polecę współpracę z Panem adwokatem Łukaszem Buczko. Pana mecenasa polecił mi mój znajomy, który również korzystał z pomocy tego adwokata w sprawie o podział majątku. Moja sprawa dotyczyła zawartej umowy leasingowej na sprzęt budowlany do mojej firmy. Nie będę się wdawać w szczegóły, lecz po drugiej była znana wrocławska firma leasingowa. Choć myślałam, że już nic się nie da zrobić i sprzęt, który został mi zabrany z uwagi na kilkudniowe opóźnienie w płatności rat już będzie nie do odzyskania, gdyż miał trafić na aukcje. Pan mecenas zajął się moją sprawę i udało mi się porozumieć o odzyskałem sprzęt oraz możliwość dalszego spłacania rat. Od teraz korzystam z obsługi mojej firmy i jak na razie się nie zawiodłam. Mogę polecić również sam kontakt, który zawsze mam czy to mailowo czy też telefonicznie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2015-05-21 10:31:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością wystawię pozytywną opinię Panu Łukaszowi Buczko, bo na nią w zupełności zasłużył. Bardzo konkretny i rzetelny prawnik. Duża wiedza. Zawsze ma czas co się dziś nie często zdarza. Naprawdę widać, że zależy na kliencie i jego sprawie. Jeżeli o mnie chodzi to się nie zawiodłem. Poza tym to życiowy człowiek a nie jakiś wywyższający się goguś.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2015-05-06 23:17:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem wczoraj na poradzie. Polecam. Bardzo dobrze przygotowany, rzeczowy i miły. Co ciekawe pierwszy adwokat, który zaproponował coś do picia przy spotkaniu. Szczerze polecam bo warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-04-25 11:16:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie chcę być posądzony o reklamę, ale naprawdę korzystałem z pomocy kancelarii adwokata Łukasza Buczko w sprawie w której byłem oskarżany. Byłem nawet aresztowany i mój poprzedni obrońca nic w sprawie nie robił. Moja rodzina wynajęła adwokata Buczko i sprawa ruszyła. Nie tylko miał dla mnie czas podczas odwiedzin w areszcie ale cały czas był w kontakcie z moją rodziną za co jestem mu niezwykle wdzięczny. Sprawa skończyła się dla mnie bardzo korzystnie. Naprawdę jest to bardzo fachowy adwokat a przede wszystkim dobry człowiek. Zaangażowany w sprawę. O takich ludzi dziś coraz trudniej. Cena, moim zdaniem adekwatna do włożonej pracy. Warto!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wdzięczny klient dnia: 2015-04-17 14:15:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby wszyscy adwokaci byli jak Łukasz Buczko to z pewnością byłoby inne zdanie o tym zawadzie. Pal licho z wynagrdzoeniem, bo tutaj uważam że było bardzo uczciwe w sprawie karnej. Obsługa pełen profesjonalizm. Terminowy, słowny i bardzo kulturalny. Zawsze miał czas. Nie mogę się nachwalić. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2015-04-04 17:43:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i sprawny adwokat. Poprowadził moją sprawę bardzo profesjonalnie. Zawsze mogłem na niego liczyć. Punktualny. Terminowy. Polecam Pana Mecenasa Łukasza Buczko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-26 10:42:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego prawnika. Bardzo profesjonalny i szybko zajął się moją sprawą. Nie mam doświadczenia w korzystaniu z usług adwokatów, ale następnym gdy będę miał problem również skorzystam z tego Pana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2015-02-13 19:50:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam tą kancelarię. Moją sprawą rozwodową zajmował się Mecenas Łukasz Buczko. Jest to osoba bardzo konkretna, fachowa i najważniejsze – skuteczna. Raz jeszcze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2015-02-11 13:51:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kancelaria. Jestem pod wrażeniem fachowości oraz terminowości. Czułem, że naprawdę ktoś jest zainteresowany moim problemem. Mogę polecić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-28 08:47:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelny adwokat. Duża wiedza! Mogę polecić mecenasa Buczko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-25 21:58:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Rzetelny. Z dużo wiedzą. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2015-01-23 22:21:56 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją