Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Notariusz Anna Kantorska

Zawód: Notariusz 
Adres: Wielkopolskie, 61-803 Poznań Św. Marcin 11/3
Telefon: 61 671 54 00 Fax: 61 671 54 01
Adres e-mail: kantorska(małpa)rejent.poznan.pl
Strona internetowa: www.notariuszhyjekkantorska.pl
Opis działalności: notariusz, pełny zakres działalności. specjalistka od spółek. krótkie terminy. dogodne ceny Słowa kluczowe: notariusz, poznań, prawnik, rejent

Ocena: 100% pozytywna 18x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 18x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x 3x
Ceny usług: 100% niskie 7x 10x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 7708
Data utworzenia profilu: 2010-05-31 14:11:26
Data ostatniej aktualizacji: 2016-07-03 18:42:15 

Opinie o Notariusz Anna Kantorska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kancelaria na poziomie europejskim. prawniczki bez problemu komunikowały się w j. angielskim, prawniczym. dobra kawa. minusem mogło być lekkie opóźnienie, wszystkie trzy gabinety były zajęte. wysoka jakość. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł N. dnia: 2017-02-27 12:41:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, przemiłe przyjęcie, wysoka jakość usług, merytoryczne przygotowanie na najwyższym poziomie, cóż się dziwić Rejent Kantorska jest również po aplikacji sędziowskiej. Przepiękna kancelaria, administracja profesjonalnie obsługuje. Będę polecał!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-02-06 11:17:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalna. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł Podelski dnia: 2014-08-19 11:26:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowa, kompetentna notariuszka, udzieliła dokładnych informacji dotyczących dokumentów, objaśniła wszystkie aspekty sprawy, życzliwie podchodziła do naszych wielu pytań. Ciekawa jako człowiek. Piękna kancelaria, super miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamacji nie zgłaszałam
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2014-01-05 02:51:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywne miejsce z dobrą energią. Kupowałam mieszkanie, było z tym trochę nerwów, bieganiny, sam akt bardzo mnie uspokoił, razem z Mamą czułyśmy się zaopiekowane. Pani Rejent wyjaśniła nam wszystko przystępnie, choć zawsze stresował mnie język prawniczy. Do tego kancelaria klimatyzowana, to bardzo pomogło bo na dworze straszny upał. Zaparkowałyśmy przed samą kancelarią czyli zero stresu. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2013-08-19 11:17:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna, skupiona na tym co do niej należy prawniczka. Polecam tę kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paul dnia: 2013-07-07 09:56:29 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to miały chyba być opinie o notariuszu a nie o kliencie?
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-17 12:52:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeczytałam co napisał p. Robert poniżej i dochodzę do wniosku że nie umie negocjować cen :) Ja dostałam dobrą cenę też za sprawę zakupu gruntu. Nie ma to jak kobieca przedsiębiorczość :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2013-04-18 12:28:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio miałem do przeprowadzenia czynność notarialną związaną z kupnem działki. Zacząłem sprawdzać notariuszy w internecie i dzwonić w sprawie kosztów itd. Wykonałem chyba z 20 telefonów, wszystko miło i fajnie, wybrałem jedną z najtańszych ofert i tutaj zaczęły się schody. W części kancelarii porozmawiać z notariuszem to jakiś dopust Boży bo albo ich nie ma albo zajęci. Potem kwestie merytoryczne, bo sprawa tego gruntu zaczęła się komplikować. I niestety wybrane przeze mnie trzy najtańsze oferty wysiadły. W końcu wybrałem kancelarię nie najtańszą ale dobrze przygotowaną merytorycznie. Dwie rozmowy telefoniczne wystarczyły abym wiedział o co chodzi, jakie dokumenty i co załatwić. Bezproblemowo. Szczerze - wolę mercedesa od fiacika. Polecam tę kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert P. dnia: 2013-04-16 13:42:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Notariusz Kantorska jest bardzo kompetentnym prawnikiem. nie jestem z Poznania a zalezalo mi na rzetelnym i szybkim zalatwieniu mojej sprawy. polecam te prawniczkę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2013-02-26 00:41:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo profesjonalne prowadzenie spraw, konkretna wiedza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-04 11:27:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle kompetentna, posiadająca ogromna wiedzę prawniczą, pracowita a przy tym uśmiechnięta, sympatyczna i piękna kobieta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: m. dnia: 2012-08-10 00:51:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo kompetentna jeśli chodzi o spółki. duża wiedza. godna polecenia, poza tym jeśli chodzi o kancelarię jest chociaż gdzie zaparkować auto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-17 16:30:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super notariusz.Jako posrednik w obrocie nieruchomosciami mam doswiadczenie z róznymi notariuszami, niekoniecznie znajacymi sie na rzeczy .Pani Anna Kantorska jest najlepszym fachowcem,zawsze dbajacym o szczególy.A w obrocie nieruchomosciami ma to wielkie znaczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2011-12-16 22:21:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretna Notariuszka, trochę za szczegółowa ale lepsze to niż chaotyczność, trochę długo trwało czytanie całego aktu, natomiast posiada bardzo dużą wiedzę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-08 13:02:02 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest nadgorliwa - co powoduje, że wyszukuje problemy także tam gdzie ich nie ma
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: dnia: 2011-12-07 19:25:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: p. kantorska to fachowa prawniczka do tego miło popatrzeć :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-11 12:13:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tak długo rozmawiała z bankiem który udzielał nam kredytu że zabezpieczyła nas bardzo dobrze. notariuszka z wielkim zapałem do pracy, broniąca zwykłych szarych ludzi przed bankami molochami!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-25 14:30:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi tego rejenta. Doskonałe przygotowanie merytoryczne, chęć zrozumienia klienta oraz sympatyczny sposób bycia.Asia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-17 22:41:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po tym czego nasłuchałem się o notariuszach byłem pozytywnie wstrząśnięty. notariuszka z olbrzymią wiedzą (a moja sprawa była trudna) uśmiechnięta, doradziła mi kilka rzeczy które mam w akcie. polecam jako dobrego i życzliwego prawnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2010-05-31 14:14:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją