Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zespół muzyczny Dukat

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły  
Adres: Śląskie, 34-300 Żywiec Leśna 55
Telefon: Kom. 600 512 776
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: zespół muzyczny, zespół weselny Słowa kluczowe: zespół muzyczny, zespół weselny

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 864
Data utworzenia profilu: 29.06.2016 13:35:51
Data ostatniej aktualizacji: 29.06.2016 13:35:51 

Opinie o Zespół muzyczny Dukat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonaliści na scenie dają z siebie wszystko, jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tym zespołem:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tamara D dnia: 22.09.2018 22:20:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten zespół gdyż świetnie zagrali na Moim weselu dzięki czemu uważam je w sumie za udane. Podoba mi się zwłaszcza ich zróżnicowany repertuar.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oskar dnia: 20.08.2018 18:20:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczni ludzie znający się na swoim fachu, totalna swoboda na scenie i doskonałe głosy:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek B dnia: 27.07.2018 14:01:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem okazję bawić się wraz z zespołem Dukat na weselu mojego brata i jako gość mogę powiedzieć, że lepszego wesela dawno nie było w mojej rodzinie! A wisienką na torcie była muzyka jaką raczyła nas ekipa Dukat. Zabawa na całego, śmiechy, szalone pozy na parkiecie to było coś niesamowitego. Gracie ekstra muzykę, bez fałszowania, najlepiej!
Opinia dodana przez: dnia: 02.07.2018 13:45:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, niedawno bawiłam się na weselu na którym grał zespół Dukat, wprawdzie byli w nowym składzie, ale prezentowali się jeszcze lepieje i na wyższym poziomie. Wszyscy goście bawili się świetnie. Niewątpliwie jest to zespół godny polecenie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ancok dnia: 25.01.2017 19:38:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bawiłam się 6 stycznia 2017 na weselu z zespołem Dukat ,podobno w nowym składzie Dawno nie słyszałam tak rewelacyjnego zespołu klasa sama w sobie znajomi byli zachwyceni . zagrali swoja autorską piosenkę góraleczka naprawdę superrrrr.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania25bier dnia: 17.01.2017 10:21:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepszy zespół najpierw grali u mojej koleżanki teraz u mnie grali niedawno warto zwrocic na nich uwage porywaja energia i pasja wokal przyjemny a repertuar przebogaty :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: inga dnia: 29.06.2016 13:36:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją