Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Notarialna Jolanta Osipienko

Zawód: Notariusz 
Adres: Mazowieckie, 05-400 Otwock Świderska 2/4/25
Telefon: 22 468 15 44 Kom. 783 332 860
Adres e-mail: notariusz(małpa)jolanta.osipienko.pl
Strona internetowa: http://notariuszka.pl
Opis działalności: Notariusz Słowa kluczowe: notariusz, otwock, rejent

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2970
Data utworzenia profilu: 2013-06-07 18:15:17
Data ostatniej aktualizacji: 2016-06-24 11:16:36 

Opinie o Kancelaria Notarialna Jolanta Osipienko

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, uprzejmość a także życzliwość. Doświadczyłem tego już podczas pierwszej rozmowy z panią notariusz Jolantą Osipienko. Bardzo zależało mi na zrealizowaniu zakupu nieruchomości w określonym terminie. Dzięki życzliwości Pani Notariusz - udało mi się tego dokonać. Usługi „Kancelarii Notarialnej Notariusz Jolanty Osipienko” polecił mi siostrzeniec z Karczewa, za co jestem mu bardzo wdzięczny. Zatem, nie pozostaje mi nic innego, jak tylko dołączyć do wszystkich polecających usługi tej Kancelarii, co niniejszym z wielką przyjemnością czynię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisław dnia: 2018-12-29 14:47:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem gorąco polecam panią notariusz Jolantę Osipienko . Mieliśmy dwa skomplikowane prawnie akty sprzedaży i kupna , pani notariusz jakby za rękę nas przeprowadziła przez cały proces, dokładnie wyjaśniając skomplikowane zagadnienia prawne i szczegółowo wczytując się w dokumenty obydwu stron ( co nieczęsto się zdarza). Pełen profesjonalizm , jednakowa troska o interesy obu stron i możliwość negocjacji ceny. Jeszce raz gorąco polecam !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: robson dnia: 2018-01-19 10:52:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowa i profesjonalna obsługa. Pani Notariusz życzliwa, elastyczna w uzgadnianiu terminu spotkania. Nie wygórowane ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2017-06-27 17:54:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna, uprzejma i posiadająca wiedzę Pani notariusz, która umie rzeczowo i w sposób zrozumiały dla człowieka wyjaśnić na czym polegają poszczególne czynności i jakie ma to odniesienie do przepisów prawa. Po prostu bardzo dobry prawnik, ale też człowiek, który jest szczerze zainteresowany rozwiązaniem problemu z którym się przychodzi. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-15 11:46:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Notariusz są bardzo pomocne,bez kojarzonego z tym zawodem "nadęcia". Szybko,profesjonalnie i nie najdrożej:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: yac dnia: 2013-12-15 11:44:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W kancelarii Pani Osipienko uzyskałam profesjonalną pomoc w ekspresowym czasie(a czas nie był dla mnie bez znaczenia. Bardzo komunikatywne obie panie notariuszki, cechuje je duża kompetencja i życzliwe podejście do klienta. Dodatkowy atut to niewygórowane stawki za pomoc prawną. Polecam. Sama wyczytałam pozytywne opinie w Internecie na temat tej kancelarii i pozostaje mi tylko to potwierdzić, może rozwiąże to problem osób na kogo zdecydować się w Otwocku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AP dnia: 2013-10-01 23:37:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałem notariusza, który byłby życzliwy ludziom. W innych kanelariach w Otwocku porozmawianie z samym notariuszem to jakiś horror. Albo ich nie ma, albo nie mają czasu, albo ... A w Kancelarii Pani Osipienko nie dość, że porozmawianie z notariuszem to nie problem, to jeszcze przed samym aktem (kupowałem mieszkanie) zostałem poinformowany na co zwrócić uwagę, jakie mogą być konsekwencje poszczególnych zapisów prawnych, itp. I co dziwne, czyta i odpowiada na maile :) Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tafehe dnia: 2013-06-07 18:24:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją