Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Iwona Sarna

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 59-300 Lubin Odrodzenia 11/a
Telefon: +48 76 844 44 54 Kom. +48 607 81 71 81 Fax: +48 76 844 44 54
Adres e-mail: is(małpa)kancelaria-adwokat.com.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-adwokat.com.pl
NIP:
8651461829
Opis działalności: Kancelarie Adwokackie adw. Iwony Sarny od samego początku prowadzą ścisłą współpracę, łącząc z powodzeniem swoje dotychczasowe doświadczenie zawodowe Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, kancelaria, adwokacka, prawo, kodeks, karny, cywilny, lubin, legnica, wrocław, głogów, porada, porady,

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3673
Data utworzenia profilu: 2016-05-29 20:34:06
Data ostatniej aktualizacji: 2016-05-29 20:34:06 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Iwona Sarna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawność i efektywność pracy Pani adwokat jest na bardzo wysokim poziomie. Szczęście że trafiłam do tej kancelarii .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2018-09-12 13:18:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełna empatii ciepła Pani adwokat i bardzo rzeczowy prawnik. Pomoc prawna wykonania w 100%. Bardzo dziękuje. I oczywiście polecam Panią
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-04 12:34:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą kancelarię. Wszelkie informacje i pomoc szybko, rzeczowo i w przystępnych cenach.A Pani mecenas czarująca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2016-07-18 13:59:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykła prawnik, sprawa była beznadziejna a jednak sukces. Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2016-07-06 16:45:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat godna polecam , sprawa wygrana bez kłopotów. po rozmowie z Panią mecenas byłem spokojny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2016-07-04 13:04:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat bardzo elokwentna i konkretna osoba .Nie tylko pięknie mówi o tym co jest do zrobienia ale również należycie wywiązuje się ze swoich obietnic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-06-07 10:05:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidny Człowiek i adwokat, w dzisiejszych czasach kłopotem jest znaleźć takiego obrońcę. Bardzo dziękuję Pani Iwono
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2016-05-31 12:55:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją