Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BJB Okna Dla Domu

Zawód: budowlane materiały - produkcja, sprzedaż Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, 59-220 Legnica Szkolna 6/1A
Telefon: 76-727-48-48 Fax: 76-727-48-48
Adres e-mail: biuro(małpa)bjbokna.pl
Strona internetowa: www.bjbokna.pl
NIP:
691-133-70-61
Opis działalności: Autoryzowany przedstawiciel producenta okien firmy Vetrex S.p.z.o.o. Zajmujemy sie zarówno sprzedażą, jak i montażem stolarki otworowej. Słowa kluczowe: Okna Veka, Bramy garażowe Wiśniowski, drzwi wewnątrzlokalowe- Porta,DRE, Drzwi zewnętrzne Juwent, Delta, CAL, rolety Portos, roletki, parapety.

Ocena: 78% pozytywna 11x 1x 3x

Jakość usług: 84% wysoka 11x 2x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x 2x
Ceny usług: 75% niskie 9x 2x 3x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 4801
Data utworzenia profilu: 20.10.2011 08:13:07
Data ostatniej aktualizacji: 12.05.2016 13:20:00 

Opinie o BJB Okna Dla Domu

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż okien niefachowy. Przy temperaturze -10*C na dworze przy oknie przeciąg. Bardzo dużo nieszczelności. ODRADZAM TA FIRME.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 02.01.2016 13:08:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Okna vetrex pod kątem jakości są ok. Jedynie jakość wykonania montażu reprezentowana przez BJB OKNA pozostawia wiele do życzenia. Byle jak, byle szybko. Co udało się zauważyć poprawili, czasami kilka razy tą samą rzecz. A wiele rzeczy wyszło po jakimś czasie, np. łączone regipsy bez frezu i siatki popękane na łączeniach. A On bezczelnie Ci powie, że oni są tylko od łatania dziur. FUSZERKA, nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 10.12.2015 23:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybka i terminowa realizacja zamówienia.klient na bierząco informowany. obsługa i doradztwo bez zastrzezeń. montaż i jakość towaru adekwatna do ceny w przeciwieństwie do innych firm.zero reklamacji!!! i za to duży plus!! polecam z czystym sumieniem :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: obyło sie bez reklamacji przy kilku złożonych zamowieniach w ciągu ostatnich kilku lat
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 08.01.2015 12:49:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ostatnim czasie nie mieliśmy klienta o imieniu Tomasz. Dlatego tez opinia ta nie jest wiarygodna. Wesołych Świąt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BJB dnia: 20.12.2012 11:37:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: okna jak okna - ale ceny z kosmosu
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: tomasz dnia: 05.12.2012 12:55:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robilam w tej firmie okna w roku 2010.Jestem bardzo zadowolona :).obsluga profesionalna ,mila ,i kompetentna .Polecam .Ceny dobre ogolnie wszystko tak jak powinno byc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna Kowalczyk dnia: 24.11.2011 16:30:54 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wierzę w opinie wpisywane w ciągu kilku dni przez kilku bardzo zadowolonych klientów
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartek Konarski dnia: 23.11.2011 10:46:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjemna obsługa w punkcie sprzedaży, szybki pomiar, szybka realizacja i niskie ceny w porównaniu z konkurencją. Uważam, że na jednych oknach się nie skończy! 100% POZYTYW!!! POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał Konarski dnia: 26.10.2011 13:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma. Usługa wykonana na najwyższym poziomie, a przede wszystkim terminowo i niedrogo. Polecamy wszystkim, którym zależy na czasie, jakości i cenie. To wszystko znajdziecie w BJB Okna Dla Domu. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dolnośląskie Centrum Odszkodowań i Windykacji dnia: 25.10.2011 07:53:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetna obsługa, szybka dostawa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.10.2011 17:38:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa, fachowe doradztwo i bardzo korzystne ceny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 24.10.2011 17:11:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawde dobra firma. Polecm ja wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.10.2011 16:52:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim Zdaniem Firma Jest Porzadna I Godna Polecenia :) Polecam Jeszcze Raz :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kolos dnia: 24.10.2011 16:48:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna firma. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.10.2011 16:40:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Świetna i fachowa obsługa. Rzetelnie wykonana robota-okna super. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gurina dnia: 24.10.2011 15:13:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją