Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Saboro Premium Massage

Zawód: medycyna naturalna Masażysta 
Adres: Śląskie, Katowice Dyrekcyjna 4/2
Telefon: Kom. 530124577
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Salon masażu, kosmetyki i kosmetologii. Słowa kluczowe: Masaż Katowice, najlepszy, klasyczny, sportowy, wyszczuplający, lomi lomi, drenaż limfatyczny, salon, masażu, powiększenie ust, kosmetyka twarzy

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 1x
Ceny usług: 100% niskie 10x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2129
Data utworzenia profilu: 27.04.2016 13:56:13
Data ostatniej aktualizacji: 27.04.2016 14:07:12 

Opinie o Saboro Premium Massage

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam profesjonalną obsługę, genialna atmosfera, piękny gabinet ! Czysto i profesjonalnie, i ceny przystępne w pakietach kilku zabiegów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia Wu dnia: 23.10.2017 10:48:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam salon, piękny wieczór spędziliśmy z mężem ! Dziękujemy bardzo ! Na pewno wrocimy do państwa !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 31.07.2017 15:12:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz w życiu byłem na masażu, moją żona mnie namówiła kiedy w pracy miałem mnóstwo stresów. Umówiłem się i do ostatniej chwili wahałem się czy tak w ogóle pójść. Jednak się przełamałem, czego nie żałuję. Masażystka doradziła mi masaż Lomi Lomi. Poprawił mi nastrój na dłuższy czas, przestał mnie boleć kręgospłup i poczułem się spokojniejszy. Teraz już wiem,że będę częstym klientem salonu Saboro w Katowicach!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 07.07.2016 11:20:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdemu salon masażu Saboro. Uwielbiam to uczucie po masażu, kiedy czuję się zrelaksowana i spokojna. Pani Weronika jest genialna!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julka dnia: 06.07.2016 12:41:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon Saboro Premium Massage zachwyca swoją gościnnością i rewelacyjną atmosferą. Już po pierwszej wizycie czułam się jak u siebie. Wspaniały relaks i odprężenie. Skorzystam na pewno nie raz jeszcze! Polecam zwłaszcza tym osobom, które się wahają jaki salon wybrać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.07.2016 14:08:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna fizjoterapeutka, której żaden problem z kręgosłupem nie jest straszny. Poradziła sobie z moją dyskopatią. Dzięki tym masażom czuję się znacznie lepiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 27.06.2016 12:08:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialny masaż w świetnie zorganizowanym salonie. Dostałam w prezencie karnet na 3 masaże kokosowe. Bardzo trafiony prezent! Czuję się po nich błogo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.06.2016 14:25:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem salon Masażu Saboro Premium, świetny i bardzo fachowy masaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia Pokopek dnia: 24.05.2016 15:26:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Masaż w tym salonie jest nie tylko terapią odprężającą po trudnym dniu pracy, ale również genialną rehabilitacją po rwie kulszowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 18.05.2016 16:05:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam masaż w salonie Saboro w Katowicach. Masażystka idealnie dopiera terapię dla każdego indywidualnie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.05.2016 10:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam masaż w Salonie Saboro. Profesjonalna masażystka działa cuda. Ceny konkurencyjne, a oferta bardzo bogata, więc jestem przekonana,że każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.04.2016 16:44:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją