Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Przedsiębiorstwo Usługowe KAMYJKA

Zawód: sprzątanie  
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.kamyjka.com
Opis działalności: Czyszczenie dywanów Słowa kluczowe: pranie dywanów wrocław, pranie tapicerki wrocław, pranie wykładzin wrocław, czyszczenie dywanów wrocław

Ocena: 91% pozytywna 11x 1x

Jakość usług: 91% wysoka 11x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 12x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1178
Data utworzenia profilu: 2016-04-15 17:53:13
Data ostatniej aktualizacji: 2016-04-15 17:53:13 

Opinie o Przedsiębiorstwo Usługowe KAMYJKA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dywan po praniu w pralni wyszedł jak nówka. Opinie dodaje po paru tygodniach, bo chciałam zobaczyć jak działa zlecona impregnacja. I jestem bardzo zadowolona, na pewno nie brudzi się tak szybko jak wcześniej. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2019-11-19 19:26:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa, ceny umiarkowane. Plus za pomoc w wydostaniu dywanu z pod wersalki i nie robienia problemów, żeby obejrzeć dywan na spokojnie po przywiezieniu. Dywan wyszedł rewelacyjnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2019-07-13 13:30:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, po praniu ładny zapach i udało się usunąć plamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2019-02-16 20:53:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dywan przed praniem miał wiele plam, na cuda nie liczyłam, tym bardziej, że pytałam jak to może wyjść i Pan który przyjmował uprzedzał, że mogą niektóre plamy zostać. Po 3 dniach dywan odebrałam i szok. Dosłownie wszystko zeszło. Śmiało wszystkim polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2019-01-04 10:13:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa. Usługa wykonana bardzo szybko.Dywan po praniu wygląda niewiele lepiej niż przed. Nie posiadam w domu zwierząt a teraz znajduję na nim sierść zwierząt. Nie wiem jak był prany ale nie polecam takiego prania osobom uczulonym na sierść zwierząt.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2018-06-02 18:25:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dywan po praniu w tej pralni wyszedł jak nowy. Po kilku latach nawet nie pamiętałam, że miał tak żywe kolory. Stała i niska cena, dla mnie rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2018-04-02 10:43:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za bardzo ładne wypranie kanapy. Klientka z Żelaznej, pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2017-03-31 08:04:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dodam opinie, bo naprawdę dawno nie spotkałam się z tak dużą kulturą osobistą, punktualnym przybyciem i w pełni tego słowa znaczeniu profesjonalizmie. Przez cały czas trwania usługi miałam wrażenie, że Panowie mają bardzo duże doświadczenie, stosowali różne odplamiacze i inne cuda, o których nic nie wiem, ale były bardzo skuteczne, bo plam po usłudze firmy Kamyjka już nie ma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2016-10-28 22:53:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecone krzesla, naroznik i wersalka wyczyszczone w dobrej cenie. Milo, ze wszystko na czas i cenowo tak jak ustalane telefonicznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-20 21:01:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wersalka która była skazana na wyrzucenie ze względu na liczne plamy z kilku lat o dziwo doprała się idealnie. Zdecydowałam się ze względu na niski koszt usługi i była to bardzo dobra decyzja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2016-09-02 19:33:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana bardzo dobrze, dywan bez plam w przystępnej cenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2016-05-04 19:21:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała zlecenie wzorowo - ekipa była punktualna, usunęła plamy i pozbyła się nieprzyjemnego zapachu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-04-15 17:55:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją