Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

F. H. P. U. JASTPOL Józef Szczecina

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Śląskie, 44-335 Jastrzębie-Zdrój Rolnicza 57
Telefon: Kom. 785334333
Adres e-mail: jastpol(małpa)jastpol.pl
Strona internetowa: www.jastpol.pl
Opis działalności: Produkcja i sprzedaż schodów, parapetów, balustrad z drewna . Słowa kluczowe: Schody, balustardy, poręcze, parapety

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2598
Data utworzenia profilu: 2012-06-26 10:01:07
Data ostatniej aktualizacji: 2016-04-12 19:18:01 

Opinie o F. H. P. U. JASTPOL Józef Szczecina

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Schody są wizytówką naszego domu i pieknie sie prezentują.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek - Jastrzębie Zdrój dnia: 2016-04-13 10:18:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Namiary na jastpol dostałem od znajomych- czyli z polecenia. Schody wykonane starannie, w terminie. Więc polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Klient z Jastrzębia dnia: 2016-04-12 19:14:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec konkretny, słowny. Schody solidne i w przystępnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-10 10:50:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsi fachowcy w okolicy:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2014-08-05 09:37:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma i co ważne ,wszystko wykonane pierwsza klasa i w terminie. Cena jak na świetną jakość rewelacyjna. Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Ż. dnia: 2014-04-24 13:51:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo , solidnie i co najważniejsze w terminie :) Bardzo miła obsługa . Szczerze polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2013-07-01 13:30:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody super ! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2012-11-23 17:25:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją