Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Marta Wach

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 09-400 Płock Kościuszki /207
Telefon: Kom. 606-225-243
Adres e-mail: biuro(małpa)kancelariawach.pl
Strona internetowa: www.kancelariawach.pl
Opis działalności: Adwokat Marta Wach świadczy pomoc prawną w zakresie prawa cywilnego, w tym prawa rodzinnego, prawa karnego, prawa pracy i wielu innych. Obsługujemy osoby prywatne oraz firmy. Słowa kluczowe: adwokat Płock, prawnik Płock, porada prawna Płock

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 1x
Ceny usług: Brak opinii
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 2632
Data utworzenia profilu: 2016-04-11 19:57:43
Data ostatniej aktualizacji: 2016-04-11 19:57:43 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Marta Wach

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą kancelarię.Pełen profesjonalizm na każdym etapie współpracy!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Norbert dnia: 2018-11-13 19:43:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Wach jest tak pozytywną i fachową osobą,iż nie żałuję,że to Pani Mecenas będzie prowadziła moją sprawe rozwodową. Jest to trudna i bolesna dla mnie sprawa. Dlatego musi być to własciwa osoba, ktora się wczuje w moją sytuację.Ja już wybrałam swojego pełnomocnika. Polecam jak najbardziej!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2018-09-18 14:32:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! W Płocku "głośno" o Pani adwokat Wach w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Z pewnością nie była to łatwa dla mnie decyzja. Rozwodzę się po 5 latach myślałem udanego małżeństwa...Pani prawnik zaprosiła mnie na spotkanie, i rzetelnie przedstawiła sytuację. Osobiście jestem bardzo zadowolony i z samej porady i prowadzenia mojej sprawy. Szykuje się już u mnie druga sprawa na horyzoncie i powierzę ją z pewnościa Pani mecenas. Jeśli ktoś ma wątpliwości proszę rówjnież poszperać w necie na temat Pani Wach i popytać "na mieści". Resumując - polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2018-06-04 14:09:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość, profesjonalizm i ludzkie podejcie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2018-04-03 15:34:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam poniższe posty.Polecam z czystym sumieniem Panią Mecenas Wach!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2018-01-22 13:48:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To co mogę napisać i co cechuje Panią Mecenas Wach to zaangażowanie, fachowość i ludzkie podejście do problemu człowieka. Byłam na spotkaniu i jestem bardzo mile zaskoczona. Polecam jak najbardziej!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2017-11-19 18:28:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem sprawę karną. Nie będe wchoził w szczegóły bo to nie miejsce na to. Jedyne co napiszę to to,że Pani adwokat wybroniła mnie za co jestem bardzo wdzięczny. Jest sporo adokatow na płockim rynku i z wieloma się spotykałem zanim podjąłem decyzję. Rzeczowa,kompetentna, miła osoba. Jeśli mój posto pomoże komuś innemu to dobrze. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2017-10-09 16:59:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm!! Polecam Panią Mecenas Wach z czystym sumieniem.U mnie chodziło o rozwód a raczej jeszcze chodzi, wszystko idzie w dobrym kierunku.Stronka i kontakt jest na necie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2017-06-14 13:16:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obecnie prowadzę batalię z mężem..rozwodzę się i walczę o dziecko.Oby każdy adwokat miał takie podejście do klienta!. Polecam z czystym sumieniem!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2017-03-24 10:49:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli szukasz adwokata z powołania to polecam Panią Mecenas Wach!Koleżanka poleciła mi Panią mecenas...od pierwszych chwil widać,że się angażuje i posiada dużą wiedze prawniczą. Jeśli chodzi o mnie to jestem bardzo zadowolona!!Walczyłam z mężem (już byłym) o prawa nad dzieckiem. Sprawe rozwodową też prowadziła Pani Mecenas.Powiem szczerze,że nie piszę opini o nikim ani o niczym,ale w tym przypadku postanowilam to zrobić.Mam nadziję,że moja opinia pomoże niezdecydowanym.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2017-01-27 10:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Pomyślałam,że warto napisać kilka ciepłych słów o Pani Mecenas Wach. Rewelacja w kontakcie, duża wiedza i kompetencja. Poleciła mi Panią mecenas koleżanka, która miała problem z alimentami, sprawa rozwodowa. Poszłam i ja. Się nie zawiodłam. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Klara dnia: 2016-11-18 15:28:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Polecam Panią mecenas,ponieważ pomogła mi w sprawie karnej. Szczerze mówiąc myślełem,że w mojej sprawie nie wiele można zrobić. Moge jedynie napisać,że moje grzeszki dotyczyły podatków. Reasumując - jestem zadowolony z przebiegu i zakończenia sprawy!! Polecam. Wpisując w goglach adwokat wach znajdziecie co trzeba..
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2016-09-06 15:35:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moge polecić z czystym sumieniem Panią mecenas Martę Wach. W moim przypadku chodziło o podział majątku po rozwodzie..Szczerze mówiąc nie wiedziałem że z tym tyle roboty. Pani Marta profesjonalnie podeszła do sprawy, ktora co prawda się jeszcze nie skończyła,ale z tego co widzę to idzie w bardzo dobrym kierunku. Jesli się nie mylę to stornka - www.kancelariawach.pl
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2016-07-19 16:26:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie będę się rozpisywał,ale długo szukałem adwokata w Płocku. Wertowałem strony, opinie. Panią mecenas polecił mi znajomy,który był najpierw na poradzie u Pani mecenas a potem po rozmowie z Panią Martą zdecydował się na rozwód. Dlaczego po części i ja zdecydowałem sie na Pania mecenas. Rozmawiałem z wieloma adwokatami w Płocku. Przy tym temacie widać,że zależy na kliencie - pełna fachowość. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2016-06-21 10:09:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Pani Mecenas za przeprowadzenie mojej sprawy o pozbawienie władzy rodzicielskiej. Pełen profesjonalizm i fachowe podejście do klienta, a przy tym uprzejmość. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2016-05-26 15:35:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas, bardzo fachowo poprowadziła mój rozwód, a potem sprawę o aliemnty. Panią Mecenas polecił mi kolega, który był zadowolony z jej pomocy, a w jego sprawie chodziło o podział majątku.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2016-04-11 20:00:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją