Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Marta Wach

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 09-400 Płock Kościuszki /207
Telefon: Kom. 606-225-243
Adres e-mail: biuro(małpa)kancelariawach.pl
Strona internetowa: www.kancelariawach.pl
Opis działalności: Adwokat Marta Wach świadczy pomoc prawną w zakresie prawa cywilnego, w tym prawa rodzinnego, prawa karnego, prawa pracy i wielu innych. Obsługujemy osoby prywatne oraz firmy. Słowa kluczowe: adwokat Płock, prawnik Płock, porada prawna Płock

Ocena: 100% pozytywna 24x

Jakość usług: 100% wysoka 24x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 1x
Ceny usług: Brak opinii
Ilość opinii w serwisie: 24
Ilość odsłon profilu firmy: 4503
Data utworzenia profilu: 11.04.2016 19:57:43
Data ostatniej aktualizacji: 11.04.2016 19:57:43 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Marta Wach

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warta polecenia kancelaria. Pani adwokat to bardzo miła osoba i widać że zna się na swoim fachu. Otrzymałem duże wsparcie przy mojej sprawie rozwodowej. Dziękuje i pozdrawiam panią Adwokat
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 07.09.2020 23:47:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas wyciągnęła mnie z dwóch przekichanych spraw karnych. Polecam za skuteczność i zaangażowanie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jakub Pawik dnia: 08.06.2020 13:58:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa i niezwykle ciepła osoba. Wysłuchała mnie cierpliwie i przede wszystkim wczuła się w moją sytuację. Pani adwokat godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michalina dnia: 12.02.2020 13:10:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam tę kancelarię. Pani Mecenas poprowadziła moją sprawę rozwodową - koncertowo. Warto polecać ludzi, którzy kochają to co robią jednocześnie posiadając w sobie wiele empatii i profesjonalizmu. Dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michał dnia: 12.12.2019 13:41:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzm jak najbardziej poniższe wpisy. Ciepła i fachowa osoba. Potrafi zrozumieć i wczuć się w temat. Mój akurat dotyczył a raczej dotyczy (jeszcze) rozwodu. Wszystko idzie w dobrym kierunku a ja głupi sam chciałem to ogarnąć... Resumując - polecam i zachęcam samemu sie przekonać i umówic się ze swoim problemem i samemu ocenić...
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 25.09.2019 10:42:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak zaangażowanej, życzliwej i przede wszystkim fachowej osoby nie spotkałam już dawno. Polecam! Polecam i jeszcze raz Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Beata dnia: 05.06.2019 14:03:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kancelaria,którą poleciła mi koleżanka. Polecam i pozdrawiam Panią Mecenas!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 07.03.2019 11:58:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dołączam się do pozytywnych opinii o tej kancelarii. Korzystałem ostatnio z pomocy ws. sporządzenia stosownych umów. Korzytałem również z pomocy opiniowania wielu pism.Potrzebowałem również pomocy przy egezkucji należności co w ostatnim czasie jest zmorą wśród przedsiebiorców. Widać solidność działań i zadowalające efekty co mi jak najbardzoej odpowiada. Jest to też bardzo życzliwa i uśmiechnięta osoba a to rzadkość w dzisiejszych czasach. Będę dalej korzystał z usług tej właśnie kancelarii. Jeśli mogę komuś policić obsługe tej kancelarii to jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 07.01.2019 13:30:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą kancelarię.Pełen profesjonalizm na każdym etapie współpracy!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Norbert dnia: 13.11.2018 19:43:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Wach jest tak pozytywną i fachową osobą,iż nie żałuję,że to Pani Mecenas będzie prowadziła moją sprawe rozwodową. Jest to trudna i bolesna dla mnie sprawa. Dlatego musi być to własciwa osoba, ktora się wczuje w moją sytuację.Ja już wybrałam swojego pełnomocnika. Polecam jak najbardziej!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 18.09.2018 14:32:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam! W Płocku "głośno" o Pani adwokat Wach w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Z pewnością nie była to łatwa dla mnie decyzja. Rozwodzę się po 5 latach myślałem udanego małżeństwa...Pani prawnik zaprosiła mnie na spotkanie, i rzetelnie przedstawiła sytuację. Osobiście jestem bardzo zadowolony i z samej porady i prowadzenia mojej sprawy. Szykuje się już u mnie druga sprawa na horyzoncie i powierzę ją z pewnościa Pani mecenas. Jeśli ktoś ma wątpliwości proszę rówjnież poszperać w necie na temat Pani Wach i popytać "na mieści". Resumując - polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek dnia: 04.06.2018 14:09:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość, profesjonalizm i ludzkie podejcie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 03.04.2018 15:34:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam poniższe posty.Polecam z czystym sumieniem Panią Mecenas Wach!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Milena dnia: 22.01.2018 13:48:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To co mogę napisać i co cechuje Panią Mecenas Wach to zaangażowanie, fachowość i ludzkie podejście do problemu człowieka. Byłam na spotkaniu i jestem bardzo mile zaskoczona. Polecam jak najbardziej!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania dnia: 19.11.2017 18:28:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem sprawę karną. Nie będe wchoził w szczegóły bo to nie miejsce na to. Jedyne co napiszę to to,że Pani adwokat wybroniła mnie za co jestem bardzo wdzięczny. Jest sporo adokatow na płockim rynku i z wieloma się spotykałem zanim podjąłem decyzję. Rzeczowa,kompetentna, miła osoba. Jeśli mój posto pomoże komuś innemu to dobrze. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 09.10.2017 16:59:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm!! Polecam Panią Mecenas Wach z czystym sumieniem.U mnie chodziło o rozwód a raczej jeszcze chodzi, wszystko idzie w dobrym kierunku.Stronka i kontakt jest na necie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michał dnia: 14.06.2017 13:16:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obecnie prowadzę batalię z mężem..rozwodzę się i walczę o dziecko.Oby każdy adwokat miał takie podejście do klienta!. Polecam z czystym sumieniem!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magda dnia: 24.03.2017 10:49:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli szukasz adwokata z powołania to polecam Panią Mecenas Wach!Koleżanka poleciła mi Panią mecenas...od pierwszych chwil widać,że się angażuje i posiada dużą wiedze prawniczą. Jeśli chodzi o mnie to jestem bardzo zadowolona!!Walczyłam z mężem (już byłym) o prawa nad dzieckiem. Sprawe rozwodową też prowadziła Pani Mecenas.Powiem szczerze,że nie piszę opini o nikim ani o niczym,ale w tym przypadku postanowilam to zrobić.Mam nadziję,że moja opinia pomoże niezdecydowanym.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 27.01.2017 10:32:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Pomyślałam,że warto napisać kilka ciepłych słów o Pani Mecenas Wach. Rewelacja w kontakcie, duża wiedza i kompetencja. Poleciła mi Panią mecenas koleżanka, która miała problem z alimentami, sprawa rozwodowa. Poszłam i ja. Się nie zawiodłam. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Klara dnia: 18.11.2016 15:28:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Polecam Panią mecenas,ponieważ pomogła mi w sprawie karnej. Szczerze mówiąc myślełem,że w mojej sprawie nie wiele można zrobić. Moge jedynie napisać,że moje grzeszki dotyczyły podatków. Reasumując - jestem zadowolony z przebiegu i zakończenia sprawy!! Polecam. Wpisując w goglach adwokat wach znajdziecie co trzeba..
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Damian dnia: 06.09.2016 15:35:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moge polecić z czystym sumieniem Panią mecenas Martę Wach. W moim przypadku chodziło o podział majątku po rozwodzie..Szczerze mówiąc nie wiedziałem że z tym tyle roboty. Pani Marta profesjonalnie podeszła do sprawy, ktora co prawda się jeszcze nie skończyła,ale z tego co widzę to idzie w bardzo dobrym kierunku. Jesli się nie mylę to stornka - www.kancelariawach.pl
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 19.07.2016 16:26:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie będę się rozpisywał,ale długo szukałem adwokata w Płocku. Wertowałem strony, opinie. Panią mecenas polecił mi znajomy,który był najpierw na poradzie u Pani mecenas a potem po rozmowie z Panią Martą zdecydował się na rozwód. Dlaczego po części i ja zdecydowałem sie na Pania mecenas. Rozmawiałem z wieloma adwokatami w Płocku. Przy tym temacie widać,że zależy na kliencie - pełna fachowość. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 21.06.2016 10:09:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Pani Mecenas za przeprowadzenie mojej sprawy o pozbawienie władzy rodzicielskiej. Pełen profesjonalizm i fachowe podejście do klienta, a przy tym uprzejmość. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agata dnia: 26.05.2016 15:35:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas, bardzo fachowo poprowadziła mój rozwód, a potem sprawę o aliemnty. Panią Mecenas polecił mi kolega, który był zadowolony z jej pomocy, a w jego sprawie chodziło o podział majątku.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Robert dnia: 11.04.2016 20:00:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją