Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

J-M Jarosław Borkowski

Zawód: ogrodzenia, kraty, bramy - produkcja, usługi Brukarz 
Adres: Mazowieckie, Radom
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Ogrodzenia, siatka, pustak łupany, murowanie, betonowe płyty, układanie kostki Słowa kluczowe: ogrodzenia, siatka, kostka,

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 83% niskie 5x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2695
Data utworzenia profilu: 2013-06-16 05:28:51
Data ostatniej aktualizacji: 2016-04-03 15:23:47 

Opinie o J-M Jarosław Borkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko i solidnie wykonany plac z kostki i ogrodzenie. Dzięki podpowiedziom rozwiązań zaoszczędziłam troszkę pieniędzy. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Wojcieszak dnia: 2016-04-11 19:26:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ok Uczciwie podchodzą do wykonywanych prac Montaż wykonany szybko i czysto Ułożyli 300 m kostki i wykonali drobne prace budowlane Żonie podobało się no to jest oki Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wojciech frączek dnia: 2015-03-30 18:59:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma właśnie zakończyła prace u mnie. 120 m2 kostki brukowej, budowa ogrodzenia z klinkieru i wykonanie bramy. Jedyne co mogę powiedzieć to bardzo bardzo dziękuję. Jakość i wykonanie bardzo dobre mimo złych warunków terenowych. Pan Jarek i ekipa poradzili sobie z nagle wynikłymi kłopotami. Jeszcze raz bardzo dziękuję i wszystkim gorąco polecam. Oby więcej takich firm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Chojnacki dnia: 2015-02-28 09:16:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała u mnie kilka prac: ułożenie 220 m2 kostki, ogrodzenie, naprawę dachu i wylewki w budynku gospodarczym po poprzednich pseudo-fachowcach oraz kompleksowy remont domu. Jedno co mogę powiedzieć to ogromny plus dla tej firmy. Delikatne poślizgi w terminach spowodowane były ciągle wychodzącymi przeszkodami podczas prac. Jakość wykonania znakomita. Ceny przystępne i co najważniejsze z możliwością negocjacji. Podsumowując bardzo gorąco polecam i pozdrawiam pana Jarka i ekipę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emil dnia: 2014-12-17 06:39:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma ta wykonywała dla mnie kilka ogrodzeń i ulożyła ok 5000 m kostki Nigdy nie było żadnych problemow z wykonastwem Normalni ludzie a co ważne znający się na tym co robią Na każdy montaż wystawiona pisemna gwarancja POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PODSIADLY dnia: 2014-02-06 12:01:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma niekompetentna, nierzetelna, ogrodzenie wykonane niestarannie, brzydko. Cena za jakosc wykonanej usługi - KOSMICZNIE WYSOKA.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: AAA dnia: 2014-01-21 15:39:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: człowiek normalny nie można złego słowa powiedzieć ja polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: bujak wiesław dnia: 2014-01-18 13:08:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją