Opinie o Lulek. Firma stolarska. Lulek J. Kasina Wielka

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Lulek. Firma stolarska. Lulek J.

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Małopolskie, 34-741 Kasina Wielka 520
Telefon: 500 18 64 74 Kom. 500 18 64 74 Fax: 0183314025
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 2x
Ceny usług: 100% niskie 6x 4x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 5406
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2016-03-31 07:49:56 

Opinie o Lulek. Firma stolarska. Lulek J.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompetentna, terminowa, solidna. Bardzo duży pozytyw. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: Zbigniew Kopeć dnia: 2017-05-30 07:48:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko jak najbardziej na plus. oferują wysokiej jakości drzwi. jestem bardzo zadowolony, że po raz pierwszy postawiłem na tę firmę, a przecież w Krakowie jest spora konkurencja. jestem jednak zdania, że to jest pozycja godna polecenia i na pewno się wyróżnia spośród innych.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2017-03-12 13:37:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracowałam z p. Tomkiem jakiś czas i jestem bardzo zadowolona. Drzwi mam już wstawione, fachowcy zajęli się tym tak jak należy. Podoba mi się u nich to że stawiają na profesjonalizm. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-12 06:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona tą firmą , korzystałam już z usług i sieciówek innych firm produkujących drzwi i oni są po prosto bardzo profesjonalni,drzwi i ścianki drewniane do sypialni i salonu które zamówiłam bardzo szybko zrealizowali,dotrzymali terminów i ustaleń, Pan Tomasz ma fajne nowoczesne pomysły , doradzają przy okazji też w innych kwestiach co mnie akurat pomogło bo się w ogóle na pewnych rzeczach nie znam. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Frankowska Kraków Wola Justowska dnia: 2016-04-09 11:18:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie znajomy to pewnie bym się nie dowiedział o tej firmie a tak mam dzisiaj drzwi i jestem bardzo zadowolony. Spełniono moje oczekiwania bez żadnego problemu. Świetna jakość produktów. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Radosław dnia: 2016-03-29 14:07:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi LULEK to jedna z lepszych firm z jakimi miałam możliwość współpracy. Są rzetelni, profesjonalni ,terminowość trochę zachwiana ale efekt końcowy perfekcyjny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szubryt dnia: 2015-01-05 10:07:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim tę firmę dbającym o wygląd, estetykę a również mogę powiedzieć unikatowość drzwi i nie tylko! Gorąco polecam wszystkim, którzy potrafią rozróżnić drzwi OD drzwi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2014-07-11 20:12:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie i realizacja usługi odbyła się terminowo i zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Firma dba o klienta. W chwili zamówienia doradzono nam zmiany, które były trafione.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lucyna dnia: 2014-04-10 11:54:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ta firmę. Mila i konkretna rozmowa z Panem Tomkiem od samego początku nawiązanego kontaktu. Zgrana ekipa montażowa. Szybki i solidny montaż bez żadnych zastrzeżeń. Drzwi pierwsza klasa i nic inaczej odnośnie schodów które poleciła mi firma LULEK. Naprawdę firma godna polecenia a wiec POLECAM !!! ps. Młody jest nie przeciętny :P
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-17 08:50:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: drzwi od "lulka" wykonane bardzo ładnie, zamawiałem dwukrotnie pierwsze kilka lat temu - do obecnej chwili wyglądają jak przy odbiorze. Wtedy przy montażu było około 2tyg opóźnienia( nic wielkiego ) Drugi raz zamawiałem rok temu, wydaje mi się że firma podniosła jakość lakierowania gdyż drzwi wyglądają jeszcze ładniej niż wzór podobny zamówiony kilka lat wcześniej. Początkowo w drugim etapie zamówienia było opóźnienie ale na etapie montażu już poszło dobrze i zgodnie z ustaleniami telefonicznymi.( firma już chyba wychodzi na prostą po zawirowaniach). ps w pierwszym zamówieniu pan Józef na pomiarach miał doskonałe pomysły w tym przeszklone drzwi do wiatrołapu z opadającym progiem, polecam takie rozwiązanie bo daje wiecej światła w pomieszczeniu przez które codziennie przechodzę a drzwi pasują do pełnych w innych pomieszczeniach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2014-01-11 15:38:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo porządna firma p.Tomek potrafi doradzić i wykonać tak żeby było ładnie i solidnie a co najważniejsze przystępnie dla kieszeni. Naprawdę POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz.Wieliczka dnia: 2013-12-02 20:27:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi wykonane starannie z materiału dobrej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz Galuba dnia: 2013-11-21 21:42:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co do kontaktu to faktycznie utrudniony ,ale również byłem w firmie osobiście i telefon przestaje dzwonić(że też Justyna nie jest wstanie na to wpłynąć),natomiast drzwi cieszą oko,nie chcę tu słodzić ale za takie wykonanie warto polecić.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dąbska Kraków dnia: 2013-10-24 08:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja, drzwi z futrynami są wykonane perfekcyjnie nie ma się do czego przyczepić. Polecam !!! PS.Dla tych wszystkich co wyżywają się że utrudniony kontakt , byłem osobiście na produkcji i w miejscu gdzie jest zakład brak kompletnie zasięgu telefonii komórkowej !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wojciech.P dnia: 2013-10-24 01:15:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biorę z tej firmy drzwi zagranice. Nigdy nie było problemów zawsze wszystko się zgadza. Widać że się znają na tym co robią. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 2013-09-09 21:16:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Namiary na Firmę Lulek dostaliśmy w Firmie Renpol.Okna ładne i solidne ,to samo mogę napisać o drzwiach.Bardzo ładne i solidne.Polecam jedną i drugą Firmę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: klient Zakopane dnia: 2013-08-22 19:44:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drzwi przepiękne ,szef z którym uzgadniałem zlecenie prac , był również przy montażu.jeśli chodzi o cenę to również bardzo na plus bo drzwi wykonane przez firmę lulek za 2100 zł kosztowały na zakopiance 3200.Dziękuję Panie Tomku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony klient kraków dnia: 2013-07-15 17:03:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Moja współpraca z firmą Lulek przebiegła bardzo pomyślnie. Polecam tą firme.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-10 13:59:17 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją