Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Wojciech Podgórski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 51-677 Wrocław Potebni 8/1
Telefon: 713445402 Kom. 792270039
Adres e-mail: podgorski(małpa)wp-kancelaria.com
Strona internetowa: www.wp-kancelaria.com
NIP:
7491991209
Opis działalności: Kancelaria adwokacka, Słowa kluczowe: sprawy karne, sprawy cywilne, sprawy odszkodowawcze, rozwody, http://wp-kancelaria.com/

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 100% niskie 7x 13x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 2062
Data utworzenia profilu: 2014-09-18 00:37:33
Data ostatniej aktualizacji: 2016-03-23 00:47:08 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Wojciech Podgórski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowo: dla mnie cztery sprawy - dwa akty oskarżenia i dwa razy o zarządzenie kary. Finał pozytywny w każdej ze spraw. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-10 16:50:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam! sprawa rozwodowa przeprowadzona sprawnie, szybko - od zlecenia sprawy do dnia wyroku wszystko funkcjonowało prawidłowo, na rozprawie też nie było żadnych problemów. Alimenty takie, jak zakładaliśmy na początku. A wydawało się, że moja sprawa rozwodowa, ze względu na osobę byłej już małżonki będzie skomplikowana (przede wszystkim jeśli chodzi o władzę rodzicielską i kontakty z dziećmi), ale Adwokat doprowadził do tego, że większość spraw była objęta ugodą zanim mieliśmy termin pierwszej sprawy. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2016-08-04 17:24:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie przeprowadzony rozwód, całkiem spokojnie. Polecam wszystkim w sprawie rozwodowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam M. dnia: 2016-06-13 16:24:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, załatwił przedtermiowe zwolnienie mojemu synowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-23 14:59:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat pomógł nam (mojej rodzinie) i jesteśmy za to ogromnie wdzięczni, dlatego zdecydowałam się na wpis na tym forum. Mój mąż za błędy przeszłości trafił do zakładu karnego, choć nie jest jakimś bandziorem. Pan mecenas w przeciągu tygodnia wyciągnął mojego męża z więzienia i teraz mamy pewność, że już tam nie trafi. To był straszny okres, mamy 7 miesięczną córeczkę i cała ta sytuacja była naprawdę okropna. Teraz wydaje mi się, że mała nawet nie zauważyła, ale przez ten tydzień myślałam cały czas co to będzie jak przez półtora roku rozwijać się będzie bez ojca. Zwłaszcza, że mój mąż pomimo tego, że miał wyrok, nie zasługiwał na więzienie. Tak czy inaczej dziękuję bardzo i serdecznie polecam. Ania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-10 15:56:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna sprawa, konkretnie załatwiona (tzn. uniewinnieniem). Polecam. Pozdrawiam. Adam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2016-03-23 00:44:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chwalę, bo udało mi się dzięki adwokatowi załatwić sprawę z pozytywnym skutkiem, a wcześniej urzędnicy wydali decyzję negatywną i twierdzili, że odwołanie nic nie da. Decyzja dotyczyła dotacji z ARiMR, teraz moja firma przestanie trwać w zawieszeniu. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: C.K. dnia: 2016-02-21 18:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zna się na tym co robi, od razu po rozmowie wiedziałam, że mam do czynienia z fachowcem, wiedział co się w sprawie zdarzyło zanim powiedziałam i przewidywał kolejne ruchy policji. Sprawa dotyczyła mojego syna, został aresztowany ale Mecenas wyciągnął go i odpowiadał z wolnej stopy. Na koniec dostał wyrok z jakiego ja sama jestem zadowolona. Dodam, że zarzuty były poważne, a ostatecznie skończyło się naprawdę dobrze. Bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-07 23:11:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec, dzięki niemu wygrałem sprawę ubezpieczeniową i dostałem odszkodowanie ponad 30k, gdzie na początku nie wypłacono mi ani grosza i nawet kosztów leczenia. A na rozprawie musiałem być tylko raz. Pan Mecenas Podgórski zna się na tym naprawdę dobrze. Zawsze wiedział co zrobi strona przeciwna i zawsze mnie o wszystkim informował. Więcej nie napiszę bo to już tajemnica ;-) Pozdrawiam wszystkich i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-07 11:22:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolony z obsługi przez mecenasa. Z decyzji sądu też. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stan dnia: 2015-05-27 09:02:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: porządny, dobry adwokat. Pomógł mi w ciężkiej sprawie, gdzie byłem zatrzymany i miałem areszt domowy i tutejsza policja (nie mieszkam w Polsce) miała mnie odwieźć do Polski i prawie pracę straciłem i musiał bym w Polsce odsiedzieć 9 miesięcy, a tu rodzina i całe życie, ale przyjaciel polecił mi Pana Mecenasa i Polski sąd zmienił postanowienie i tutejszy też uchylił mi areszt i już teraz nie muszę się o nic martwić. Tak się wszystko dobrze zakończyło. A wydawało się, że przez błędy z młodości teraz wszystko mi się zawali. Dostałem dobrą pomoc prawną i za to dziękuję. Będę polecał zawsze. Mam nadzieję, że sam już nie będę potrzebował, bo stresu cała masa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-23 21:35:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, którego mogę szczerze polecić. Młody, energiczny naprawdę dobry adwokat z Wrocławia. Jeżeli potrzebujesz pomocy w sprawie rozwodu to jest to naprawdę dobry adwokat. Do tego chyba jeden z tańszych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna K dnia: 2015-04-01 15:47:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałem odszkodowanie za ukradziony samochód zgodnie z tym co mi się należało, chociaż pzu odmówiło mi a początku wypłaty odszkodowania, bo dokumenty w samochodzie zostawiłem. A tu się okazało, że to wcale nie były dokumenty. No szczerze - jak słuchałem wyjaśnień zanim zdecydowałem się na usługi Mecenasa to nie wiedziałem jak to dokumenty nie są dokumentami. A jednak. Świetny fachowiec, zdecydowanie polecam Mecenasa Podgórskiego. Kolega mi go polecił i cieszę się z tego. Sam w razie potrzeby będę korzystał z pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł. dnia: 2015-01-07 23:58:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałem taką sprawę, że druga firma zalegała mi z płatnościami, w sumie pieniądze duże. Firma jeszcze szykowała się do upadłości. Mecenas wygrał mi sprawę i zabezpieczył pieniądze na rachunku tamtej firmy, i ze zwrotu podatku. Wygląda na to, że pieniądze odzyskamy, przynajmniej dużą część. Polecam dlatego i dlatego, że konkretny! Działa szybko, co nas chyba uratowało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: partnerts MM dnia: 2014-12-16 17:38:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje uzasadnienie dla oceny pozytywnej to uniewinnienie w sprawie karnej, w której byłem oskarżony. Sprawa trwała 3 lata, ale wszystko dobrze się skończyło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jar dnia: 2014-11-25 16:16:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zdecydowanie polecam. Sprawa rozwodowa przeprowadzona bezboleśnie (jeśli można tak powiedzieć o rozwodzie), alimenty zasądzone przez sąd na dziecko w dokładnie takiej wysokości jaką chciałam. A wszyscy mi mówili, że tyle nie dostanę. Jedynie Mecenas Podgórski twierdził, że ta kwota jest do osiągnięcia i jeszcze dodatkowo w koszty wliczył mi kilka rzeczy, jakich nie brałam pod uwagę. Na sprawę szłam spokojna i pewna że jestem pod właściwą opieką prawną. To duża zasługa Pana Mecenasa. Po wszystkim cieszę się, że to jemu powierzyłam moją sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M-Sz. dnia: 2014-11-12 15:45:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam się z pozytywnymi komentarzami i sam taki dodaję. Mam małą firmę przewozową, Pan Wojciech założył mi spółkę zoo od a do z. Teraz przekształca ją w zoo komandytową. Zależało mi na tym, aby zlecić komuś całość i za bardzo się tym nie zajmować - sam nie mam na to czasu - i tak też jest w tym wypadku. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof S. dnia: 2014-10-28 17:15:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata. Mecenas Podgórski prowadził dla mnie sprawę odszkodowawczą i w sumie dzięki niemu udało mi się wywalczyć od ubezpieczyciela więcej niż się spodziewałam. Po prostu widać, że ma duże doświadczenie w tego typu sprawach, bo dokładnie wiedział na co zwrócić uwagę, jakich świadków powołać i jak przekonać Sąd do tego, że rzeczywiście należy mi się odszkodowanie dużo wyższe niż dawał na początku ubezpieczyciel. Jestem bardzo zadowolona z usług tej Kancelarii http://wp-kancelaria.com/
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2014-10-08 12:22:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O Mecenasie Podgórskim mogę wypowiadać się w samych superlatywach. W mojej sprawie najważniejsze było chyba jednak to, że jest osobą szalenie kreatywną. Problem był dość skomplikowany, ale koncepcja Mecenasa na sprawę jak się okazało była idealna. Zawsze dyspozycyjny, punktualny, chociaż ciągle zabiegany. Sprawa została wygrana, jeszcze co prawda apelacja strony przeciwnej, ale Pan adwokat uspokaja. Zresztą udostępnił mi apelację i rzeczywiście bardzo bym się zdziwiła gdyby coś negatywnego teraz z tego wyszło. Zdecydowanie polecam i dziękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-09-30 13:09:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista. Młody, kreatywny adwokat. Polecam. Sam miałem już wcześniej doświadczenia z innymi kancelariami, więc wiem, co piszę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gal Anonim dnia: 2014-09-18 00:42:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją