Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka. Adwokat, Grzegorz Buba

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 59-300 Lubin Odrodzenia 36/1
Telefon: 768465657
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 90% pozytywna 20x 1x 2x

Jakość usług: 90% wysoka 19x 2x
Terminowość: 89% bez zastrzeżeń 17x 2x
Ceny usług: 81% niskie 9x 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 6929
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2016-03-14 11:14:07 

Opinie o Kancelaria Adwokacka. Adwokat, Grzegorz Buba

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam!!! Byłam kilkukrotnie klientką mecenasa i ani razu się nie zawiodłam. Sprawy prowadzi bez zarzutu. Solidny,obowiązkowy,kompetentny, taktowny i punktualny zarówno w kancelarii jak i na sali rozpraw-odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu . Perfekcyjnie ocenia sytuację, wyłuskując istotne fakty. Profesjonalista w swoim fachu. Według mnie to nietuzinkowy adwokat, którego wsparcie było dla mnie niezbędne i odczuwalne, a dla pana mecenasa naturalne. Fantastyczny, ludzki fachowiec, do którego warto się również zgłosić gdy ma się dylematy np.spadkowe - jeszcze przed dokonaniem jakichkolwiek czynności prawnych żeby uniknąć rozczarowań i nie być mądrym po "szkodzie". Naprawdę zna się na rzeczy! W kwestiach rozliczenia honorarium też bez problemu dogadałam się z panem mecenasem. Osobiście uważam i dla mnie to oczywiste, że jakość zawsze ma swoją cenę:-) Należy o tym pamiętać! :-) Pan Grzegorz Buba to człowiek, który zn się na rzeczy. Dla mnie to No 1 !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina K. dnia: 2016-09-14 19:50:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa wygrana na pierwszej rozprawie- a to wszystko dzięki jednemu człowiekowi- Panu mecenasowi Bubie ! Niezawodny człowiek ! Polecam w sprawach rodzinnych i majątkowych !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra T. dnia: 2016-08-20 13:46:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślałem, że w Lubinie już nie ma dobrych adwokatów , jednak się myliłem. Po wielu próbach szukania w Lubinie jak i Legnicy , znalazłem Pana Grzegorza. Z usług Pana mecenasa korzystam już od ponad 2 lat i obecnie nie zmienił bym go na żadnego innego. Pełen profesjonalizm, człowiek z ogromną wiedzą . Zawsze znajdzie czas dla klienta , porozmawia, wysłucha , służy dobrą radą. Polecam jeżeli komuś zależy na fachowej pomocy .
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbigniew dnia: 2016-08-17 15:04:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem mogę polecic Pana mecenasa w sprawach rozwodowych ! Dzięki jego pomocy udało mi się uzyskać alimenty od byłego męża na córkę i na siebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2016-08-12 14:12:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Buba prowadził moją sprawę o stwierdzenie nabycia spadku . Obecnie prowadzi mi sprawę o zachowek i jestem bardzo zadowolona z jego usług. Działa szybko i sprawnie . Na pewno skorzystałabym jeszcze z jego usług w przyszłości ,bo naprawdę warto :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2016-07-27 16:24:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny adwokat jeżeli chodzi o sprawy rozwodowe i podział majątku. Widać ze człowiek zna się na tym co robi, ale nie ma co się dziwic na rynku jest przez wiele lat . W pełni zaangażowany , na sali rozpraw pełen profesjonalizm i przede wszystkim co najważniejsze zawsze znajdzie czas dla swojego klienta w razie takiej potrzeby. Jak najbardziej polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bartłomiej P.
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-26 13:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Mecenasa polecił mi znajomy, który był jego klientem .W Lubinie , zanim trafiłem do Pana Mecenasa Buby byłem u 5 innym adwokatów i żaden z nich nie udzielił mi tak precyzyjnych odpowiedzi na moje pytania jak on . Bez zastanowienia udzieliłem Panu Mecenasowi pełnomocnictwa w sprawie rozwodowej i nie żałuję! Sprawa mimo tego , że było kilka terminów rozpraw , dzięki Panu Mecenasowi zakończyła się po mojej myśli i co najważniejsze mam uregulowane kontakty z dzieckiem tak jak tego chciałem. Jak najbardziej adwokat godny polecenia w naszym mieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2016-07-07 14:37:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na Pana Mecenasa trafiłam przez przypadek, szukałam adwokata w pobliżu i znalazłam najlepszego w mieście, jak nie na dolnymśląsku. Pan Mecenas udzielił mi wyczerpującej porady na temat rozwodu . Po dwóch tygodniach bez zastanowienia zleciłam Panu Mecenasowi swoją sprawę. Sprawa zakończyła się po mojej myśli już na pierwszej rozprawie ! Polecam wszystkim , którzy szukają najlepszego adwokata w dziedzinie prawa rodzinnego .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna L. dnia: 2016-06-27 14:11:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, zna się na tym co robi. Jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2016-05-24 13:22:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem Bardzo zadowolona z usług Pana Mecenasa Grzegorza Buby. Pan Mecenas prowadził moją sprawę rozwodową. Sprawa zakończyła się sukcesem. Jeden z niewielu adwokatów na dolnym śląsku, a na pewno w Lubinie , który rzetelnie i fachowo podchodzi do zleconych mu spraw. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2016-05-12 07:58:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny , godny zaufania adwokat. Pan mecenas prowadził moją sprawę o podział majątku. Sprawa zakończyła się sukcesem. Obecnie prowadzi moja sprawę alimentacyjną i jestem równie zadowolony jak przedtem ,kiedy był moim pełnomocnikiem w sprawie o podział. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 2016-03-18 15:26:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam usługi Pana Mecenasa. Jest najbardziej doświadczonym i profesjonalnym adwokatem z jakim miałam do czynienia. Sprawnie i z oczekiwanym efektem poprowadził mi sprawę o rozwód.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2016-01-28 15:45:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chociaż nie ma czym się chwalić, to ta kancelaria rozwodziła mnie dwa razy i zawsze obsługa była na wysokim poziomie. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł P dnia: 2015-02-23 17:40:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie potrafi załatwić rozwodu - prosty człowiek sam potrafi zadać lepsze pytania i ocenić sytuację. Tylko kasa i zero klasy i zainteresowania!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: tragedia
Opinia dodana przez: now dnia: 2014-12-30 14:14:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Buba niestety nie wykazał się zbytnim zaangażowaniem jezeli chodzi o moja sprawe, daje wyraznie do zrozuminia ze ma wazniejsze sprawy niz sprawa klienta. Ocena jak najbardziej negatywna.
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: Niska
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-05-06 14:14:29 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Adwokat jak adwokat powiedział co korzystne dla klienta. Nie zarysował faktycznych kosztów, ile mogę stracić, i przez to straciłem więcej niż zyskałem. Może jeżeli chodzi o sprawy o dużych zyskach to wykazuje się, ale w tych mniej zarobkowych to nie walczy o dobro klienta- po prostu nie opłaca mu się!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: ,,
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-07 22:50:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo inteligentny czlowiek i zaangażowany adwokat, skrupulatny - a ja lubie, jak ktoś daje z siebie 100% w swojej pracy. Ja musiałem walczyć o prawo do opieki nad dziećmi, które bezpodstawnie chciała mi odebrac byla żona. Sprawę wygrałem dzięki mecenasowi Bubie dlatego mam o nim bardzo dobre zdanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2014-01-08 12:54:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetentny, adwokat - jeśli chodzi o sprawy rozwodowe to na bazie własnych doświadczeń polecam Grzegorza Bubę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kazim dnia: 2013-12-10 09:30:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług kancelarii Grzegorza Buby korzystałem, kiedy żona chciała pozbawić mnie praw do opieki nad dzieckiem, zupełnie bezpodstawnie z resztą, oskarżając o brak zainteresowania dzieckiem i opieki nad nim, więc potrzebowałem skutecznego adwokata. Z przeprowadzenia sprawy jestem bardzo zadowolony, argumenty wymierzone przeciwko mnie przez byłą żonę pan Buba pozbawial sensu, podając informacje zgodne z prawdą. Naprawdę jestem mu wdzięczny za pomoc i wiem, że w każdej inne sprawie znowu bym się do niego zgłosił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2013-11-20 12:08:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Buba jest ekspertem w dziedzinie prawa, dlatego mogę go śmiało polecić. Reprezentował mnie w sprawie otrzymywania wyższych alimentów na dziecko. Jestem już 2 lata po rozwodzie, o ojciec dziecka do tej pory płacił najniższą dopuszczalna kwotę, choć stać go na więcej. Sprawę wygraliśmy.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2013-10-24 14:48:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria, na której się nie zawiedzie. Adwokaci oblatani w sprawach cywilnych! Wszystkie wnioski piszą na czas, w sądzie bez zarzutu, terminowi. Innymi słowy, znają swoje obowiązki i solidnie je wykonują. Polecam współpracę z Grzegorzem Bubą, na maksa kompetentny. Inni prawnicy, z tego co obiło mi się o uszy, też reprezentują wysoki poziom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomo43 dnia: 2013-08-01 13:13:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat powinien umieć przedstawić rację swojego klienta przed sądem, Grzegorz Buba to potrafi i dlatego jest tak skutecznym adwokatem. Obeznany w przepisach sprawa, z dużym doświadczeniem – to znaczenie ułatwia mu prowadzenie spraw, z którymi zwracają się do niego klienci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julo dnia: 2013-06-24 14:06:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w 100% zadowolona z pomocy pana Grzegorza Buby. Z panem mecenasem można było o wszystkim porozmawiać, na spokojnie wyjaśniał mi wszystkie wątpliwości, poświęcał tyle czasu, ile potrzeba, żeby uzgodnić szczegóły sprawy. Podejście do klienta profesjonalne! I cena za tak nieocenioną dla mnie pomoc też była niewygórowana, zwłaszcza w zestawieniu z tym, co oferują wrocławskie kancelarie. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 2013-05-08 08:26:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją