Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Jolanty Ostrowskiej-Urbańskiej Jolanta Ostrowska-Urbańska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 01-492 Warszawa Kunickiego 45/-
Telefon: 22 666 92 25 Fax: 22 666 92 25
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Kancelaria adwokacka Jolanty Ostrowskiej-Urbańskiej, specjalistki z zakresu prawa rodzinnego i karnego Słowa kluczowe: adwokat, rozwody, prawo rodzinne, prawa karne, obrońca

Ocena: 100% pozytywna 21x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 75% niskie 6x 11x 2x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 10003
Data utworzenia profilu: 2010-08-23 14:34:15
Data ostatniej aktualizacji: 2016-03-07 14:44:40 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Jolanty Ostrowskiej-Urbańskiej Jolanta Ostrowska-Urbańska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas bardzo mi pomogła i wywalczyła odszkodowanie:) Gorąco polecam jej usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jenny dnia: 2015-06-12 13:31:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwód w cuglach, wina byłej żony a alimenty realnej wielkości a nie wyuzdane knowaniami ex, piękna sprawa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-02 11:06:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Załatwiła mi kasę z tytułu nadgodzin roznosząc byłego pracodawcę jego własną bronią, piękny widok :) Trochę arogancka czasami, podobnie Pan Mecenas współpracujący, który był obecny na rozprawach, ale najważniejsze ze skuteczni nad miarę i ugrali co chciałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-28 12:53:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna Mecenas, mówi, co naprawdę myśli, a myśli dużo i mądrze, nie owija w bawełnę i nie prowadzi sprawy tak, aby przypodobać się klientowi, ale ją wygrać, nawet potrafiac opier**** klienta dla jego dobra jak chce postępować po swojemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-04 11:20:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna porada prawna, nie do końca byłam zadowolona na początku, bo porada nie była na moją korzyść, jednakże szybko przekonałam się, że lepsza prawda w twarz zgodna ze stanem prawnym, niż mydlenie oczu. Sprawdziło się w 100 %.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-10 17:05:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko - sprawa rozwodowa - wynik - dzieci przy mnie, mąż z winą i sporymi alimentami na dzieci i na mnie też starczyło. Mecenas trochę sobie policzyła, ale w sumie wolę tak, bo ugrało bardzo dużo, aniżeli miałabym zaplacić mniej i ugrać zero. Czasami nie można było sie dodzwonić, ale zawsze odbierał wtedy pn mecenas aplikant i wszystko załatwiał lub przekazywał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Liszajka dnia: 2012-10-22 11:49:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cos niesamowitego. Mimo wstepnych watpliwosci, piekne zaskoczenie. Doswiadczona Mecenas, ktora zna zycie jak malo kto. Mi prowadzila sprawę o podzial majatku i przeprowadzila ja doskonale. Kancelaria nietypowa, jednakze czuc ducha prawdziwej adwokatury, rzetelnej i madrej, zarówno u Pani Mecenas, jak i wsrod zespołu równie uzdolnionych prawników. Myslałam ze sprawy bedzie g... a tu mi Mecenas taką miłą niepodziankę sprawiła, po prostu super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miłodanio dnia: 2012-10-10 14:50:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja żona znalazła sobie kochanka i nagle opuściła mnie i nasze dzieci. Rozwód stał się koniecznością. Polecam Mecenas bo udało się wssystko sprawie przeprowadzić bez mamienia i zbędnego gadania, a zarazem bez jakichkolwiek ustępstw wobec zdradliwej eksżony, i w dodatku dzieci przy mnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-28 13:30:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duża pomoc w odzyskaniu wierzytelności od nieuczciwego kontrahenta, nie zobaczyłbym tych pieniędzy gdyby nie Pani Ostrowska, polecam, trochę kosztuje, ale zwróciło się kilkukrotnie, pełna opłacalność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: jarooo dnia: 2012-09-13 18:37:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałem mocno poszkodowany w wypadku samochodowym i ubezpieczyciel nie chciał wypłacić mi ubezpieczenia, zasłaniając się jakimiś przepisami i warunkami umowy. W sądzie słabo sobie radziłem dlatego zwróciłem się do p. Ostrowskiej o pomoc. Okazała się ona nieodzowna, ubezpieczyciel najpierw jeszcze w trakcie negocjacji wypłacił część pieniędzy, a następnie resztę wyegzekwowaliśmy na mocy wyroku sądowego. Duży plus dla Pani i Pani zespołu, szczególnie Pani aplikantów, którzy również znakomicie spisywali się na sali sądowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Musialek dnia: 2012-08-28 17:18:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krótko i konkretnie, rozwód załatwiony w trymiga, mąż z pełną winą na którą zasłużył, a ja z dziećmi i alimentami, dzięki Pani Mecenas!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mikusek100 dnia: 2012-08-27 15:30:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie przeprowadzona moja sprawa o stwierdzenie nabycia spadku, pewnie Pani Mecenas stawała już przed trudniejszymi sprawami, ale i tak wszystko poszło bardzo szybko i rzetelnie. Kobieta robi niesamowite wrażenie inteligencją, erudycją i doświadczeniem, nie tylko prawnym, ale też życiowym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-24 21:41:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odzyskała moje pieniądze od kontrahenta tam gdzie inni nie mogli, przy tym bardzo sympatyczna Pani.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-22 19:14:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita specjalistka od spraw rodzinnych, mi pomogła w sprawie alimentacyjnej, choc poprzedni pełnomocnik prawie zawalił mi postępowanie. Nie owija w bawełnę i wali prosto z mostu ale w tym zawodzie o to chyba chodzi, u mnie zdecydowanie pomogło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gniady dnia: 2012-08-22 13:09:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musiałem pilnie przekształcić spółkę cywilną w zoo w związku z rozwojem firmy. Pani Mecenas i jej zespół aplikantów bardzo sprawnie poprowadzili cały proces który zakończył się bez kłopotów. Kancelaria warta współpracy dla przedsiębiorców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łubudu dnia: 2012-08-16 11:46:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny prawnik, prowadziła mój najpierw rozwód z alimentami i winą, a potem podział majątku. Bardzo dobrze poprowadzona sprawa jedna i druga, jestem w pełni zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Burek dnia: 2012-08-09 11:16:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem sprawy sądowe z zakresu prawa gospodarczego i Pani Mecenas wyciągnęła moą firmę z dużych długów. Gdyby nie ona mógłbym zacząc powoli pakować walizki z moim biznesem. Bardzo charyzmatyczna kobieta, niezwykła wiedza i doświadczenie, znakomity zespół współpracujących osób, przyjemność korzystać z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-10 13:23:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam olbrzymi problem w związku z niesłusznym oskarżeniem o kradzież dużej sumy pieniędzy, jednakże dzięki Mecenas, który przekonała wszystkich, w tym oczywiście Sąd, iż jestem niewinna i mówię prawdę. Nie wiem co bym zrobiła bez jej pomocy, nikt mi nie chciał uwierzyć, wszyscy byli przeciwko mnie, a jednak się udało!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anuska dnia: 2012-05-14 20:42:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne poprowadzenie mojej sprawy rozwodowej, o alimenty i opiekę nad dziećmi. Rozwód z wyłącznej winy drugiej strony, alimenty na realnym poziomie i dzieci ze mną. Niesamowita wiedza i doświadczenie. Od początku do końca Pani Mecenas czuwała nad moją sprawą. Gorąco Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Giorgio76 dnia: 2012-05-14 14:18:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo miła pani i dobrze prowadzi sprawy rzetelna
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: rufi dnia: 2011-02-28 20:36:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna i uczciwa w stosunku do klienta, sprawiedliwie dostosowała honorarium do swojego nakładu pracy i zawiłości sprawy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mik71 dnia: 2010-08-23 14:37:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją