Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Michał Kozłowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Zachodniopomorskie, 70-227 Szczecin Kaszubska 34/4
Telefon: 914345152 Kom. 692451312
Adres e-mail: kontakt(małpa)mkozlowski.eu
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 86% pozytywna 13x 2x

Jakość usług: 92% wysoka 13x 1x
Terminowość: 88% bez zastrzeżeń 8x 3x 1x
Ceny usług: 90% niskie 9x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 2191
Data utworzenia profilu: 2016-03-03 09:54:58
Data ostatniej aktualizacji: 2016-03-03 09:54:58 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Michał Kozłowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie przeprowadzona sprawa rozwodowa na moją korzyść. Pismo napisane na czas,fachowe porady,obecność na rozprawie i cena atrakcyjna.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2020-01-07 13:19:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrał moją sprawę z firmą windykacyjną która kupiła dług frankowy od banku,sąd apelacyjny odrzucił ich apelacje,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Irek Szymański dnia: 2019-05-08 13:05:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzyskałem w podziale majątku to co chciałem, wszystkie pisma jakie były wysyłane przez adwokata Kozłowskiego otrzymywałem na maila jako projekty, rozmawialiśmy o nich, stawki jak za dojazd do Wawy bardzo fajne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J.Szmidt dnia: 2019-02-01 16:37:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uratował mi sprawę rozwodową z orzeczeniem o winie żony, dzieci są przy mnie, a w sprawie o podział majątku otrzymałem większą od byłej część, nie musiałem spłacać udziałów swojej firmy ani jej majątku byłej. W trakcie sprawy mecenas był zawsze pod telefonem, a raz jak nie mógł być na sprawie poinformował mnie o tym z dużym wyprzedzeniem i przysłał innego przygotowanego adwokata, korzystałem wcześniej z pomocy dwóch innych prawników i widzę różnice w podejściu stąd ocena doskonała - bardzo dziękuję Stefan
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefan dnia: 2019-01-31 12:21:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził mi sprawę o mienie zabużańskie przed uw i w sądzie, sprawa zakończona wypłatą pieniędzy większych niż się spodziewałam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2018-12-07 13:05:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie nie polecam. Bardzo zly adwokat.Podejmowal bez konsultacji ze mną działania wskutek których stracilam pieniądze.Sprawa przegrana.Lekcewazący stosunek do mojej osoby ,ignoracja i arogancja.Stracony czas i duże pieniądze.
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: srawa cywilna
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2018-12-02 20:06:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: odzyskałem 18000 od mechanika za złą naprawę więc jestem bardzo zadowolony, a swój udział ma w tym adwokat który wytłumaczył mi wsztsko krok po kroku - Tomek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-13 16:14:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona wygrał mi sprawę o podział majątku przeciwko mężowi, otrzymałam 70 %.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanka dnia: 2018-06-19 13:18:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompletne nieporozumienie,brak zaangażowania w sprawie,zbywanie i brak szacunku do klienta.Bardzo slabe pisma,sprawa która powinna być wygrana została w całosci przegrana.Nie polecam
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: sprawa cywilna.
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-16 16:28:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrał sprawę z miastem o bezprawnie naliczony czynsz więc jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2016-11-02 13:34:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrał trudną dla mnie sprawę przeciwko ubezpieczalni i to za darmo Julia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jula dnia: 2016-06-06 10:12:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dowiedziałem się na poradzie wszystkiego, a nawet tego, że nie specjalnie potrzebuję prawnika do prowadzenia sprawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zybi dnia: 2016-05-31 13:05:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa zakończona tak jak powiedział na pierwszym spotkaniu, na wszystkie rozprawy przychodził osobiście, również w kwestiach finansowych o wszystkim mówił i nie zmieniał zdania co do wysokości wynagrodzenia, jakiś dodatkowych kosztów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elzbieta dnia: 2016-05-18 15:53:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrał moją sprawę, odbierał telefony, odpisywał na maile
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-12 16:53:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie owija w bawełnę, mówi co można, a czego się nie da ugrać, nie wywyższa się, miał zawsze czas dla mnie na spotkanie, sprawy zakończyły się po mojej myśli, mogę uczciwie Pana Michała polecić
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2016-03-03 09:58:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją