Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Grupa Drewhome Sp. z o.o. Sp. k.

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa  
Adres: Śląskie, 34-300 Żywiec Komorowskich 29
Telefon: Kom. 570 007 200
Adres e-mail: biuro(małpa)drewhome.pl
Strona internetowa: www.drewhome.com.pl
NIP:
553-252-09-78
Opis działalności: DrewHome jest firmą specjalizującą się w budowie domów szkieletowych. Stosowana przez nas technologia umożliwia szybką budowę komfortowych i ciepłych budynków mieszkalnych. Swoje domy stawiamy w różnych rejonach Polski oraz za granicą. Słowa kluczowe: budownictwo szkieletowe, domy drewniany, szkielet drewniany, domy energooszczędne, budownictwo energooszczędne, dom pod klucz, szybka budowa domu, domy tanie w budowie

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x 1x
Ceny usług: 100% niskie 4x 11x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 2135
Data utworzenia profilu: 2016-03-01 15:58:31
Data ostatniej aktualizacji: 2016-03-01 15:58:31 

Opinie o Grupa Drewhome Sp. z o.o. Sp. k.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z DrewHome to sama przyjemność!:) Wszystkie wątpliwości jakie miałem, zarówno przed podpisaniem umowy jak i w trakcie realizacji projektu, wyjaśniane były rzeczowo wraz z pomocnymi sugestiami ze strony Pana Wojciecha oraz zespołu. Brygady Łukasza i Przemka spisały się na medal. W zaskakująco szybkim czasie wybudowali dom do umówionego etapu. Z pełną świadomością polecam DrewHome osobom marzącym o wybudowaniu domu szkieletowego metodą bezstresową :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2018-06-12 22:24:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie zakończyła się budowa mojego wspaniałego domku. Drewhome to firma ,która zna się na rzeczy. Cała ekipa jest wspaniała. Kontakt z Panem Łukaszem i Panem Przemkiem super. Wszyscy są bardzo pomocni ,służą dobrą radą. Jestem bardzo zadowolona i cieszę się że skorzystałam z usług tej właśnie firmy. Dziękuję wszystkim za to że spełniły się moje marzenia w 3 miesiące.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2018-04-24 16:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy firmę DrewHome budująca nowoczesne domy w konstrukcji szkieletowej. Firma podchodzi do każdego etapu budowy z pełnym profesjonalizmem. Pan Wojciech i Pan Robert doradzają w jaki sposób można zaoszczędzić i w co warto zainwestować. Po próbie szczelności wiemy, że nasz dom posiada parametry zblizone do domu pasywnego - potrzebne będzie minimalne zużycie energi na jego ogrzanie. Firma Drewhome postawiła i wykończyła nasz dom w kilka miesiecy. Mieliśmy kilka zmian w projekcie jak i na etapie budowy gdzie bezproblemowo wszystkie pomysły zostały zrealizowane. Zachęcam wszystkich do współpracy z DrewHome. Firma umożliwia oglądanie swoich realizacji w trakcie budowy, co z pewnością ułatwia podjęcie decyzji jak i pokazuje rzetelność i fachowość swoich podwykonawców. Szczerze z żoną polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2018-04-19 12:57:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą Drewhome. Polecamy ją każdemu, kto chciałby wybudować dom w technologii szkieletowej. Nasz dom powstał szybko i sprawnie. Mogliśmy liczyć na pełen profesjonalizm, doświadczenie, zaangażowanie i świetny kontakt całej ekipy Drewhome. Problemy były szybko rozwiązywane, usterki naprawiane, nasze zmiany w projekcie wprowadzane na bieżąco. Dziękujemy właścicielom Panom Wojtkowi i Robertowi, ekipom na czele z Panem Darkiem, Marcinem i Łukaszem, a także Pani Kasi, Alinie i Oli za ciężką i owocną pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez problemów
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2018-04-06 16:38:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DrewHome jest firmą z którą współpracowało nam się bardzo przyjemnie. Przyszliśmy do nich z własnym projektem, oraz z naszym architektem, który na szkieletach nieco życia spędził w USA - nie było żadnego problemu w realizacji oraz w komunikacji. Nigdy nie podeszli na zasadzie "ja wiem lepiej, i Inwestora nie posłucham" pomimo, że oczywiście jak to na budowie, tematy do dyskusji się pojawiały. DH został wstępnie też sprawdzony przez naszego architekta, który potwierdził, że stawiają domy dobrze. Nie kryją się ze swoimi budowami (jak to niektóre firmy) i z chęcią spotykają się na różnych budowach pokazując kolejne etapy. Mieszkamy w naszym 1,5 roku i muszę przyznać że jest bardzo ok :) Jak wspomniałem, podczas budowy pojawiały się większe czy mniejsze powody do dyskusji, ale zawsze mieliśmy pełne wsparcie od pana Roberta jak i Wojciecha, i chociaż nie zawsze "było im to w smak", to nigdy nie wycofali się z danego słowa - pełne uznanie! Pan Wojciech dba o finanse klienta, i jak pojawił się problem w kwestii wycena/hydraulik, nie dorzucił nam do faktury kilku tysięcy, tylko od razu zadzwonił, z pytaniem "co dalej" - w 2 dni znaleźliśmy rozwiązanie. Pan Robert jak to szef budowy, ma swoje pomysły ale można z nim się dogadać i wykonać dany etap "po swojemu". Ekipa pana Łukasza - pełny szacunek - warunki w jakich stawiali u nas dom, nie były łatwe - wzgórze, odsłonięte, mocne wiatry, luty.... jak ci Panowie to wytrzymali to ja nie wiem :) ale szkielet nie mały postawili momentalnie. Pan Darek - wykończenia - super ekipa, pełna profeska że tak powiem - jak coś gdzieś nie do końca wyszło, to poprawiali natychmiast. W naszej konstrukcji mieliśmy sporo dziwnych pomysłów, ale zawsze było otwarte podejście i otwarta rozmowa - co i jak zrealizować, bez próby uniknięcia trudnych tematów i schowania ich "pod dywan". Jeszcze raz powiem - polecam z całego serca całą ekipę. Wyceny też robią niezłe - u nas na koniec, różnica pomiędzy wyceną a końcowym kosztem wyniosła 100 (sto) złotych - i to na naszą korzyść! :) Pozdrawiam - i w razie pytań zapraszam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: szybko i bez problemu
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-02 21:16:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pora na podsumowanie kolejnego etapu budowy. Jak poprzednio, staranne wykonawstwo, gotowość do realizacji pomysłów inwestora, zgłaszanych czasem w ostatniej chwili. Wyrazy uznania za prace hydrauliczne oraz instalację elektryczną. Miła, kulturalna załoga z majstrem Kubą na czele, dla którego szczególne podziękowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2018-03-25 15:15:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po długiej analizie rynku i konkurencji zdecydowałam się na współpracę z firmą Drewhome i była to zdecydowania najlepsza decyzja, jaką mogłam podjąć. Wiem, że moje wymagania były wysokie, a nieustannie zmieniające się zachcianki i kolejne koncepcje mogły niejednego wyprowadzić z równowagi, a Pan Wojciech wysłuchiwał, doradzał i podchodził do tematu bardzo profesjonalnie. Dzięki firmie Drewhome i jego fachowcom cieszę się najpiękniejszym domem, gdzie nie wygrał kompromis, bo firma chciała wykonać pracę jak najszybciej, tylko rzetelne spełnianie wymagań (i marzeń) klienta. Polecam każdemu, kto szuka firmy rzetelnej, profesjonalnej. Szukałam w głowie minusów współpracy, bo przecież powinny one się pojawić, ale uwierzcie, ich nie ma. Domem cieszę się już jakiś czas i to moja oaza, która zachwyca nie tylko mnie każdego dnia, ale i moich bliskich.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Pani Patrycja dnia: 2018-03-08 07:54:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wielką przyjemnością mogę polecić firmę DrewHome do budowy domu w technologii szkieletowej. Pełne zrozumienie w przygotowaniach do budowy jak i podczas jej przebiegu. Wielkie uznanie dla ekipy ciesielskiej Pana Lukasza, ktorzy w ciagu 2 tygodni postawili cala konstrukcję budynku z niebywałą dokładnością. Kolejne ekipy również wykazaly pelen profesjonalizm. Pan Robert regularnie kontrolowal postep prac i ich przebieg a Biuro szybko reagowalo na nasze uwagi i ewentualne zmiany. W domu dopiero się "instalujemy" ale juz wiemy ze wybor DrewHome na wykonwace to dobry wybór. Mamy nadzieję ze to samo bedziemy mogli powiedzieć za kilka lat :) Dziękujemy wszystkim pracownikom i właścicielom za współpracę. TM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-07 15:59:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: prawdziwi fachowcy, wszyscy bardzo pomocni, zaangażowani, przygotowani, terminowi, uczciwi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K.G. dnia: 2018-01-27 06:21:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DrewHome Firma wykonująca Domy szkieletowe jest moim zdaniem najlepsza firma na rynku w Polsce. Szefowie jak i pracownicy biurowi są bardzo pomocni i kontaktowi z klientem w załatwieniu Planów budowy jak i pozwoleń budowy również bardzo pozytywnie są wstanie polecić finansistę do spraw kredytowych. Wykonywanie budowy ekspresowo dokładność i nowoczesność jak najbardziej z najwyższej półki. Polecam jak najbardziej tą firmę bo inne firmy są nie rzetelne i nie jasne w przedstawianiu oferty. DrewHome polecam znajomym jak i innym osobą które budują domy w takim stylu moim zdaniem najbardziej ekologiczne i ekonomiczne domy bardzo ciepłe i szybkie wykonanie domu w 3 miesiące nigdy bym nie zamienił takiego domu na murowany polecam jeszcze raz Adam Czyż pozdrawiam Firme DrewHome i właścicieli Pana Wojtka i Pana Roberta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Czyż dnia: 2018-01-17 16:07:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma stawiała dla mnie konstrukcję drewnianą. Przyjechali zgodnie z harmonogramem i zakończyli dokładnie w czasie. Przeróbki i zmiany, który pojawiły się po drodze wprowadzano na bieżąco, bez żadnego problemu - łączenie ze zmianą konstrukcji dachu. Świetni fachowcy, którzy nie tylko dobrze wykonali swoją robotę, ale zgłaszali własne uwagi i robili np. dodatkowe wzmocnienia, które ich zdaniem były niezbędne. Jestem bardzo zadowolony i życzyłbym sobie, że wszystkie firmy, z którymi współpracowałem były tak rzetelne i fachowe. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Nie było żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2017-07-24 09:16:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam firmę DrewHome. Fachowa obsługa, pełen profesjonalizm, pomoc na każdym etapie inwestycji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Szybko i bezproblemowo.
Opinia dodana przez: Beata H. dnia: 2017-07-20 09:06:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko,sprawnie i solidnie. Bardzo polecamy budowac z DrewHome.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa Jesionowska dnia: 2017-07-19 13:33:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem wykonanie domu budowanego techniką szkieletową firmie DrewHome i jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony. Mogę powiedzieć tyle: wysoki poziom wykonania prac jak również fachowe doradctwo i najlepsze rozwiazania to cechy którymi charakteryzuje się firma DrewHome. Mieszkam na stałe 400 km od miejsca w którym rozpocząłem budowę i moja znajomość zagadnień związanych z budowlanką była ograniczona - właściciele firmy służyli mi poradą od pierwszego kontaktu. Na bieżąco informowano mnie o postepach prac na różnych etapach (również poprzez dokumentacje fotograficzną). Co do jakości wykonania - nie mam żadych zastrzeżeń, perfekt. Obdarzyłem firmę panów: Roberta i Wojciecha pełnym zaufaniem i nie zawiodłem się. Z pełną odpowiedzialnością polecam firmę DrewHome
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2017-07-19 11:33:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Budowałem z tą firmą swój dom ponad 2 lata temu. Dom użytkuję już 2 sezony grzewcze. Nikt nie chce nam wierzyć, jak niewiele płacimy za ogrzewanie, bo jest to ok 1/3 energii potrzebnej do ogrzania domu murowanego. Współpraca z DrewHome układała się dość dobrze, choć już wtedy miałem wrażenie, że właściciele firmy maja za dużo pracy, co skutkowało niewielkimi opóźnieniami. Były 2 poprawki związane z pęknięciami płyt po zimie, naprawę wykonano po o 3 tygodniach od zgłoszenia. Ogólnie jestem zadowolony. Drugi raz również budowałbym dom z panem Robertem i z panem Wojtkiem. Pozdrawiam..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: wszystko ok
Opinia dodana przez: LechS dnia: 2017-07-17 21:13:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mistrzostwo Świata w najlepszym wydaniu. Ceny przeciętne, za to jakość pracy i materiałów - górna półka. Stosunek cena/jakość najlepszy na rynku. Każda z brygad - to klasa sama dla siebie a jakość wykonania i kultura pracy - książkowa. Klient nigdy nie jest pozostawiony sam sobie i zawsze dostaje komplet informacji... Wyszła mi z tego laurka - ale cóż, skoro taka jest prawda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: RudiRJ dnia: 2017-07-12 14:00:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma profesjonalna, kompetentna. Jakosc swiadczonych uslug na najwyzszym poziomie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Terminowa
Opinia dodana przez: Marta Iwanczak dnia: 2017-07-11 00:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po podjęciu decyzji o budowie domu przez firmę DREWHOME byłam pełna obaw, ponieważ budowa odbywała się "zdalnie", 100 km od miejsca zamieszkania. Jednak profesjonalizm budujących i komunikatywność, a zwłaszcza pomoc pana Wojtka i Roberta w podejmowaniu decyzji technicznych sprawiły że moja inwestycja powstała szybko, bez problemów i mój dom jest dokładnie taki, jaki sobie wymarzyłam. Chciałabym też bardzo docenić mojego majstra na budowie, pana Marcina, takich ludzi wśród budowlańców trudno spotkać. Mogę całkowicie szczerze polecić firmę DREWHOME dla klientów chcących szybko i solidnie wybudować dom szkieletowy - moja budowa była dla mnie bardzo pozytywnym doświadczeniem Pozdrawiam wszystkich pracowników
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2016-11-23 08:50:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją