Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

BIURO Uslug Detektywistycznych no secrets Grzegorz Zemke

Zawód: detektywistyczne agencje, ochrona osób i mienia Detektyw 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Kopernika 21
Telefon: +48530210878 Kom. 530210878 Fax: +48530210878
Adres e-mail: kontakt(małpa)detektyw-torun.pl
Strona internetowa: www.detektyw-torun. pl
NIP:
8931150674
Opis działalności: Uslug detektywistyczne Słowa kluczowe: detektyw Toruń,wykrywanie podsłuchów,zbieranie dowodów zdrady,prywatny detektyw Toruń, BIURO Uslug detektywistycznych

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 2x 7x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2645
Data utworzenia profilu: 11.05.2015 01:39:06
Data ostatniej aktualizacji: 24.02.2016 21:43:49 

Opinie o BIURO Uslug Detektywistycznych no secrets Grzegorz Zemke

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam.świetnie wykonana praca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 30.11.2016 16:43:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam No secrets.Wynająłem Go aby sprawdził mi dom. Jego poprzednik,podobno fachowiec najwyższej jakości i elektronik z krwi i kości spartolił robotę. P.Grzegorz wywiązał się z pracy doskonale. I to za połowę tej ceny,którą wziął nieuczciwy konkurent. Polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji.
Opinia dodana przez: Jan dnia: 29.02.2016 18:59:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec.Rekomenduję Biuro Usług Detektywistycznych jako bardzo dobrego partnera biznesowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: Jegger dnia: 03.10.2015 13:33:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podziwiam za profesjonalizm...płacę i wymagam ale to w jaki sposób zostało wykonane zlecenie nie pozostawia żadnych złudzeń.Mogę tylko polecić i potwierdzić opinie.Dawno nie pracowała z tak wysoce wykwalifikowanym człowiekiem.....POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie
Opinia dodana przez: Jasia dnia: 29.07.2015 21:28:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Rzetelnie i terminowo.Podjęcie beznadziejnego zlecenia za nie wygórowaną cenę. Życzę sukcesów i oby jak najmniej tak ciężkich zleceń jak moje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 05.07.2015 21:28:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cena dość wysoka ale i wymagania miałam duże. Doskonale i profesjonalnie czyli tak,jak chciałam. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 13.06.2015 12:20:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich. Opinia o no secrets nie może być inna jak...OGROMNY POZYTYW....MOŻE I NIE TANIO ALE BAAARDZO SKUTECZNIE I PROFESJONALNIE...POLECAM CHOCIAŻ Z TAKIM PROFESJONALIZMEM MYŚLĘ,ŻE NIE TRZEBA DUŻO POLECAĆ TYLKO KORZYSTAĆ Z USŁUG PANA GRZEGORZA...Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Wdzięczny dnia: 30.05.2015 12:06:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wykonane zlecenie. Cena moze nie mala ale w sumie koszt wynajecia detektywa nigdzie nie jest niska. Ale oplacalo sie. Polecam z czystym sumieniem i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie
Opinia dodana przez: anonimowa dnia: 15.05.2015 02:14:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko,rzetelnie I w miare tanio. Polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie mialem
Opinia dodana przez: juz wolny czlowiek dnia: 11.05.2015 01:40:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją