Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria adwokacka Bartłomiej Frankowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-315 Warszawa ul.Zajęcza 15
Telefon: Kom. 601-631-072
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: adwokat Słowa kluczowe: prawo karne, cywilne rozwody kontakty z dziećmi prawo gospodarcze

Ocena: 100% pozytywna 26x

Jakość usług: 100% wysoka 25x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 26x
Ceny usług: 100% niskie 15x 11x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 2455
Data utworzenia profilu: 2015-08-25 20:43:53
Data ostatniej aktualizacji: 2016-02-24 09:35:00 

Opinie o Kancelaria adwokacka Bartłomiej Frankowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadzwonimy. Sumienny człowiek. Widać ze ma wiedzę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-25 11:23:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły i sympatyczna Pan Mecenas. Do obowiązków podchodzi konkretnie. Godny polecenia, dla tych, którzy potrzebują pomocy adwokata. W 100% jestem zadowolony z jego pracy .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 2018-09-17 20:18:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: skuteczny adwokat , mozna sie z nim super dogadac
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2018-07-16 18:36:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, wygrana sprawa mówi sama za siebie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-08 10:27:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo porządny człowiek... dobrze nam się współpracuje... troche zajety ale pozytywnie zakręcony...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: rysiek dnia: 2018-02-07 12:08:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny skuteczy adwokat, przy tym super człowiek. Myślę,że wspólnie nam się uda szcześliwe zakończyć sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-08 21:39:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzeczowy i sympatyczny adwokat. Konkrety i sprawnie działa, mówi jak jest. Widać, że ma bardzo duża wiedzę i wie co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2017-10-03 17:29:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły i cierpliwy adwokat, zawsze znalazł dla mnie chwilę czasu czy przez telefon czy osobiście, odpowiada na pytania po koleji. sprawa układa się dobrze, myśle że uda się ją przeprowadzić do końca pozytywnie dla mnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: łukasz dnia: 2017-08-06 10:17:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny adwokat, ma gadane, nieustępliwy, ma wiedzę z miejsca sypie paragrafami, cieszę się, że do niego trafiłem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2017-07-12 16:26:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Człowiek o złotym sercu i cierpliwości, warto go posłuchać, dobrze mi poradził. Koniec końców wyszło tak jak mówił od początku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jacek dnia: 2017-05-27 13:16:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dyspozycyjny o wysokim poziomie wiedzy oraz kultury, pomógł mi bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: karol dnia: 2017-05-09 18:11:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas, bardzo pomocny widać duże doświadczenie, zdecydowanie, bardzo uprzejmy dla mnie i wszytko wytłumaczy cierpliwie, dla sądu i stron grzeczny aczkowiek nieustępliwy. Wszytkiego dopilnował
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonimowo dnia: 2017-03-22 14:27:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartłomiej Frankowski udzielił mi bardzo dobrej informacji i z tego jestem bardzo zadowolony, bo wcześniej od żadnej osoby tychże informacji nie mogłem dostać. Naprawdę warto z tego skorzystać i pobrać wiadomość od tego prawnika. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2017-03-06 09:48:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wspaniały karnista, cierpliwie wszytko tłumaczy, planuje długofazową obronę po czym wciela ją w życie krok po kroku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 2017-02-09 16:17:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata, prowadził mój rozwód, uzyskałam to co chciałam: kantakty, alimety czy winę męża. Bardzo skuteczny Pan Meceans przy tym niezmiernie miły człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2016-10-02 19:29:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas dokonale orietuje się w sprawach gospodarczych przy tym ma doświadczenie procesowe, co nie zawsze idzie w parze u innych adwokatów czy radców. Jest przygotowany na rózne sytacje w procesie, dzięki czemu udało mi wygrać od przeciwnika 50 tysiecy, mimo, że wcześniej odmówił wypłaty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2016-09-06 18:11:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadwolona, profesjonalna porada, fachowa wiedza, działą bardzo szybko. Konkretny człowiek.Zawsze znajdzie dla mnie czas. Pomógł mojemu mężowi, kiedy go zatrzymano, mąż wyszedł bardzo szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2016-08-26 09:33:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam włascwie przez przypadek, koleżanka mi poleciła mecenasa, ponieeważ prowadził jej sprawę. Pan Bartłomiej pomógł mi ze wszytkim, alimenty kontakty wszytko udało się uregulować z sukcesem dla mnie. nJestem naprawdę zadowolona. Były mąz przestał śmieć mi się w twarz. Wszytko jest tak jak chciałam. Przy tym Mecenas to bardzo ciepły i wyrozumiały człowiek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kinga dnia: 2016-07-12 10:24:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas prowadził mój rozwód. Jestem bardzo zadowolona, sprawa zakończyła się pełnym sukcesem! Do tego miałam oparcie psychiczne w tym ciężkim dla mnie czasie. Zawsze mogłam zadzwonić poradzić się. Pan Mecenas jest barzo elastyczny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika dnia: 2016-04-15 08:28:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas ma duże doświadczenie sądowe. Potrafi przewidzieć co się będzie działo w sprawie co najmniej na jeden krok naprzód. Nigdy nie obiecuje na wyrost, jest wręcz ostrożny. Można spokojnie mu zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-04-01 19:50:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas pomógł mojemu synowi kiedy zatrzymano mu prawo jazdy. Był na wszystkich przesłuchaniach. Zawsze mogłam liczyć na szybka poradę przez telefon. Polecam i to bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2016-03-17 13:27:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja byłam po poradę prawną w sprawie karnej i muszę przyznać, że adwoakt ma rewelacyjne podejście do klienta. Bardzo długo i cierpliwie tłumaczył mi wszytkie wątpliwości na spotkaniu, później cierpliwie odpowiadał na moje wątpliwości telefonicznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karol dnia: 2016-03-09 12:27:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas super człowiek, kompetentny, super mówca. Bardzo mi pomógł w mojej sprawie rodzinnej. Zawsze celnie i merytorczynie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2016-02-16 19:49:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny adwokat. Prowadził moj rozwod. Uzyskałem to co chciałem. Mecenas walczył o mbie jak lew w sadzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-11-29 13:18:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas przeprowadza mój rozwód. W wielu kwestiach potrafił przewidzieć co się stanie w sprawie i odpowiednio mogłismy siędo tego przygotować. Mimo, że mój rozwód z żoną jest burzliwy i trudy to mam poczucie pełnego wsparcia i profesonalizmu.mimo nawału spraw zawsze potrafi wygospodarować dla mnie czas. gdy nie odbiera jak jest na rozprawie zawsze oddzwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: michał dnia: 2015-09-07 21:29:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pomocny i ematyczny, wszytko profesjonalnie. Doskonaly specljalista z prawa karnego, bardzo mi pomogł, zaletą jest, iz to były sedzia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anna dnia: 2015-08-25 20:46:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją