Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

FHU Artur Like

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp.  
Adres: Małopolskie, Niepołomice Targowa 4
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: okna pcv Słowa kluczowe: okna pcv, drzwi, stolarka

Ocena: 57% pozytywna 8x 6x

Jakość usług: 57% wysoka 8x 6x
Terminowość: 58% bez zastrzeżeń 7x 2x 5x
Ceny usług: 83% niskie 5x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 2934
Data utworzenia profilu: 29.06.2014 21:14:45
Data ostatniej aktualizacji: 23.02.2016 09:59:05 

Opinie o FHU Artur Like

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: obiecuje i nie dotrzymuje słowa,zwodził nas 4 miesiące, drzwi kompletna porażka.. wszystko się rozlatuje, futryny nieszczelnie zamontowane, widoczne otarcia i pęknięcia, prosiliśmy o poprawę nie doczekaliśmy się, Pan Like umawia się z klientem po czym się wystawia i wyłącza telefon, nie polecamy tej firmy.. pieniądze wyrzucone w błoto.. zero jakich kolwiek kompetencji..
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 08.08.2020 11:17:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Źle zamätowane drzwi,są nie szczelne. Na dole przy uszczelkach dziury. Prög krzywo zamatowany przez co są prześwity na zewnątrz.Wykończenie dramat. Nie mogę doprosić się o poprawienie. Obiecują że przyjdą i nie przychodzą.Nie polecam tej firmy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 12.01.2020 07:33:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kliny w drzwiach, oknie, dziury w ich obrębie, wystająca pianka w obrębie okna, parapet wciśnięty do środka tak, że kwiaty stoją na krawędzi, niewyszlifowane przestrzenie tzw. Górki, a powierzchnie powinny być gładkie jak pupa niemowlaka, a nie szorstkie, a wręcz postrzępione. Opaski od drzwi przyklejone na byle jak(klej jest tylko w dwóch miejscach, a reszta to puste miejsca). Terminowość bardzo słaba, tak jak jako§ć wykonania. Czekaliśmy tydzień i nie takich efektów oczekiwaliśmy. Dom wyglądał lepiej przed remontem niż po nim. Wszystko było na naszej głowie bo fachowcy cały czas robili sobie przerwy. I tak tydzień zleciał o niczym. Gdybyśmy wiedzieli to nigdy byśmy tu nic nie zamówili.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Myślę że tak. Mamy dowody pracy fachowców i mamy nadzieję, że wygramy, bo za tyle pieniędzy to powinno być elegancko.
Opinia dodana przez: dnia: 18.06.2019 13:01:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nieterminowy, niesłowny, brak fachowości. Prawnicy montujący okna pod wpływem alkoholu - bełkocą.Lekceważą klientów. Smotruchy. Właściciel lekceważy klientów. Śmiało można powiedzieć - jaki pan taki kram. W biurze bałagan i brud. Pozytywne opinie pisane przez właściciela. Omijajcie z daleka Firmę FHU Artur Like.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: rozczarowany dnia: 21.09.2017 20:36:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Artur to miły człowiek i profesjonalista. Montaż przebiegł czysto i bez komplikacji, wszystko zgodnie z ustaleniami. Polecam tego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MGrzata dnia: 29.07.2017 13:12:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam . Pan Like jest osobą nie kompetentną, nie znającą się na włąsnej pracy. Nie potrafi rozmawiać z ludzmi i ignoruje klienta (nie odbiera telefonu zerowy kontakt , trzeba jeżdzic do niego specjalnie by się umówić ). Pani w siedzibie w Niepołomicach opryskliwa, nie pomocna. Wykonanie montażu drzwi dramatyczne. Wszystko się rozchodzi skrzypi , trzeszczy ,drzwi się samoczynnie zamykają bądz przycinają nie chcą otworzyć. Nie terminowe wykonanie a teraz od pół roku nie podjęta interwencja w kwestii reklamacji. Zapłatę za drzwi zarządał zaraz po dostarczeniu ich do mnie , żałuje , że nie zostawiłam jakiejś kwoty do wypłaty po montażu. Proszę samodzielnie ocenić czy Pan Like jest wartym uwagi fachowcem.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie została załatwiona od pół roku
Opinia dodana przez: Nigdy więcej dnia: 22.02.2017 11:39:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krętacz jeśli pojawia się jakiś problem nie odbiera telefonu nie odpowiada na maile. Szczerze szkoda nerwów - był tańszy o 2 tys. Do dzisiaj żałuję że nie dopłaciłem innemu monterowi. Wszystko się rusza (okna) producent nie chce naprawiać na gwarancji bo twierdzi że zostały okna żle zamontowane a Like złotousty nie odbiera telefonu. OMIJAJCIE GO DALEKIM ŁUKIEM
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Żenująca - po otrzymaniu kasy brak kontaktu
Opinia dodana przez: Oszukany dnia: 22.02.2016 20:07:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma super. W porównaniu z poprzednią 'firmą' - niebo a ziemia. Polecam gorąco. Idealny balans między ceną a jakością - o co w naszym kraju raczej ciężko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 02.04.2015 23:18:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż szybki i czysty, okna tanie i solidne - polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: PP dnia: 02.04.2015 23:08:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super! Polecam! Kupiłem u Pana Like okna, rolety i moskitiery! Wszystko zainstalowane szybko i czysto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Drzewo dnia: 02.04.2015 22:54:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna firma, montaż bez zastrzeżeń i konkurencyjne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 04.01.2015 19:45:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i fachowa obsługa, wszystko na czas i bez zastrzeżeń, jesteśmy zadowoleni z montażu. Pozdrowienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 29.10.2014 11:59:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług, montaż szybki i czysty oraz niskie ceny. Fachowiec godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 27.10.2014 19:52:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Transakcja i montaż przebiegły bez zastrzeżeń. Sprzedawca stolarki godnej polecenia! Fachowa obsługa i doradztwo. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 27.10.2014 19:39:45 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją