Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pogotowie elektryczne 24 h ELEKTRO-MON Michał Lewandowski

Zawód: elektroinstalacyjne usługi Elektryk 
Adres: Łódzkie, 91-408 ŁÓDŹ Łódź Pomorska 44
Telefon: Kom. 519-633-176
Adres e-mail: elektro-mon(małpa)wp.pl
Strona internetowa: ELEKTRO-MON.pl.tl
NIP:
729-233-28-46
Opis działalności: usługi elektryczne 24h,instalacje elektryczne,pogotowie elektryczne 24h Słowa kluczowe: prąd,elektryka,usterki elektryczne,awaria elektryczna,światło,pogotowie elektryczne 24h,elektryk 24h

Ocena: 100% pozytywna 21x

Jakość usług: 100% wysoka 21x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 16x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 2580
Data utworzenia profilu: 2014-08-15 14:58:23
Data ostatniej aktualizacji: 2016-02-17 14:27:46 

Opinie o Pogotowie elektryczne 24 h ELEKTRO-MON Michał Lewandowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super kompetentni ludzie,z awarią uwinęli się w ułamku sekundy...Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2017-06-05 20:15:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna awaria wysiadło wszystko. Wykonałam jeden telefon a chłopaki przyjechali.Fachowo i sprawnie usunęli awarie.Polecam tą firmę wszystkim bo zawsze mogę na niej polegać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji:
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2017-03-01 00:11:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak prądu zimą gdy ogrzewanie jest elektryczne, masakra. Po telefonie chłopaki przyjechali po 20min. Trochę się namęczyli, bo to stara kamienica, ale jak stwierdzili "wszystko jest do zrobienia". Dostałem nawet darmową lekcje jak założyć oświetlenie schodowe i propozycje przerobienia starej instalacji na nową za śmieszne pieniądze. Sympatyczne chłopaki, dużo nie biorą, a zrobili sporo i pożądanie. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz z famuł dnia: 2016-12-06 20:43:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby tak działali inni fachowcy to program Usterka przestałby istnieć. NIC dodać nic ująć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz Majewski dnia: 2016-07-28 20:28:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Michał przyjechał do mnie w niedzielę do awarii.Awaria usunięta bez problemów, po rozmowie z Panem Michałem mogę iść na studia z elektryki (ha ha...),wszystko dokładnie wytłumaczył... Serdecznie pozdrawiam Pana Michała.A wszystkim którym się przytrafi awaria prądu,gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony klient Mariusz dnia: 2016-04-22 07:56:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO POLECAM.ŚWIETNY KONTAKT, SOLIDNA PRACA, DOBRA CENA, BARDZO SZYBKI DOJAZD.Po przyjeździe w nocy z pracy okazało się, że nie ma prądu w mieszkaniu. Pan przyjechał do nas w nocy w 20 min i szybko usunął awarię. SUPER FACHOWIEC!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Kaźmierczak dnia: 2016-03-06 13:15:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny,dokładny,przemiły fachowiec. Usterka usunięta w mig za bardzo rozsądną cenę. Polecam tą firmę z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Morwińska dnia: 2016-02-23 00:23:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyłączam się do przedmówców.Po wielu telefonach do różnych firm w tej branży, nikt nie chciał podjąć drobnego zlecenia.P.Michał,stwierdził,że żadną pracą nie gardzi i podjął się wykonania zlecenia.Miałem jeszcze inne prace do wykonania które wykonał,aż miło było zapłacić, za solidną pracę.Nie żałuję.Cieszę się,że poznałem takiego człowieka. Napewno pozostaniemy w kontakcie.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek Z. dnia: 2016-02-08 09:04:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Facet zna się na swoim fachu. Doskonale wie co robi i mówi.Polecam każdemu, aby w razie potrzeby trafił na tego człowieka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Z. dnia: 2016-01-25 12:19:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec,punktualny,solidny,szybka reakcja na zlecenie.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominik dnia: 2016-01-04 20:51:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Milo, sprawnie, punktualnie. Bardzo dobry kontakt - Pan objasnia duzo szczegolow, pyta w przypadku watpliwosci, dzwoni by potwierdzic wizyty... Oby wiecej takich profesjonalistow :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: PG dnia: 2015-12-05 22:07:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takich ludzi ze świecą można szukać.Człowiek zna się na swoim fachu!!!Pracę wykonuje ze szajcarską precyzją,wie o czym mówi,tłumacząc wykonywane czynności.Naprawdę, firma godna polecenia. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jestem przekonany, że nie będzie.
Opinia dodana przez: Tomasz Farlich dnia: 2015-12-04 00:53:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM BARDZO.ŚWIETNY KONTAKT, SOLIDNA PRACA, DOBRA CENA. SUPER FACHOWIEC!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KOPER dnia: 2015-11-27 20:52:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba najlepszy fachowiec w naszym mieście.Polecam wszyskim, którzy znajdą się w potrzebie skorzystania z usług elektryka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-25 00:11:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły, rzetelny i pracowity Pan Michał wykonał u mnie elektryke i wiele różnych rzeczy.Bardzo szybko wykonał swoją pracę.Jest bardzo miłym, spokojnym i bardzo dokładnym człowiekiem. Zawsze punktualny. Zawsze informuje o wszystkim przed. Robiąc.pierwszy raz remont nie mogłam trafić lepiej. Bardzo kontaktowy i słowny. Już nadmiemilam, że jeszcze się zgłosze do Pana Michała we wrześniu / październiku ;) Ciesze się, że mogłam poznać takiego człowieka, istną złotą rączkę. Pozdrawiam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Mam nadzieje ze nie będzie ;)
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2015-05-25 14:42:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała u mnie całkowitą wymianę instalacji.Pracę wykonano bardzo czysto,bez większego bałaganu.Było kilka zmian w trakcie,lecz po fachowej ekspertyzie,nie było żadnego problemu.Bez uronienia kropli łzy wypłaciłem należność.Po całkowitym remoncie,firma przyjechała na tzw.biały montaż,praca wykonana PERFEKT !!!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Pozytywna
Opinia dodana przez: W pełni zadowoleni klienci dnia: 2015-02-02 15:33:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam wszystkim firmę Elektro-Mon.Naprawa awarii wykonana w tym samym dniu co zgłoszenie telefoniczne, fachowiec rzetelny i sympatyczny,a cena za usługę naprawdę niewygórowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-29 22:09:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zadzwoniłam do P Michala w niedlugim czasie pojawil sie u mnie awria byla powazna, sumiennie wykonal cala prace w bardzo precyzyjny sposób bardzo dokladnie wiec polecam uslugi tej ze firmy Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2015-01-02 12:46:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P.Michał Lewandowski to bardzo dobry fachowiec.Mogę się wypowiedzieć w samych superlatywach.Szybko zdiagnozował problem jaki powstał u nas.Umówiliśmy od razu szybki termin naprawy usterki.Punktualny,solidny,uczciwy i rzetelnie wykonał swoją pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-07 16:08:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadzwoniłem do firmy o godz.02,20 w nocy.Głosem trochę zaspanym,ale bardzo przyjemnym odebrał właściciel.Po krótkim opisie awarii,usłyszałem ożywienie w głosie i deklarację przyjazdu do 30min.I faktycznie po 20min. zadzwonił domofon.Wszedł właściciel,od razu zabrał się do pracy.Awaria była dosyć poważna,ale to Go nie zraziło.Po bardzo krótkim czasie awaria została usunięta.Naszykowałem się na wysoki rachunek,i tu kolejne zaskoczenie.Pozytywne.Polecam,polecam,polecam.Już wiem gdzie dzwonić w razie problemu z prądem.Wszystkim znajomym już poleciłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Warkoczyńki dnia: 2014-09-12 11:19:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma z klasą.Prace wykonują sumiennie,terminowo,fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 2014-08-15 15:00:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją