Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria adwokacka Lilianna Skiba

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 05-092 Łomianki / Warszawa Łomianki Warszawska 81h
Telefon: Kom. 509 119 178
Adres e-mail: lilianna.skiba(małpa)adwokat.pl
Strona internetowa: www.adwokat-skiba.pl
Opis działalności: Kancelaria prowadzi kompleksową obsługę prawną podmiotów gospodarczych oraz osób fizycznych. Słowa kluczowe: Specjalizacje: prawo pracy i ubezpieczeń społecznych, prawo rodzinne, prawo cywilne, odszkodowania.

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 1x 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 723
Data utworzenia profilu: 2016-02-15 22:27:18
Data ostatniej aktualizacji: 2016-02-15 22:27:18 

Opinie o Kancelaria adwokacka Lilianna Skiba

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adw. Skiba jest moim pełnomocnikiem w sprawie pracowniczej. W sądzie nie daje sobie w kaszę dmuchać i broni mnie jak lew przed moim pracodawcą. Z takim adwokatem człowiek czuje się bezpiecznie, szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2018-02-07 14:15:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Skiba jest super specjalistą w sprawach rodzinnych. Prowadziła moją sprawę o rozwód z alimentami na mnie i dzieci. Świetnie poradziła sobie z całą sprawą, poskromiła w sądzie mojego męża, który do łatwych ludzi nie należy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2017-11-07 14:05:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat jest naprawdę godna polecenia. Dzięki jej ogromnemu zaangażowaniu i doświadczeniu moja sprawa zakończyła się korzystnym dla mnie orzeczeniem sądu. Jestem ogromnie wdzięczna i wszystkim będę polecać Panią Liliannę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2017-10-23 14:38:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Skiba prowadziła moją trudną sprawę rozwodową i wygrała dla mnie najlepsze warunki. Dziękuję Pani Mecenas za zaangażowanie i podejście ze zrozumiem!! Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika P. dnia: 2017-08-21 21:34:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam mecenas Skibę. Prowadziła mi skutecznie sprawę rodzinną. Jest miła i cierpliwa dla klienta a równocześnie jest waleczna w sądzie. Świetny prawnik !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łucja dnia: 2017-07-07 13:58:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat udzieliła mi zrozumiałej i fachowej porady. Poświęciła mi tyle czasu ile wymagało dokładne omówienie problemu z którym przyszedłem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2017-07-04 21:04:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją