Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

A-GEO Biuro Geodezji

Zawód: Geodeta 
Adres: Śląskie, 40-861 Katowice Skrzeka 2a/5
Telefon: Kom. 512431976
Adres e-mail: a.geo(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.A-GEO.pl
Opis działalności: Biuro Geodezji i Kartografii Słowa kluczowe: Geodezja Geodeta mapy podziały tyczenia Katowice Śląsk geodeci

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1766
Data utworzenia profilu: 06.08.2013 13:26:41
Data ostatniej aktualizacji: 12.02.2016 16:04:19 

Opinie o A-GEO Biuro Geodezji

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mapki zrobione bardzo szybko, kamienie odnalezione, wszystko załatwiane u mnie, a cena jak wszędzie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 03.02.2017 11:59:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZybko, sprawnie, nie miałem problemów z odbiorem domu w przeciwieństwie mojego sąsiada.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kacper dnia: 29.08.2016 13:06:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe podejście co lubię :)
Opinia dodana przez: Aam dnia: 22.03.2016 11:16:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Budujemy swój pierwszy domek i geodeta zrobił nam mapę i w terenie zabił pale, a co nam się spodobało że przyjechali w niedziele na naszą działeczkę pogadać i wycenić, poradzili nam parę rzeczy odnośnie budowy i ogrodzenia.
Opinia dodana przez: Asia dnia: 03.02.2016 17:58:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kamienie znalezione w ciągu 3 dni na działce, inni chcieli 2 tygodnie...
Obsługa reklamacji: Zbyszek
Opinia dodana przez: dnia: 29.12.2015 15:06:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Geodeta znaleziony na tej stronie, i potwierdzam pozytywną opinię. Dom budowałem dla córy i wszystko załatwiane na działce albo u mnie w domu, terminowo i to mi się podoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zenon dnia: 24.07.2015 17:35:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obiecałam i oczywiście dodaje wielki pozytyw, mapka, tyczenie i dom stoi; wszystko szybko i solidnie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 19.04.2015 19:26:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, korzystamy z usług firmy od 2 lat i jesteśmy zadowoleni z podejścia do sprawy tych geodetów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: developer dnia: 31.12.2014 00:32:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapraszamy do kontaktu z Naszym biurem geodezji i kartografii. inż. Rafał Borkowski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R.B. dnia: 06.08.2013 13:27:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją