Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Stomatologia Cichanowicz

Zawód: Dentysta 
Adres: Śląskie, 43-190 Mikołów Os. A. Mickiewicza 20
Telefon: Kom. 601476808
Adres e-mail: mcichanowicz(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
NIP:
6351821895
Opis działalności: CHIRURGIA PLASTYCZNA DZIĄSEŁ IMPLANTOLOGIA PROFILAKTYKA PROTETYKA STOMATOLOGIA DZIECIĘCA STOMATOLOGIA OGÓLNA Słowa kluczowe: stomatologia, dentysta, protetyka, implantologia

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 556
Data utworzenia profilu: 2016-02-09 21:59:39
Data ostatniej aktualizacji: 2016-02-09 21:59:39 

Opinie o Stomatologia Cichanowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam potężny ból zęba z zapaleniem i na początek przepisali mi antybiotyk, który zlikwidował zapalenie, a potem feralną siódemkę mi usunęli. Bardzo sprawnie wykonana usługa, a cena przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JULITA dnia: 2016-11-14 17:50:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłam się do nich z potężnym bólem zęba i się okazało, że psuł się od środka. Najpierw zdjęci, a później leczenie. Bardzo jestem zadowolona z samych wizyt, a ceny są bardzo przystępne. Warto skorzystać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa45 dnia: 2016-10-08 14:25:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do tego gabinetu trafiłem z polecenia znajomej i z tego faktu jestem bardzo zadowolony. Bardzo miły kontakt i całkiem przyjemna otoczka zabiegu. Nawet dziwię się, że się nie boję. Warto skorzystać z takiego profesjonalnego gabinetu stomatologicznego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maxim69 dnia: 2016-09-14 21:30:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podejście pełne profesjonalizmu, chyba w końcu wyzbyłem się lęku przed bólem. Ząb uratowany. Polecam z czystym serduchem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2016-08-31 21:32:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: musialam wyleczyc wszystkie zeby przed zalozeniem aparatu ortodontycznego, tam znalazlam potrzebna pomoc, intensywne leczenie bo kilka lat nie chodzilam do dentysty, bez bolu i szybko :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: majka dnia: 2016-07-20 12:33:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zachwycona! po ciąży moje zęby były bardzo zaniedbane, popsute, zaczęły mnie boleć, tylko jednego nie dało się już uratować, ale i tak mam w to miejsce piękny implant :) reszta naprawiona, bardzo jestem zadowolona, polecam każdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra Kubiak dnia: 2016-06-24 17:19:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: implanty okazaly sie dla mnie doskonalym rozwiazaniem po wypadku samochodowym, zdecydowalam sie na ten gabinet bo naprawde sa fachowcami w 100%, nie zaluje i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stanislawa dnia: 2016-04-11 12:19:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nic nie boli! to pierwsze co chciałam napisać :) bo różnych dentystów w życiu spotkałam i było z tym zawsze kiepsko, tutaj jest inaczej, idziesz z uśmiechem i z uśmiechem wychodzisz! polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-03-25 11:11:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją