Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Monika Małkowska adwokat

Zawód: Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 60-503 Poznań Wawrzyniaka 31/7
Telefon: Kom. 697637507
Adres e-mail: kancelaria(małpa)mm-adwokat.pl
Strona internetowa: www.mm-adwokat.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: Adwokat. Specjalizacje: prawo cywilne, spadkowe, rodzinne, prawo pracy, prawo karne

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 14x 4x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 2006
Data utworzenia profilu: 25.12.2015 11:40:12
Data ostatniej aktualizacji: 09.02.2016 21:50:05 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Monika Małkowska adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika jest bardzo profesjonalna, posiada dużą wiedzę . Z całego serca polecam !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Zielińska dnia: 13.09.2022 11:12:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią adwokat Monikę. Cierpliwie słucha nawet jak sprawa jest pogmatwana a klient emocjonalny ;). Długo walczyliśmy o dzieci ale się udało! Dziękuję z całego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: RR dnia: 20.06.2022 09:40:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogromne podziękowania dla Pani Moniki za poprowadzenie trudnej sprawy rozwodowej, zaangażowanie, cierpliwość. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 11.05.2022 08:44:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z Pania Adwokat Monika Malkowska, dzieki Pani wsparciu i podejsciu do calej sytuacji poczulam sie pewniej bo bylam w calkowitej rozsypce i bezradna, Jestem mile zaskoczona zaangazowaniem Pani Adwokat i bardzo ludzkim podejsciem ktore jest zadko spotykane. Pismo w odpowiedzi na pozew rozwodowy zostalo bardzo dobrze zredagowane przez Pania Adwokat gdzie sytuacja jest bardzo skomplikowana i sama nie bylabym w stanie go napisac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka H. dnia: 07.03.2022 12:30:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Jasna, przejrzysta i dobrze wyjaśniona porada. Już wiem jakie mam prawa i zamierzam o nie walczyć!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 12.01.2022 09:44:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moją sprawę rozwodową pani mecenas poprowadziła sprawnie, z zaangażowaniem i wyczuciem. Dziękuję pani za pomoc. Warto było skorzystać z Pani usług!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 07.07.2021 17:01:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza Pani Adwokat jaką mogłam wybrać,podejście do sprawy na medal nic dodać nic ująć. Bardzo miła atmosfera Polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. dnia: 16.10.2020 18:03:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo gorąco polecam Kancelarie Pani Moniki Małkowskiej. Profesjonalna pomoc, świetny kontakt bez względu na pory dnia, ogromne zaangażowanie, zrozumienie, prowadzenie sprawy na sto procent wszystko to gwarantuje współpraca z MM Adwokat!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: D. dnia: 12.10.2020 10:13:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat od rozwodów. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fil dnia: 08.05.2020 16:04:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasza wspolpraca z Pania Mecenas Monika Malkowska przebiegla bez zarzutu: – bieżący, stały kontakt zarowno telefoniczny jak emailowy. – zaangażowanie na bardzo wysokim poziomie, pilnowanie terminów, dokumentów -obszerna fachowa wiedza – spotkania na bardzo wysokim poziomie merytorycznym przy bardzo miłej atmosferze, dzięki czemu poziom stresu był znacznie obniżony – skuteczność bardzo wysoka: zwracanie uwagi na kwestie o których nie pomyśleliśmy Na spotkaniach poświęcała nam tyle czasu, by móc dokładnie zorientować się w sprawie. Jako klienci czulismy się wysłuchanu, zrozumeni i pouczoneni we wszystkich kwestiach prawnych dotyczących sprawy. Pani adwokat jest osobą o wysokiej kulturze osobistej Niesamowita mobilizacja do walki o swoje, do nie odpuszczania, skuteczne doradzanie jak działać, Z całą pewnością będziemy kontynuować współpracę i nadal korzystać z wiedzy Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MZ dnia: 02.03.2020 09:46:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecamy kontakt i skorzystanie z profesjonalnej pomocy Pani Mecenas Moniki Małkowskiej. Uważnie wysłuchuje, okazuje duże zrozumienie, a co najważniejsze - fachowo doradza oraz kieruje na właściwe tory. Dzięki zaangażowaniu i doświadczeniu Pani Mecenas możemy cieszyć się z dwóch wygranych spraw. Jesteśmy bardzo wdzięczni za pomoc, profesjonalnie przygotowywane pisma, terminowość, rzetelność i uczciwość w podejściu, reprezentowanie nas na rozprawach oraz wsparcie na każdym etapie prowadzonych spraw. Pani Monika to Adwokat z powołania i właściwa osoba na właściwym stanowisku. Gorąco polecamy!!! K&G :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K&G dnia: 03.06.2019 17:46:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Małkowska udzieliła mi z dużą życzliwością fachowej porady w krótkim czasie, rozwiewając liczne wątpliwości i pozwalając obrać właściwy kierunek. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna K. dnia: 25.05.2018 10:44:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam. Jak trzeba prawnika to Pani Mecenas zagwarantuje sukces.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mich dnia: 19.12.2017 09:03:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pomoc pani mecenas. Moja sprawa rodzinna prowadzona była z pełnym zaangazowaniem. Pełen profesjonalizm i prawdziwe przygotowanie klienta do sprawy, bez obiecanek. Pani mecenas mówi prosto jak jest i czego można się spodziwać. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 22.08.2017 18:52:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Pani Mecenas to naprawdę godna polecenia osoba. Prowadziła moją sprawę o alimenty na syna. Już na pierwszym spotkaniu konkretnie powiedziała na co mogę liczyć i co może się zdarzyć. Uzyskała żądane zabezpieczenie alimentów i ostatecznie jeszcze wyższe w wyroku :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 13.01.2017 18:41:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w pełni zadowolona z usług Pani Mecenas. Rzetelnie poprowadziła moją sprawę, która z początku wydawała się nie do rozwiązania. Udało się uzyskać korzystny wyrok w całkiem przyzwoitym czasie. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania W. dnia: 01.09.2016 10:01:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa pomoc w sprawie karnej z pomyślnym zakończeniem :) Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kari dnia: 27.06.2016 15:20:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Adwokat! Bardzo pomogła mi w delikatnej sprawie rodzinnej (alimenty, spotkania z dzieckiem, władza rodzicielska).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewelina dnia: 09.02.2016 15:30:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam współpracę z mecenas Małkowską. Szybko i profesjonalnie przygotowała potrzebne mi umowy, jednocześnie udzielając wyczerpującej i klarownej porady.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anywaay dnia: 25.12.2015 11:46:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją