Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Monika Małkowska adwokat

Zawód: Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 60-503 Poznań Wawrzyniaka 31/7
Telefon: Kom. 697637507
Adres e-mail: kancelaria(małpa)mm-adwokat.pl
Strona internetowa: www.mm-adwokat.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: Adwokat. Specjalizacje: prawo cywilne, spadkowe, rodzinne, prawo pracy, prawo karne

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1015
Data utworzenia profilu: 2015-12-25 11:40:12
Data ostatniej aktualizacji: 2016-02-09 21:50:05 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Monika Małkowska adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Małkowska udzieliła mi z dużą życzliwością fachowej porady w krótkim czasie, rozwiewając liczne wątpliwości i pozwalając obrać właściwy kierunek. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna K. dnia: 2018-05-25 10:44:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam. Jak trzeba prawnika to Pani Mecenas zagwarantuje sukces.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mich dnia: 2017-12-19 09:03:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za pomoc pani mecenas. Moja sprawa rodzinna prowadzona była z pełnym zaangazowaniem. Pełen profesjonalizm i prawdziwe przygotowanie klienta do sprawy, bez obiecanek. Pani mecenas mówi prosto jak jest i czego można się spodziwać. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-22 18:52:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Pani Mecenas to naprawdę godna polecenia osoba. Prowadziła moją sprawę o alimenty na syna. Już na pierwszym spotkaniu konkretnie powiedziała na co mogę liczyć i co może się zdarzyć. Uzyskała żądane zabezpieczenie alimentów i ostatecznie jeszcze wyższe w wyroku :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2017-01-13 18:41:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w pełni zadowolona z usług Pani Mecenas. Rzetelnie poprowadziła moją sprawę, która z początku wydawała się nie do rozwiązania. Udało się uzyskać korzystny wyrok w całkiem przyzwoitym czasie. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania W. dnia: 2016-09-01 10:01:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa pomoc w sprawie karnej z pomyślnym zakończeniem :) Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kari dnia: 2016-06-27 15:20:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Adwokat! Bardzo pomogła mi w delikatnej sprawie rodzinnej (alimenty, spotkania z dzieckiem, władza rodzicielska).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewelina dnia: 2016-02-09 15:30:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam współpracę z mecenas Małkowską. Szybko i profesjonalnie przygotowała potrzebne mi umowy, jednocześnie udzielając wyczerpującej i klarownej porady.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anywaay dnia: 2015-12-25 11:46:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją