Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

dr Dorota Bednarska-Chabowska Centrum Medyczne MEDIX

Zawód: Diabetolog 
Adres: Dolnośląskie, 53-110 Wrocław pl.Hirszfelda 16-17
Telefon: 71 341 27 08
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 28x

Jakość usług: 100% wysoka 28x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 1839
Data utworzenia profilu: 07.02.2016 17:26:35
Data ostatniej aktualizacji: 07.02.2016 17:26:35 

Opinie o dr Dorota Bednarska-Chabowska Centrum Medyczne MEDIX

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa, jestem zadowolona z konsultacji. Pani DR zapoznała się z dotychczasowym przebiegiem mojego leczenia. Będę u niej kontynuować dalsze konsultacje. Polecam innym pacjentom.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Fela dnia: 17.10.2020 16:20:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mila sympatyczna profesjonalna osoba ,szczegolowy wywiad , badania i objaśnienie wynikow! Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 27.09.2020 12:54:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentna Pani doktor. Stosunek do pacjenta bardzo empatyczny i skrupulatny. Już jestem umówiona na koleją wizytę :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Stenia dnia: 21.09.2020 12:46:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny wywiad, lekarz z bardzo pozytywnym nastawieniem do pacjenta. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: GL dnia: 10.11.2019 16:53:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz wzorowy, zaangażowany i przede wszystkim słuchający pacjenta. Z gabinetu wyszłam spokojna i w pełni doinformowana. Fachowiec w swojej dziedzinie!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: iza dnia: 29.07.2019 19:31:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspanialy lekarz , jestem pod wrażeniem i nie mogę się nadziwić ze tacy slecjalisci z powołania jeszcze istnieją.polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: marek## dnia: 16.03.2019 16:54:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz i przyjazny dla pacjenta.postawiła diagnozę i podała plan dalszego leczenia.Szczerze polecam panią Dorotę każdemu kto ma problemy z cukrzycą.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Szy dnia: 20.01.2019 17:29:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta przebiega sprawnie i przyjemnie. Byłam pierwszy raz u pani Dr Doroty i wyszłam bardzo zadowolona. Gorąco polecam. Doktorka zna się na rzeczy i jest godna polecenia !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjentka dnia: 10.08.2018 17:02:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta bardzo udana miałam do czynienia z bardzo dobrym fachowcem Profesjonalne podejście do pacjenta. Odrazu widać że nie traktuje pacjenta powierzchownie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dina dnia: 22.07.2018 10:41:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczę się już kilka lat u tej diabetolog. Pani Doktor Dorota Bednarska-Chabowska to bardzo dobry specjalista z nieprzeciętnym podejściem do pacjenta. Bardzo konkretna przyjazna i otwarta.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wiwi dnia: 30.06.2018 15:50:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz który troszczy się o swojego pacjenta.W dostępny sposób rozmawia z chorym i stara się poinformować pacjenta możliwie łagodnie o problemie. Czuję duży komfort psychiczny po odbytej konsultacji. Mam pewność ,że jestem w dobrych rękach/ a to bardzo ważne .Bardzo polecam dr Dorotę Bednarska-Chabowską. Srdecznie dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Adela dnia: 15.06.2018 18:33:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do pacjenta. Polecam ...Lekarz niezwykle kompetentny i komunikatywny, co jest dla mnie bardzo ważne. Poświęca pacjentowi tyle czasu ile potrzeba wyjaśniając i tłumacząc wszystkie wątpliwości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jasmina dnia: 03.06.2018 14:13:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta przebiegla sprawnie rzeczowo i bardzo przyjaznej atmosferze. Bardzo dobry specjalista diabetolog, pani dr prawidlowo ocenila stan mojego zdrowia. Polecam wszystkim tego specjaliste.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: izabella dnia: 19.05.2018 13:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i przyjazny lekarz. Uspokoiła i cierpliwie rozwiał wszelkie moje wątpliwości. Nie spieszyła się, pod koniec wizyty upewniła się że wszystko zrozumiałam. Dodatkowo, pani doktor ma bardzo dobre podejście do ludzi. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mika dnia: 18.04.2018 12:20:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny i rzeczowy lekarz, otrzymałem diagnozę i odpowiednie zalecenia . Poza tym bardzo dobra komunikacja z lekarzem, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: singiel dnia: 14.04.2018 18:13:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz diabetolog. Fachowo i dokładnie wytłumaczył problem z jakim się do Niej zgłosiłam. Miła, sympatyczna
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wiktoria W. dnia: 30.03.2018 17:15:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! W końcu trafiłąm na odpowiedniego lekarza. Wiem co mi jest i dlaczego. Profesjonalny lekarz, konkretny, wizyta bardzo bardzo przyjemna:) Wdzięczna pacjentka
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: wp dnia: 19.03.2018 18:33:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista diabetolog. Konkretna pani dr i szczera. Bardzo pomocny i kompetentny specjalista, bardzo fachowa porada, wszystko co trzeba powiedziała. Świetny diabetolog z Medixu którego polecam każdemu !!!1
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: PL dnia: 04.03.2018 17:33:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super lekarz -znakomite podejście do pacjenta.Ogromna wiedza , szczególowy wywiad. Pełen profesjonalizm.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 14.02.2018 19:09:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarka jest dokładna i stara się doradzić . Podczas wizyty nie czuć skrepowania. Pani Doktor jest bardzo sympatyczna i ciepła. Szczegółowo wypytuje o dolegliwości a na koniec podsumowuje wizytę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janina dnia: 20.01.2018 16:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta przebiegła w miłej atmosferze , pani doktor Bednarska-Chabowska sympatyczna i konkretna. Dostałam wytyczne co do leków i ich dawek oraz wytyczne żywieniowe. Miła i kompetentna osoba. Naprawdę lekarz z powołania. Kontakt rzeczowy !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sand dnia: 30.12.2017 13:30:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły i sympatyczny lekarz. Przeprowadziła wstępny wywiad ,badania i szybko postawiła diagnozę. Ma bardzo dobre podejście do pacjenta.Jestem zadowolona z wizyty i polecam. ??
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ela dnia: 11.11.2017 22:18:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarka bardzo kompetentna, przemiła i rzetelna. Potrafiła bardzo szczegółowo i jasno określić przyczyny moich dolegliwości. Omówiła ze mną postępowanie oraz leczenie związane z moim przypadkiem. Polecam wszystkim pacjentom z problemami z cukrzycą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: W dnia: 01.11.2017 10:20:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz który naprawdę dba o pacjenta, indywidualne podejście, prawdziwe zainteresowanie. Do tego duża wiedza. Doskonale potrafi wyjaśnić co tak po prostu nam dolega i powiedzieć z czym to się wiąże i jakie czeka nas leczenie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Gi dnia: 24.10.2017 19:15:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dr Dorota Bednarska-Chabowska to wspaniały lekarz.Zbiera bardzo dokładny wywiad, cierpliwa, wnikliwa a przy tym profesjonalna. Bardzo polecam.Osìągnęłam zamierzony cel. Zostałam bardzo dobrze poinformowana z czego wynikają moje problemy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 03.10.2017 13:57:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam bardzo pozytywne wrażenie po wizycie u pani dr. lekarz jest rzeczowy a ja nabrałam zaufania do proponowanego leczenia. wierzę, że wszystko będzie ok. Zachęcam szczerze do leczenia u dr Bednarskiej-Chabowskiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ela dnia: 25.09.2017 17:27:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyty są czystą przyjemnością - dokładny wywiad, odpowiedzi na wszystkie pytania oraz trafna diagnoza+ dobrze dobrane leki to atuty tego diabetologa. Kobieta posiada dużo cierpliwości i pozytywnie nastawia pacjenta do walki z chorobą. Ja polecam -Kaśka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 28.08.2017 17:51:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, Pani Doktor jest bardzo dobrym fachowcem, miła, zaangażowana. Jestem jej pacjentem od kilku lat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 13.07.2017 18:39:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją