Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Maxbuild Polska Michał Pietrzak

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: usługi remonty i wykończenia Słowa kluczowe: malowanie , ogrody, gładzie, panele podłogowe

Ocena: 66% pozytywna 6x 3x

Jakość usług: 75% wysoka 6x 2x
Terminowość: 71% bez zastrzeżeń 5x 2x
Ceny usług: 50% niskie 2x 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1858
Data utworzenia profilu: 30.01.2015 23:20:05
Data ostatniej aktualizacji: 07.02.2016 13:28:33 

Opinie o Maxbuild Polska Michał Pietrzak

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapłaciłam za usługi, ale niemalże nic nie zostało zrobione poprawnie. Remont dwutygodniowy, ciągnął się 3 miesiące. Firma nie jest godna zaufania, niesłowny właściciel, nie znający się na swojej pracy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Wro dnia: 16.11.2020 09:23:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre podejście do klienta pracę wykonane zgodnie z projektem i moimi oczekiwaniami solidna firma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 14.10.2019 21:24:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, wykonawca dobrze spełnia się w kwestii terminowości usługi. W ramach zawartej umowy firma zrealizowała kompleksowe wykończenie łazienki, malowanie, ułożenie paneli podłogowych wraz listwami przypodłogowymi.Pracownicy firmy sprawnie wykonują zlecone im obowiązki.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: daganowi dnia: 07.02.2018 21:08:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Referencje Firma Maxbuild Polska Pana Michała Pietrzaka jest bardzo solidną i profesjonalną firmą. W kwietniu 2016 r. pracownicy wykonywali remont pokoju w moim mieszkaniu. W zakresie zlecenia były gładzie gipsowe i kompleksowe malowanie. Zlecone prace zostały wykonane fachowo, zgonie z zaplanowanym terminem w sposób nie budzący żadnych zastrzeżeń. Polecam z pełną odpowiedzialnością firmę Pana Michała jako rzetelnego wykonawcę prac remontowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jadwiga dnia: 02.05.2016 22:12:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tą firmę. Prace wykonane bez zarzutu, czysto po skończonej pracy. Sumienność, uczciwość. Dobre cny. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K.S. dnia: 01.03.2016 15:28:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na razie 'na szybko' kilka zdjęć i faktów niedługo uaktualnienie http://maxbuildpolskaostrzegam.tujest.pl
Opinia dodana przez: dnia: 24.02.2016 09:06:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie prace wykonane pozytywnie,ceny całkiem przystępne z czystym sumieniem polecam tych fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zleceniodawca dnia: 22.02.2016 11:24:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła,komunikatywna brygada szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lokator dnia: 09.02.2016 13:30:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli ktoś oglądał program "Usterka" to wie o co chodzi. z 6 tygodni zrobiło się 12 po czym zostało wykonane 2/3 prac w tym masa usterek oraz wykonanych prac nie zgodnie ze sztuką budowlaną. Jeżeli ktoś będzie się zastanawiał zapraszam do kontaktu. Zdjęcia opinie rzeczoznawców stan na żywo. maxbuildpolskaostrzegam@gmail.com
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 03.02.2016 08:21:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją