Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro rachunkowe Lexconseil Urszula Jakubiec-Makowska

Zawód: rachunkowość - usługi Księgowy 
Adres: Lubelskie, 20-601 Lublin ul.Zana 38 p.417
Telefon: Kom. 697079863
Adres e-mail: biuro(małpa)biurorachunkowe-lublin.eu
Strona internetowa: http://biurorachunkowe-lublin.eu/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 21x

Jakość usług: 100% wysoka 21x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 100% niskie 20x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 1837
Data utworzenia profilu: 2014-03-02 21:00:17
Data ostatniej aktualizacji: 2016-02-04 00:09:36 

Opinie o Biuro rachunkowe Lexconseil Urszula Jakubiec-Makowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odkąd współpracuję z biurem Lexconseil nie mam problemów z US, ani pracownikami. Wszyscy rozliczani są na czas. A ja mam w końcu święty spokój. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-03 05:25:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że mam okazje współpracować z tak dobrym biurem rachunkowym. Osoby pracujące w biurze Lexconeil nie tylko znają się na księgowości, ale przede wszystkim znają się na klientach i wiedzą jak spełnić ich oczekiwania. Polecam z czystą przyjemnością.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-19 05:22:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy mnie nie rozczarowali. Zawsze znajdują czas dla mnie jako klienta. Usługi wykonują na czas. Dzięki nim ominąłem wiele błędów. Prowadzenie biznesu z ich pomocą, to czysta przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-30 07:32:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z taką obsługą nie miałam jeszcze do czynienia. Naprawdę potrafią zaskoczyć. Na pierwszym spotkaniu od razu konkret. Ciekawa oferta, dobre ceny. Oczywiście, że się zdecydowałam i nie żałuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-14 01:07:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy wcześniej nie mogłam liczyć na żadne biuro, a tu proszę.. W końcu się udało trafić na takie które spełnia moje oczekiwania w 100%. Osoby pracujące w tym biurze znają się na rzeczy i tego nie da się ukryć. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-07 06:02:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lexconseil , to wspaniałe biuro rachunkowe. Jestem ich klientem od pół roku, od tamtej pory moja firma prosperuje lepiej, a pracownicy mają wypłatę na czas. Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-17 09:33:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona, bo ta współpraca przynosi naprawdę wymierne korzyści. Efekty są jednoznaczne i bardzo wyraźne. Biuro pozytywnie wpłynęło na wizerunek mojej firmy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-08 10:23:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Ciepłe podejście do klienta, wysoka jakość. w tym wszystkim widać doświadczenie, znajomość tematu od A do Z, a ponadto terminowość. Wspierają i angażują się w sprawy klienta. I o to chodzi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-26 08:56:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre ceny, miła obsługa i indywidualne podejście do klienta. Mam wrażenie że pracują tylko dla mnie i po to, bym miał prostsze życie. Jestem z ich usług bardzo zadowolony i szczerze polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-03 23:46:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM!! Pracują profesjonalnie załatwiając wszystkie formalności za mnie - zarejestrowali nawet moją spółkę w 2 dni! Nie ganiają mnie z dokumentami - mogę je przesyłać mailem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2016-02-02 18:07:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam współpracę z biurem Lexconseil - od wielu lat z nimi współpracuje i otrzymuje znacznie więcej niż tylko SUCHE KSIĘGOWANIE! Rozliczają za mnie nawet opłaty środowiskowe i sprawozdania GUS! Zawsze na czas jestem poinformowany o wszelkich zmianach! POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Staszek dnia: 2016-01-31 13:39:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam współpracę z biurem zwłaszcza w kwestiach wyprowadzenia zaległości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2016-01-19 20:49:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro Rachunkowe Lexconseil spełnia moje oczekiwania. Nie raz mnie już uratowali mnie przed kompletną klapą. Uratowali przed zaległościami finansowymi. W tym wszystkim są rzetelni, konkretni i co najważniejsze terminowi. Godni zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-11 09:55:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługi księgowe są wykonywane z należytą starannością, a klienta tratuje się tutaj jako wielkie indywiduum. Opiekują się klientem i dbają o ciepłą relację.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemysław dnia: 2014-10-01 08:35:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tym biurem rachunkowym i mam na jego temat naprawdę pozytywną opinię. Księgi przychodów i rozchodów uzupełniane są systematycznie oraz naprawdę bardzo skrupulatnie. Dodatkowo biuro to oferuje bardzo przystępne ceny za swoje usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franciszek dnia: 2014-09-04 16:37:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odkąd współpracuję z tą firmą mam naprawdę więcej czasu na zajmowanie się moim przedsiębiorstwem i jego reklamą. Sprawami księgowymi zajmuje się bowiem to biuro. Dodatkowo prowadzi ono również sprawy kadrowo-płacowe. Jestem pod wrażeniem doskonałej jakości usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-08-21 16:03:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To biuro rachunkowe od dawna zajmuje się obsługą kadrowo-płacową w moim przedsiębiorstwie. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Wszystkie akta pracowników oraz naliczanie wynagrodzeń jest niezwykle skrupulatnie prowadzone. Dodatkowo to biuro jest naprawdę bardzo solidne i terminowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-02 16:15:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Księga przychodów i rozchodów oraz integracja z kontem bankowym to usługi z których korzystam. To biuro rachunkowe poleciła mi moja znajoma. Teraz moja księgowość działa bez zarzutów i prowadzona jest przez prawdziwych profesjonalistów. Koszty nie są tu wysokie, a jakość usług jest znakomita.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-18 12:29:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Elastycznie podchodzą do klienta. Faktura na koniec miesiąca nie jest dla mnie nigdy rozczarowaniem. Usługi wyceniają atrakcyjnie, a pracę wykonują terminowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Grzeszczak dnia: 2014-06-05 11:26:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalnie prowadzą księgowość online. Z ich pomocą wszystkie dokumenty sporządzane są na czas, księga prowadzona jest terminowo i bezbłędnie. Biuro odpowiedzialnie prowadzi księgowość. Ja - dużo na tym korzystam. Oszczędzam czas, pieniądze, kontakt z biurem jest zawsze czy to mailowy, czy to telefoniczny. Zawsze mam pewność, że robią wszystko by wykonać swoją pracę dokładnie. Wielkim atutem jest tutaj prostota technologiczna. Nie muszę pamiętać o żadnych hasłach, loginach , no i o przepisywaniu dokumentów do wersji elektronicznej. Ogólnie jestem zadowolony z atrakcyjnych cen, za szybkość jeśli chodzi o odpisywanie czy odpowiadania na moje pytania. Biuro spełnia moje oczekiwania. Elektroniczna współpraca, to dla mnie same plus. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: N.D dnia: 2014-05-14 20:41:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością rekomenduję Biuro Rachunkowe Lex Conseil, ponieważ to dzięki nim moja firm została wyprowadzona profesjonalnie z zaległości finansowych, a ja w końcu stanęłam na nogi. Wszelkie usługi księgowe wykonywane przez to biuro są z należytą starannością. Pilnują terminów i są solidni w tym co robią. Jestem wdzięczna za wszelką pomoc i wsparcie uzyskiwane na każdym etapie rozwoju mojej firmy. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Justyna M. dnia: 2014-04-15 20:59:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją