Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MALKOM

Zawód: budowlane usługi i remonty Malarz 
Adres: Mazowieckie, WARSZAWA
Telefon: Kom. 698 273 692
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.malowanie-remonty.warszawa.pl
Opis działalności: Profesjonalna, rodzinna firma malarsko-remontowa. Kompleksowe malowanie i remonty bardzo małych i dużych powierzchni. Słowa kluczowe: malowanie warszawa, malarz warszawa, malowanie mieszkań warszawa, malowanie biur warszawa, usługi malarskie warszawa,

Ocena: 93% pozytywna 15x 1x

Jakość usług: 93% wysoka 14x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 905
Data utworzenia profilu: 2016-02-03 19:02:40
Data ostatniej aktualizacji: 2016-02-03 19:02:40 

Opinie o MALKOM

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkanie pomalowane wzorowo. Wszystko zrobione na czas. Żadnych niedomówień. Ceny bardzo przyzwoite w porównaniu do innych firm. Nie mam żadnych uwag. Następne malowanie zlecę również dla nich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2017-02-13 10:49:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Malowanie naszego mieszkania rozpoczęło się w poniedziałek. W środę było już po wszystkim. Do pomalowania były cztery pokoje oraz sporo szpachlowania. Wszystkie materiały łącznie z farbami firma przywiozła ze sobą. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania i Tomek dnia: 2016-12-23 08:44:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządna firma. Troszkę trudno się do nich dodzwonić ale warto uzbroić się w cierpliwość. Swoją pracę Panowie wykonują wzorowo. Polecam wszystkim szukającym prawdziwych fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2016-11-22 19:46:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Malowanie mieszkania panowie przeprowadzili wzorowo. Z pewnością jeszcze skorzystam z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2016-11-06 12:15:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na firmę Malkom trafiliśmy przez przypadek. Ekipa remontowa która maluje dla nas od kilku lat, miała dużo zleceń i nie mogli do nas przyjechać. Byliśmy zmuszeni szukać fachowców w internecie i tak trafiliśmy na Panów z Malkom. Na początku mieliśmy wątpliwości ponieważ zbyt wiele opinii o nich nie ma. Jednak patrząc po tym jak sprawnie i profesjonalnie zostało pomalowane nasze mieszkania, musimy przyznać że jest to jedna z lepszych firm malarskich z jakimi mieliśmy do czynienia.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2016-09-22 06:39:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Wczoraj firma zakończyła malowanie mieszkania u mojej mamy. Jesteśmy bardzo zadowolone. Nie sądziłyśmy że można to zrobić tak profesjonalnie. Firma jest godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2016-09-07 07:15:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umówiliśmy się na malowanie domu na początku lipca. Dwa tygodnie później było już po remoncie. Prace przebiegały sprawnie i zostały zakończone w terminie. Nie mamy żadnych zastrzeżeń. Wszystko zostało wykonane bardzo dokładnie i profesjonalne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2016-08-18 06:26:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro zostało pomalowane przez Panów w trybie prawdziwie ekspresowym. Wszystko dokładnie zabezpieczone folią. Żadnego dodatkowego sprzątania po zakończeniu prac. Jesteśmy zadowolone ze współpracy z firmą Malkom.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2016-06-11 15:03:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma pomimo cen na stronie oferuje klientom ceny z kosmosu nijak trzymajace się cennika bardzo nie uczciwe zachowanie
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Bolek dnia: 2016-06-07 22:24:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządny standard wykonania. Dotrzymują terminów. Wszystko wykonane jak należy i na koniec posprzątane. Można spokojnie korzystać z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-02 06:16:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę godna zaufania. W kwietniu zleciliśmy im malowanie domu. Wybraliśmy kolory, uzgodniliśmy szczegóły i wyjechaliśmy na tygodniowy urlop do Hiszpanii. Po powrocie z urlopu wszystko było skończone, posprzątane, wszystkie meble na swoim miejscu. Zero jakichkolwiek komplikacji czy niedomówień. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania i Tomek dnia: 2016-05-21 12:12:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonaliści w pełnym tego słowa znaczeniu. Żadnych smug czy zacieków po malowaniu. Wszystko czyste, niepochlapane farbą. Całe mieszkanie odmalowane dokładnie tak jak chcieliśmy. Robota wykonana na szóstkę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-27 23:31:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również wyrażę swoje zadowolenie. Ponieważ zajmuję się wynajmowaniem kilku swoich mieszkań, jestem zmuszona dosyć często korzystać z usług firm malarskich i remontowych. Niestety większość firm z którymi mieliśmy do czynienia były albo zbyt drogie, nieterminowe, niedokładne lub po prostu chamskie. Z firmą Malkom było zupełnie inaczej. Rzeczywiście panowie bardzo kulturalni i pracowici. Pracę skończyli 3 dni przed terminem. Ceny bardzo przystępne, myślę że dla każdego. Malowanie kolejnych mieszkań zlecimy również dla nich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2016-04-19 13:35:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma super. Bardzo dokładnie robią. Ceny przystępne. Ja jestem również jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-14 20:54:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam że są godni polecenia. Nasze umeblowane mieszkanie 100m powierzchni firma pomalowała i poszpachlowała w kilka dni. Wszystko dokładnie okleili, meble sami poprzestawiali, ładnie i szybko uwinęli się ze wszystkim. Prace wykonali na szóstkę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-23 20:54:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja ciocia korzysta z usług tej firmy wiele lat. Wspólnie z mężem kupiliśmy dom który wymagał gruntownego malowania, i nie tylko, więc postanowiliśmy również skorzystać z ich usług. Chcieliśmy poszukać opinii innych o tej firmie, jednak ku naszemu zdziwieniu takowych nie znaleźliśmy. Może dlatego że większość zleceń mają z polecenia. Ponieważ jesteśmy wręcz zachwyceni z tego w jaki sposób Panowie pomalowali nam dom, pierwsi postanowiliśmy wyrazić swoje zadowolenie. Malowanie i szpachlowanie ścian w domu o powierzchni 150m. zajęło Panom jedyne 5dni. Nigdy z mężem nie widzieliśmy wcześniej żeby ktoś tak solidnie przykładał się do pracy. Praca została wykonana w takim tempie i tak dokładnie, że ja osobiście byłam bardzo mile zaskoczona. No i ten porządek. Wszystko było tak posprzątane że prawie nic nie mieliśmy do sprzątania. Podsumowując: firma szybka, tania i solidna. Za dwa tygodnie zaczynają remont u mojej koleżanki z pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka z Ursynowa. dnia: 2016-02-03 19:22:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją