Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MALKOM

Zawód: budowlane usługi i remonty Malarz 
Adres: Mazowieckie, WARSZAWA
Telefon: Kom. 698 273 692
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.malowanie-remonty.warszawa.pl
Opis działalności: Profesjonalna, rodzinna firma malarsko-remontowa. Kompleksowe malowanie i remonty bardzo małych i dużych powierzchni. Słowa kluczowe: malowanie warszawa, malarz warszawa, malowanie mieszkań warszawa, malowanie biur warszawa, usługi malarskie warszawa,

Ocena: 90% pozytywna 18x 2x

Jakość usług: 89% wysoka 17x 2x
Terminowość: 93% bez zastrzeżeń 14x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x 3x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 1611
Data utworzenia profilu: 2016-02-03 19:02:40
Data ostatniej aktualizacji: 2016-02-03 19:02:40 

Opinie o MALKOM

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadzwoniłam do firmy Malkom 7 kwietnia w sobotę w celu umówienia pomalowania mieszkania na Ursynowie. Panowie rozpoczęli pracę punktualnie w e wtorek 10 kwietnia o godzinie 8 rano. W czwartek prace były zakończone. Dodam że mieszkanie ma ponad 80 metrów. Jestem bardzo zadowolona że malowanie poszło tak sprawnie bez jakichkolwiek problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2018-04-14 13:57:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wczoraj zaczęli malować nasze mieszkanie na Ochocie. Dzisiaj prace zostały ukończone. Ja i mąż jesteśmy pod wielkim wrażeniem. Nie sądziliśmy że można to zrobić tak sprawnie i jednocześnie dokładnie. Firmę znaleźliśmy dzięki naszym sąsiadom. Ocena na szóstkę z plusem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2018-04-04 13:09:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam przede wszystkim z powodu braku profesjonalnego podejścia do klienta. Przedstawiciel firmy chaotyczny, nie dotrzymywał ustalonych terminów, wycena została przygotowana bardzo pobieżnie po wizji lokalnej trwającej 5 minut (pan ciągle się spieszył, nie dokonał nawet dokładnych pomiarów mieszkania). Brak fachowej porady, ciągły brak kontaktu. Ciągłe czekanie na wszystko męczy jak się ma na głowie remont. Po miesiącu "walki" straciłem cierpliwość i znalazłem firmę, która traktuje swoją pracę poważnie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antoni K. dnia: 2018-03-29 22:11:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam już do czynienia z wieloma firmami remontowymi. Jednak firma Malkom wywarła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Bardzo wysoka kultura osobista, niesamowity profesjonalizm w czasie wykonywania prac, punktualność, żadnych ukrytych kosztów i innych niespodzianek, terminowość. Jedyny minus to że nie mają własnej projektantki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2018-03-15 10:24:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkanie pomalowane wzorowo. Wszystko zrobione na czas. Żadnych niedomówień. Ceny bardzo przyzwoite w porównaniu do innych firm. Nie mam żadnych uwag. Następne malowanie zlecę również dla nich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2017-02-13 10:49:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Malowanie naszego mieszkania rozpoczęło się w poniedziałek. W środę było już po wszystkim. Do pomalowania były cztery pokoje oraz sporo szpachlowania. Wszystkie materiały łącznie z farbami firma przywiozła ze sobą. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania i Tomek dnia: 2016-12-23 08:44:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządna firma. Troszkę trudno się do nich dodzwonić ale warto uzbroić się w cierpliwość. Swoją pracę Panowie wykonują wzorowo. Polecam wszystkim szukającym prawdziwych fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2016-11-22 19:46:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Malowanie mieszkania panowie przeprowadzili wzorowo. Z pewnością jeszcze skorzystam z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2016-11-06 12:15:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na firmę Malkom trafiliśmy przez przypadek. Ekipa remontowa która maluje dla nas od kilku lat, miała dużo zleceń i nie mogli do nas przyjechać. Byliśmy zmuszeni szukać fachowców w internecie i tak trafiliśmy na Panów z Malkom. Na początku mieliśmy wątpliwości ponieważ zbyt wiele opinii o nich nie ma. Jednak patrząc po tym jak sprawnie i profesjonalnie zostało pomalowane nasze mieszkania, musimy przyznać że jest to jedna z lepszych firm malarskich z jakimi mieliśmy do czynienia.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2016-09-22 06:39:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Wczoraj firma zakończyła malowanie mieszkania u mojej mamy. Jesteśmy bardzo zadowolone. Nie sądziłyśmy że można to zrobić tak profesjonalnie. Firma jest godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2016-09-07 07:15:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Umówiliśmy się na malowanie domu na początku lipca. Dwa tygodnie później było już po remoncie. Prace przebiegały sprawnie i zostały zakończone w terminie. Nie mamy żadnych zastrzeżeń. Wszystko zostało wykonane bardzo dokładnie i profesjonalne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2016-08-18 06:26:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro zostało pomalowane przez Panów w trybie prawdziwie ekspresowym. Wszystko dokładnie zabezpieczone folią. Żadnego dodatkowego sprzątania po zakończeniu prac. Jesteśmy zadowolone ze współpracy z firmą Malkom.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2016-06-11 15:03:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma pomimo cen na stronie oferuje klientom ceny z kosmosu nijak trzymajace się cennika bardzo nie uczciwe zachowanie
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Bolek dnia: 2016-06-07 22:24:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządny standard wykonania. Dotrzymują terminów. Wszystko wykonane jak należy i na koniec posprzątane. Można spokojnie korzystać z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-02 06:16:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę godna zaufania. W kwietniu zleciliśmy im malowanie domu. Wybraliśmy kolory, uzgodniliśmy szczegóły i wyjechaliśmy na tygodniowy urlop do Hiszpanii. Po powrocie z urlopu wszystko było skończone, posprzątane, wszystkie meble na swoim miejscu. Zero jakichkolwiek komplikacji czy niedomówień. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania i Tomek dnia: 2016-05-21 12:12:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonaliści w pełnym tego słowa znaczeniu. Żadnych smug czy zacieków po malowaniu. Wszystko czyste, niepochlapane farbą. Całe mieszkanie odmalowane dokładnie tak jak chcieliśmy. Robota wykonana na szóstkę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-27 23:31:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również wyrażę swoje zadowolenie. Ponieważ zajmuję się wynajmowaniem kilku swoich mieszkań, jestem zmuszona dosyć często korzystać z usług firm malarskich i remontowych. Niestety większość firm z którymi mieliśmy do czynienia były albo zbyt drogie, nieterminowe, niedokładne lub po prostu chamskie. Z firmą Malkom było zupełnie inaczej. Rzeczywiście panowie bardzo kulturalni i pracowici. Pracę skończyli 3 dni przed terminem. Ceny bardzo przystępne, myślę że dla każdego. Malowanie kolejnych mieszkań zlecimy również dla nich.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2016-04-19 13:35:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma super. Bardzo dokładnie robią. Ceny przystępne. Ja jestem również jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-14 20:54:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam że są godni polecenia. Nasze umeblowane mieszkanie 100m powierzchni firma pomalowała i poszpachlowała w kilka dni. Wszystko dokładnie okleili, meble sami poprzestawiali, ładnie i szybko uwinęli się ze wszystkim. Prace wykonali na szóstkę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-23 20:54:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja ciocia korzysta z usług tej firmy wiele lat. Wspólnie z mężem kupiliśmy dom który wymagał gruntownego malowania, i nie tylko, więc postanowiliśmy również skorzystać z ich usług. Chcieliśmy poszukać opinii innych o tej firmie, jednak ku naszemu zdziwieniu takowych nie znaleźliśmy. Może dlatego że większość zleceń mają z polecenia. Ponieważ jesteśmy wręcz zachwyceni z tego w jaki sposób Panowie pomalowali nam dom, pierwsi postanowiliśmy wyrazić swoje zadowolenie. Malowanie i szpachlowanie ścian w domu o powierzchni 150m. zajęło Panom jedyne 5dni. Nigdy z mężem nie widzieliśmy wcześniej żeby ktoś tak solidnie przykładał się do pracy. Praca została wykonana w takim tempie i tak dokładnie, że ja osobiście byłam bardzo mile zaskoczona. No i ten porządek. Wszystko było tak posprzątane że prawie nic nie mieliśmy do sprzątania. Podsumowując: firma szybka, tania i solidna. Za dwa tygodnie zaczynają remont u mojej koleżanki z pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka z Ursynowa. dnia: 2016-02-03 19:22:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją