Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MOFFIJ Bruk

Zawód: brukarze Brukarz 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław
Telefon: Kom. 51274574
Adres e-mail: moffijbruk(małpa)op.pl
Strona internetowa:
NIP:
7922089271
Opis działalności: Firma Brukarska Słowa kluczowe: Brukarstwo, Brukarstwo wrocław, Kostka brukowa Wrocław, Układanie kostki brukowej Wrocław, Usługi brukarskie Wrocław

Ocena: 85% pozytywna 6x 1x

Jakość usług: 85% wysoka 6x 1x
Terminowość: 85% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 85% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1357
Data utworzenia profilu: 2015-08-20 07:44:37
Data ostatniej aktualizacji: 2016-02-02 20:49:59 

Opinie o MOFFIJ Bruk

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wydmuszka a nie firma. Gość nie ma pojęcia o brukarstwie. Z tego co mówi to bruk wykonywał w innej firmie przez półtora roku a potem sam zaczął od września. Nie umie pokazać ani jednego wykonania samodzielnego bruku. Nie ma sprzętu ,ludzi,zaplecza. Szkoda czasu na rozmowę. Już przez telefon jest marnie a na budowie to tragedia. Typowy dyletant. Komentarze wystawione przez podstawione osoby, kolegów zapewne co już samo w sobie jest łamaniem zasad. Firmy działające ponad 10 lat mają jeden ,dwa komentarze a ten jeszcze nie działa a już ma 6 wystawionych w 2 miesiące....paranoja. Jak najdalej od takich kogucików.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: krzysztof nowicki dnia: 2016-02-01 19:44:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z pełną odpowiedzialnością firmę brukarską Pana Macieja. Fachowo podchodzi do projektu, terminu i wykonania. Przystępne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena Z dnia: 2015-10-03 22:28:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Maciej to naprawdę miły i sympatyczny człowiek. Zna się na swojej robocie. Wykonuje ją dokładnie, solidnie i terminowo. Polecam gorąco współpracę z firmą Moffij Bruk.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta Frankowska dnia: 2015-10-03 16:56:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam firmę Moffij. Wszystkie prace wykonane bez zastrzeżeń. Dobry kontakt z właścicielem firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Lipnicki dnia: 2015-09-28 13:47:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do wykonania ściezki betonowe piccola, obrzeża granitowe - porządna podbudowa, wielokrotne zagęszczanie (200kg zagęszczarką a nie 80kg zabawką), prosto, równo, solidnie. Może nie w 2 dni ale naprawdę albo się ma szybko albo porządnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: RM dnia: 2015-09-10 17:42:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Maciej Fijałek to bardzo dokładny i uczciwy człowiek. Wszystko wykonane z dbałoscią o szczegóły i na czas. Gorąco polecam firme Moffij Bruk.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Jerzy. L dnia: 2015-09-07 13:36:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca pozytywna - zakres prac wykonany zgodnie z umową. Dbałość o szczegóły i precyzję wykonania. Elastyczne podejście do inwestorskiej wizji końcowej+propozycje ze strony samego wykonawcy (pomocne).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Dotychczas brak
Opinia dodana przez: MG dnia: 2015-09-02 20:10:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją