Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Żelazny Jacek. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-064 Katowice Andrzeja 6/2
Telefon: Kom. 503049099 Fax: 0322598630
Adres e-mail: zelaznyj(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 16% pozytywna 3x 15x

Jakość usług: 18% wysoka 3x 13x
Terminowość: 6% bez zastrzeżeń 1x 14x
Ceny usług: 0% niskie 2x 14x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 8998
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2016-01-25 13:02:06 

Opinie o Żelazny Jacek. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan J.Zelazny w mojej sprawie nie wiele zrobil,w ciagu 3 lat zwrocil sie jednym pismem do strony przeciwnej, kasujac za to 650zl.Nigdy nie poinformowal mnie o dalszym przebiegu mojej sprawy,nie odbiera telefonow,nie odpowiada na e-maile.Przypadkiem spotkalem go przed kancelarja na ul.Andrzeja,swiadomie,z premedytacja oklamal mnie ,mowiac ,ze poczynil pewne kroki w mojej sprawie i na tym urwal sie zupelnie kontakt.Minelo prawie 3 lata i nie mam zadnej od niego informacji,a w lokalu gdzie miescila sie kiedys kancelaria znajduje sie inna firma.Czy tacy ludzie moga bezkarnie naciagac innych obywateli?Moze odpowiedzi bedzie w stanie udzielic mi prokuratura w Katowicach?
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-19 21:57:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałem się napisać tę opinie bo mogę nie być jedyny, który został naciągnięty przez tego już nie adwokata. Nie pojawił się na żadnej sprawie. Przypadkiem wyszło, że jest zawieszony ale nic o tym nie wspomniał. Kontakt osobisty wyłącznie w momencie gdy trzeba zapłacić kolejne pieniądze pomimo tego, że całą sprawę opłaciłem z góry. Oprócz tego pod koniec sprawy pożyczył pieniądze, które ciągle zapomina oddać a telefonów nie odbiera. Po pewnym czasie okazało się, że nie byłem jedyny od kogo pożyczył kasę. Jak dla mnie typowa piramida finansowa. Szkoda, że tacy ludzie w ogóle zostają adwokatami. Sprawa już jest w prokuraturze i mam nadzieję, że więcej pokrzywdzonych zgłosi się do tej sprawy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2018-03-28 14:36:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: http://katowice.wyborcza.pl/katowice/1,35063,21235861,klientka-znanego-adwokata-stracila-prawie-pol-miliona-zlotych.html?disableRedirects=true O mały włos skorzystałem z usług, ale mnie znajomy uprzedził.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-21 14:51:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko co negatywne poniżej w innych opiniach w pełni potwierdzam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Michal dnia: 2016-12-15 09:05:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista, potrafiący szybko rozwiązać problemy, ceny, jak na taki poziom usług, przeciętne. Ogólnie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-11 10:21:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drodzy Państwo ten Pan powinien sprzedawać gruszki na targu a nie reprezentować ludzi!!! wysługuje sie nie douczonymi aplikantami którzy nie potrafią złożyć prostych odwołań po czym jeszcze uchybiają termin odwołania!!! Nie ma nawet honoru żeby przyznać sie przed klientem ze jego kancelarja zawaliła całą sprawe na wstępie i nawet nie było możliwości obrony.... mało tego kontakt z Panem mecenasem jest bardzo utrudniony no chyba ze trzeba przywieść kase!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: bankrut dnia: 2015-03-19 16:43:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak zainteresowania, brak przygotowania, byle udawać że się orientuje w sprawie którą sam prowadzi. ZDECYDOWANIE ODRADZAM. Oczywiście płatność z góry potem pracy już nie widać.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: odmowa reklamacji
Opinia dodana przez: STOK dnia: 2015-03-12 12:17:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak elementarnego szacunku dla klienta, brak zaangażowania w sprawę, zero pomocy na eapie aresztu, na sprawach nic nie wiedzący i kojarzący substytuci. Naciąganie na ogromną kasę i nic więcej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-06-23 13:47:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie polecam tego adwokata, nie to ze zażyczył sobie kupę kasy za prowadzenie sprawy rozwodowej i podziału majątku, której trwa i trwa to jeszcze samemu trzeba dzwonić i się pytać o przebieg sprawy. nie wspomnę że aż przez 5 asystentów przeszłam.... odradzam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-05-21 20:21:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawny , osiągnąl to czego inni nie potrafili i to w dość krotkim czasie
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: jan nowak dnia: 2014-04-10 15:19:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KONKRETNY, szybko i sprawnie przeprowadzona sprawa
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rysiek dnia: 2014-04-07 14:22:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Beznadziejny, miał bronić kogoś z mojej rodziny... Ani razu nie pokazał się na rozprawie, tylko wyręczał się swoim substytutem. Niedość, że słono sobie policzył za prowadzenie sprawy to wykiwał nietylko jedną osobę ztego co widzę po opiniach.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: jas dnia: 2014-02-10 14:31:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jeśli to firma? Pogadamy w sądzie. Będzie zabawnie. Są nagrania Panie Mecenasie!!!
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: Zabawne wierzy mu moja żona (była). Kasa, kasa, kasa!!! Nic poza tym.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-28 22:23:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety miałem do czynienia z tym adwokatem. Nie zrobił nic by nawet w małej części mnie bronić. Dodam że przebywałem w tym czasie w areszcie, 3 lata. Sam pisałem zażalenia, składałem wnioski dowodowe i w końcu sam wynegocjowałem ugodę z Prokuraturą. Bezczelnie przysłał poplecznika i zażądał kasy za obronę, wyzwałem człowieka i powiedziałem żeby zmykał bo krzesłem dostanie. Nie polecam tego adwokata i tej kancelarii. Wolałbym podpisać pakt z diabłem niż jeszcze raz dać naciągnąć się na tego łotra!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Piotr Katowice dnia: 2013-08-15 20:19:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat jedyne co potrafi to naciągać na kasę. Niestety jest to nawet na poziomie wyłudzenia!!! Nie polecam, jedyne co polecam to omijać z daleka jego pseudo kancelarię.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-15 11:12:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa rozwodowa i podzial majątku,podział prowadzony 8 lat, adwokacina o poziomie zero. Tak wygląda poziom usług prawniczych w tym kraju bezprawia.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2013-02-13 19:17:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na dzień dobry skasował tysiaka ( sprawa rozwodowa, w której później sam napisałem pismo i zakończyła się po pierwszej rozprawie :-) a później wycofał się jak szczurek, patałach i cienias. Rok 97 albo 98 ? Pamiętamy ? Twoim pryncypałem był Jędrek z Pacanowa :-)
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Jacek S. dnia: 2012-10-16 23:37:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyne co potrafi to ładnie naciągać ludzi na kasę i tyle ...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-30 11:15:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją