Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adw. Rafał Myć

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-819 Lublin Willowa 65/12
Telefon: Kom. 500465516
Adres e-mail: biuro(małpa)rm-kancelaria.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: prawnicza Słowa kluczowe: adwokat, porady prawne, rozwód, prawo gospodarcze

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 4x 7x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 6467
Data utworzenia profilu: 2015-05-21 00:46:09
Data ostatniej aktualizacji: 2016-01-23 22:59:32 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adw. Rafał Myć

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udałem sie do Pana Mecenasa z dość dla mnie trudną sprawa z racji tego że byłem u innych prawników po porade ale byli bezradni nie wiedzieli jak mi pomóc...Pan Mecenas był na tyle skuteczny w swoim działaniu że po dzisiejszy dzień mam spokój...Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej Tymoszuk dnia: 2018-03-25 17:38:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas bronił mnie w sprawie karnej - serdecznie polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2017-11-20 00:20:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Ambitny, zaangażowany w sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2017-08-14 00:24:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Pana Mecenasa Rafała Mycia. Bardzo fachowe podejście do sprawy. Jest sumienny, skrupulatny z dużą wiedzą prawniczą. Szczegółowo i cierpliwie wyjaśnione wszystkie zagadnienia, do których miałam wątpliwości. Duże doświadczenie, wysoka kultura osobista i ciepłe podejście do klienta. Małgorzata.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: malgon100 dnia: 2017-03-16 21:08:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Rafał Myć jest najlepszym fachowcem w swojej profesji jakiego znam.Kazda sprawa jakiej się podejmuje jest dla niego jak jego własna. To dusza człowiek,przesympatyczny,mily i konkretny.Zawsze dawał mi wiarę i siłę której potrzebowałam. Jeśli ktoś potrzebuje najlepszego adwokata to jest nim właśnie Rafał Myć!Agnieszka P
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-04 21:25:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny adwokat!!! Bardzo szczegółowy, wnikliwie analizuje każdą sprawę. Poświęca klientowi tyle czasu ile klient oczekuje. Bardzo cierpliwy człowiek i do tego sympatyczny. Miła współpraca. POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: WM dnia: 2016-05-30 20:30:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat Rafal Myć jest najlepszym adwokatem jakiego mnialem zna sie na rzeczy muwi prosto z mostu jak jest i robi wszystko jak by byla jego zyciowa sprawa jednym slowem adwokat diabla dziekuje Mecenasie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lukasz c dnia: 2016-04-03 22:13:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna pomoc w trudnej życiowej sytuacji, Pan mec. Myć na pewno nie pomylił się wybierając swój zawód. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna W dnia: 2015-12-14 23:53:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i bardzo konkretna pomoc, podejście do każdej osoby indywidualne. Widoczne duże zaangażowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Inżynier dnia: 2015-08-21 09:34:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Rafał bardzo profesjonalnie podchodzi do tematu. Reprezentuje szeroki zakres wiedzy zarówno z prawa cywilnego jak i gospodarczego (w obu przypadkach korzystam z usług kancelarii pana Rafała). Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna N. z Warszawy dnia: 2015-08-20 19:39:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie, rzetelnie i fachowo, polecam jako dobrego prawnika. Mecenas prowadził mi sprawę rozwodową, udało się na pierwszej rozprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-06-08 23:54:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją