Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Fizjoterapeuta Lubin Rehabilitacja Radosław Kobylecki

Zawód: Rehabilitant - fizjoterapeuta 
Adres: Dolnośląskie, 59-300 Lubin Orla 62
Telefon: Kom. 730 555 330
Adres e-mail: radek(małpa)sprawnosc24.pl
Strona internetowa: www.sprawnosc24.pl
NIP:
926 13 44 275
Opis działalności: Fizjoterapeuta Rehabilitacja Lubin Radosław Kobyłecki Słowa kluczowe: rehabilitacja, rehabilitant, masaż, fizjoterapia, fizjoterapeuta, lubin, wylew, udar,

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 3013
Data utworzenia profilu: 17.01.2016 14:50:50
Data ostatniej aktualizacji: 17.01.2016 14:50:50 

Opinie o Fizjoterapeuta Lubin Rehabilitacja Radosław Kobylecki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uważam, że Pan Dominik to bardzo dobry fizjoterapeuta. Znalazł przyczynę bólu w moim barku i sobie z nią świetnie poradził.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dana dnia: 17.05.2016 14:20:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidny i bardzo pracowity człowiek, pracuje z moim dzieckiem od mie. i widać efekty pracy :) Polecam !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alka dnia: 16.04.2016 13:03:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rehabilitant pan Radosław ma podejście do osób starszych moja mama jest osobą skrytą stroniącą od ludzi po wylewie od 5 miesięcy a on złapał z nią kontakt odrazu.Po jego wizycie mama powiedziała że rozmawiał z nią.Według mnie profesjonalista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Magda dnia: 26.01.2016 20:48:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój Tata jest po wylewie.Pan Radek przychodzi do niego już drugi miesiąc.Po każdej wizycie widać jak Ojcu wracają siły. Jestem bardzo zadowolona. Polecam Pana Radosława Kobyłeckiego!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 26.01.2016 08:45:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry specjalista, praktyk, zna się na rzeczy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: alek dnia: 19.01.2016 19:25:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Pana Radka, pracuje z moim dzieckiem od 6 miesięcy i widzę rezultat tej rehabilitacji. Bardzo łatwy kontakt z dzieckiem i zaangażowanie. Polecam z czystym sumieniem. Dorota P.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 17.01.2016 15:43:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wrażenia po pierwszje wizycie bardzo pozytywne. Pełny profesjonalizm, spokoj, szacunek. Na pewno będę kontnuować terapie. Bardzo Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 17.01.2016 14:52:34 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją