Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro Detektywistyczne FEMINA Monika Matyszczak

Zawód: Detektyw 
Adres: Mazowieckie, 03-453 Warszawa Domaniewska 47
Telefon: Kom. 535-440-037
Adres e-mail: femina(małpa)kobieta-detektyw.waw.pl
Strona internetowa: www.kobieta-detektyw.waw.pl
Opis działalności: Kobieca Agencja Detektywistyczna - profesjonalne usługi detektywistyczne PRYWATNY DETEKTYW Słowa kluczowe: detektyw, prywatny detektyw, agencja detektywistyczna, biuro detektywistyczne, usługi detektywistyczne

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x 2x
Ceny usług: 83% niskie 5x 13x 1x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 7443
Data utworzenia profilu: 2011-06-09 16:30:42
Data ostatniej aktualizacji: 2016-01-04 10:35:31 

Opinie o Biuro Detektywistyczne FEMINA Monika Matyszczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za wykonaną usługę. Zdjęcia przeszły moje najśmielsze oczekiwania. Będę Państwa polecać koleżankom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Bożena Dudtkiewicz dnia: 2018-11-23 15:20:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia o agencji detektywistycznej Femina z Warszawy nie może być inna niż tylko taka, że to profesjonalistki. Dlaczego? Od początku do końca miałem z nimi kontakt a materiał zdjęciowy jest tak dobry, że osoba obserwowana na pewno będzie bardzo zdziwiona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alberd Cieskowski dnia: 2018-02-01 19:45:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drogo:) Bardzo drogo :) Ale mega profesjonalnie. Polecam. Zleciłem śledzenie żony, która pojechała do Warszawy. Ja z Poznania. Moje obawy potwierdziły się. Zdjęcia nie pozostawiają złudzeń. Obiecałem dobrą opinię więc wystawiam. Z tym drogo to taki żart. Trochę taniej niż u innych do których dzwoniłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2017-09-22 14:17:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę polecić Panią detektyw Monikę i Detektywa Krzysztofa, którzy pomogli mi udowodnić, że mój mąż mnie zdradza. Wcześniej brałam detektywa z Piaseczna ale mimo dobrych okazji nie wykonał zdjęć jak mój mąż przebywał z kochanką. Cena za usługę taka sama u tych detektywów. J.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J. dnia: 2016-09-24 18:37:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam biuro Femina. Wykonali sprawnie i profesjonalnie moje zlecenie. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2016-02-10 15:36:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Agencję Detektywistyczną Femina z Warszawy, która zdobyła dla mnie zdjęcia do rozwodu oraz ustaliła dane kochanki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Mariola Karasek dnia: 2015-09-29 14:10:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wynajęłam Panią Monikę bo poprzedni detektyw nie wykonał zadania a wręcz mnie oszukał. Mój błąd, bo wzięłam tzw. cichego detektywa, bez umowy, bez pokwitowania wpłaty 8 tyś. Detektywa polecił adwokat, z którego tez zrezygnowałam. Pani Monika zrobiła usługę wraz z fotkami w cenie 6 tys. Polecam i jeszcze raz dziękuję za pomoc i wsparcie prawne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: D. dnia: 2015-09-14 15:25:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika udowodniła zdradę mojej żony. Dziękuję i polecam Feminę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Marek Mar. dnia: 2015-04-16 12:09:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W imieniu siostry bardzo dziękuję za przeprowadzoną pracę dla nas. Pani Monika wykonała kawał dobrej roboty. Siostra już po rozwodzie. Dziękujemy i serdecznie polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: robmar dnia: 2015-03-27 18:17:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna Pani Detektyw. Stanowcza i z doświadczeniem. Poleciła mi zainstalowanie programu komputerowego na początku, dzięki któremu poznaliśmy dane kochanka a potem otrzymałem zdjęcia mojej żonki co robiła z kochankiem jak musiałem służbowo wyjechać I pozamiatane. Koleś żonaty więc żona postanowiła mi zostawić więcej majątku niż tylko połowę aby tylko jego żona nie dowiedziała się o romansie. Dziękuję. Co do cen to trudno napisać, czy niskie czy wysokie bo to dla różnych osób może inaczej oznaczać. Nie są małe ale potraktowałem to jako inwestycje i mi się zwróciło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie musiałem korzystac
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2014-11-09 00:24:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZUKAMY OSÓB POSZKODOWANYCH PRZEZ AGENCJĘ DETEKTYWISTYCZNĄ ASVALIA (www.kobietadetektyw.pl) Kilka dni temu znajomy detektyw powiadomił mnie, że Agencja Asvalia na stronie należącej do nich, tj. www.kobietadetektyw.pl podszywa się pod prowadzoną przeze mnie agencję detektywistyczną FEMINA Był u swojej klientki, która mówiła, że działała dla niej agencja Femina, która nie podpisała umowy, wzięła pieniądze a mąż klientki zorientował się o śledzeniu po trzech godzinach. Drążąc temat Detektyw poprosił o wskazanie, z jakiej strony znalazła jego klientka kontakt do Agencji Femina. Pani wskazała:www.kobietadetektyw.pl Klientka powiedziała, że szukała Feminy bo ma dobre opinie. Jak zadzowniła pod wskazane numery to osoba odbierająca numer odpowiedziała ze tak dodzowniła się Pani do Feminy. Zaprosiła ją nie do biura na Domaniewskiej jak wskazuje adres tylko na Grzybowską 77 - gdzie mieści się siedziba Asvalii Kochani uważajcie na tą firmę. Jest to firma, która nie tylko podszywa się pode mnie ale także pod inne biura. Pamiętajcie o najważniejszym - PODPISUJCIE UMOWY !!!!!!!!!!! zaprszan na mój blog: www.specjalistki-od-zdrad.blogspot.com
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Biuro Detektywistyczne FEMINA dnia: 2014-06-29 21:37:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro Detektywistyczne Femina pracowało dla mnie w grudniu 2013 roku, gdyż mój mąż wypierał się zdrady a ja potrzebowałam dowodów do sądu. Mój wybór Feminy spowodowany był tym, że Panie mogły rozpocząć pracę dla mnie po dopiero trzech tygodniach od podpisania umowy bo są zarzucone zleceniami a inne agencje z miejsca chciały brać zlecenie. Pani z Feminy też ostudziła moje zapędy aby wyciągać bilingi. Stwierdziła, że można ale najlepszym dowodem jest jednak zdjęcie. Ja rozwiodłam się parę dni temu bez orzekania o winie bo mój mąż, mimo, że uważałam inaczej okazał się jednak inteligentym facetem i po pokazaniu fotek doszliśmy do porozumienia co do majątku i alimentów a ja obiecałam, że nie zmienię zdania co do winy w sądzie. Wiem jednak, że ta młoda z którą teraz jest długo z nim nie wytrzyma i puści go w skarpetkach - wtedy będę miała satysfakcję. Życie go ukarze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Katarzyna Woj. dnia: 2014-04-11 22:08:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wynajęłam biuro Femina kilka tygodni temu do pewnie typowej sprawy rozwodowej. Nie spodziewałam się, że jest taki długi termin oczekiwania na rozpoczęcie działań u Pani Moniki. Czekałam dwa tygodnie od podpisania umowy, ale na prawdę było warto poczekać. Raport, który dostałam jest tak jednoznaczny, że życzę powodzenia adwokatowi mojego "kochanego" mężusia. Z czystym sumieniem polecam to biuro i życzę dalszych sukcesów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2014-03-24 22:49:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam z biura detektywistycznego Femina i mogę wystawić opinię pozytywną o tym biurze z jednym zastrzeżeniem. Otóż sprawa była prosta. Mąż mnie zdradzał. Wystarczyło go pośledzić i zobaczyć z kim i zrobić zdjęcia bo takowych wymagał mój adwokat. Faktycznie to Agencji Femina się udało. Fotki dostałam z kawiarni i potem z wyjścia do kina. Wg adwokata - są bardzo dobre bo widać jak się obejmują i idą za rękę. Jedna rzecz mnie ubodła to ceny bo za trzy dni obserwacji zapłaciłam 4 tys zł. Ja jako lekarz po kilkunastu latach nauki tyle nie zarabiam w 3 dni. Mimo tego, jak mi podpowiadał jeden znajomy policjant warto brać Feminę bo drogo ale dobrze. Podobno są droższe agencje - tak mówiła Pani Monika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: A.B. dnia: 2014-01-10 17:05:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piękne choć smutne fotki dostarczyły mi Panie z Biura Detektywistycznego Femina, dziękuję i życzę samych udanych śledzeń tych zdradzających sk....
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2012-04-28 23:56:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Agencja Detektywistyczna FEMINA właśnie zakończyła dla mnie działania. Nie była to prosta sprawa i wiedziałam o tym od początku. Udało się Paniom sprawnie zdobyć dla mnie dowody, które na pewno wykorzystam w sądzie. Po za tym poleciły mi wspaniałą Panią adwokat, która zajmie się moją sprawą. Dziękuję bardzo za pomoc Pani Moniko. Będę polecała Pani firmę. Pozdrawiam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda N. dnia: 2012-01-07 18:07:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zastanawiałam się długo czy wynająć kolejną firmę detektywistyczną, bo wcześniejsza nic dla mnie nie zrobiła. Teraz wiem, że to była bardzo dobra decyzja bo za na prawdę niskie koszty - porównując do firmy poprzedniej, mam zdjęcia rozwodowe, które będą gwoździem do trumny dla mojego szanownego małżonka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2011-10-14 10:41:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystaliśmy z usługi w celu ustalenia gdzie zamieszkuje nasza dłużniczka bo adres zameldowania mamy ale nikt tam mieszka. Panie zaskoczyły nas totalnie Po godzinie od podpisania umowy podały nam nowy adres pobytu dłużniczki oraz nowy adres prowadzenia działalności. W dniu następnym potwierdzono adresy osobiście wykonując zdjęcia. Gratis otrzymaliśmy profesjonalnie sporządzony wniosek o wszczęcie postępowania egzekucyjnego. POLECAMY i życzymy samych sukcesów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Transbud dnia: 2011-06-30 23:40:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wynajęłam Biuro Detektywistyczne Femina do wykonania zdjęć mojemu mężowi jak spotyka się drugą kobietą. Sprawa została wykonana szybko a zdjęcia i sprawozdanie przekazałam Pani Adwokat do sporządzenia pozwu. Już przy pierwszym spotkaniu z Panią Moniką wiedziałam, że mogę jej zaufać. Cena za usługę nie była wygórowana więc mogłam sobie pozwolić na usługę. Jako, że usługa detektywistyczna została wykonana profesjonalnie mogę polecić Biuro Detektywistyczne FEMINA jako profesjonalną agencję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-06-09 16:31:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją