Opinie o OknaROL Sławomir Marczak warszawa

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

OknaROL Sławomir Marczak

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp. Serwisant 
Adres: Mazowieckie, warszawa Aluzyjan 3a
Telefon: Kom. 511-934-116
Adres e-mail: biuro(małpa)oknarol.pl
Strona internetowa: www.oknarol.pl
NIP:
718-146-07-07
Opis działalności: Pogwarancyjny serwis okien, montaż nawiewników , sprzedaz i montaż rolet,żaluzji,moskitier Słowa kluczowe: serwis okien, montaż nawiewników,sprzedaż rolet, żaluzji,plis,moskitier

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1325
Data utworzenia profilu: 2015-12-29 19:38:27
Data ostatniej aktualizacji: 2015-12-29 19:38:27 

Opinie o OknaROL Sławomir Marczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,Polecam firmę OknaRol wykonywali u nas wymianę pakietów szybowych oraz uszczelek. Wszystko poszło sprawnie oraz w umówionym terminie. Cenowo również konkurencyjne z trzech wybranych przez nas firm byli najtańsi do tego wystawiają faktury i dają gwarancję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-19 14:14:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług tego serwisu za pośrednictwem serwisu Naprawek. Wszystko odbyło się szybko, rzetelnie, terminowo. Jestem zadowolona! Polecam ogólnie serwis Naprawek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2017-11-17 14:08:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi tej firmy. Fachowość, terminowość, świetny kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2017-05-18 08:27:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, a przy tym fachowość, terminowość no i atrakcyjna propozycja cenowa. Pan Sławek dokonał darmowej wyceny montażu i wykonania rolet ( konkurencyjnej do innych usługodawców - zrobiłem również inne wyceny ), umówił się na termin realizacji, którego dotrzymał co do godziny i wykonał perfekcyjnie zlecenie. Dodatkowo w gratisie założył zatrzask na drzwi balkonowe. Polecam w 100% z pewnością nikt nie będzie zawiedziony wprost przeciwnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Warszawa dnia: 2016-10-06 12:45:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy naprawiali okna jestem bardzo zadowolona usługa wykonana w dniu zgłoszenia,cena przystępna.Panowie uprzejmi widać ze znają się na tym co robią.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2016-08-09 11:13:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno korzystała z usług firmy i z czystym sumieniem mogę ich polecić. Usługa polegała na wymianie uszkodzonego elementu,część mieli przy sobie szybko sprawnie wymienili. Dodatkowo zamawialiśmy też rolety dzień-noc mimo ze początkowo ustaliśmy termin już po Nowym Roku to Pan nas zaskoczył i na święta roletki były zamontowane a dodatkowo w gratisie dostaliśmy zatrzask do balkonowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-01 16:02:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją