Opinie o VERINLEGNO POLSKA - ODDZIAŁ BYDGOSZCZ BYDGOSZCZ

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

VERINLEGNO POLSKA - ODDZIAŁ BYDGOSZCZ

Zawód: meble kuchenne Stolarz 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 85-619 BYDGOSZCZ KAZIMIERZA PUŁASKIEGO 45
Telefon: 22 72 10 685 Kom. 513 331 221 Fax: 22 72 10 685
Adres e-mail: bydgoszcz(małpa)verinlegno.com.pl
Strona internetowa: www.verinlegno.com.pl
NIP:
522 284 28 83
Opis działalności: DORADZTWO TECHNICZNE ORAZ DYSTRYBUCJA LAKIERÓW I FARB DLA PRZEMYSŁU DRZEWNEGO Słowa kluczowe: LAKIERY, PATYNY, BEJCE, IMPREGNATY, FARBY - RAL, NCS, IL LACCATO, OLEJE

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1438
Data utworzenia profilu: 2015-12-27 18:45:59
Data ostatniej aktualizacji: 2015-12-27 19:29:11 

Opinie o VERINLEGNO POLSKA - ODDZIAŁ BYDGOSZCZ

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przypadkowo trafiłem do firmy na Pułaskiego i zastosowałem lakier z utwardzaczem Vernilegno do parkietu,pracownik w jeden dzień nałożył dwie warstwy lakieru, podłoga wygląda rewelacyjnie. Dziękuję za przekazane informacje o metodach lakierowania.Polecam lakier do parkietu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz W dnia: 2016-12-14 21:18:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za zaproszenie i miłe spotkanie na Dremie, lakiery z dodatkiem różnych metali to najciekawsza propozycja na tegorocznych targach w branży lakierniczej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisław dnia: 2016-09-15 22:18:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Testowałem kilka firm, były drogie lub słabe lakiery. Vernilegno proponuje najnowsze technologie oraz najlepsze produkty dla producentów mebli i zakładów stolarskich, polecam oddział Bydgoszcz ul. Pułaskiego 45
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2016-06-05 21:44:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelnie dobiera produkty oraz proponuje ekonomiczne i sprawdzone systemy lakierowania. Nowe lakiery z dodatkiem metali to wyjątkowy i niepowtarzalny efekt, który zachwyci każdego klienta !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2016-04-23 21:55:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NARESZCIE W REGIONIE JEST FIRMA OFERUJĄCA BARDZO DOBRE LAKIERY DLA STOLARZY W DOSTĘPNYCH CENACH. PIOTR
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-06 15:23:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lakiery kryjące a szczególnie wysokie połyski są po wyschnięciu proste w obróbce - końcowy efekt po polerce jest znakomity. Polecam lakiery z tej firmy Rafał
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2016-02-21 19:45:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży wybór świetnych lakierów, bejce i farby dorabiane na miejscu - profesjonalna firma, polecam Tomasz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TOMASZ dnia: 2016-01-24 21:06:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zastosowałem do produkowanych schodów lakier VERINLEGNO z efektem natura, rewelacyjna odporność mechaniczna, krótki czas schnięcia, wcześniej używałem różnych lakierów z tak dobrym produktem jeszcze się nie spotkałem - polecam Piotr.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-01-05 08:51:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam i stosuję produkty Verinlegno - super, że firma otworzyła oddział z mieszalnią lakierów w Bydgoszczy. Jest w czym wybierać, jakość farb i lakierów to najwyższy poziom dla producentów mebli oraz dla stolarki budowlanej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2016-01-04 21:12:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją